MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR

ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση: Χριστουγεννιάτικο Bazaar με χειροποίητες δημιουργίες στο Εμπορικό Κέντρο Atrium

Χειροποίητες, δημιουργίες, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και αμέτρητα μικροδωράκια για τους αγαπημένους μας θα βρούμε στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση που μάς υποδέχεται φέτος στο Εμπορικό Κέντρο Atrium.

Φωτογραφία: unsplash/ freestocks
Monopoli Team

O Σύλλογος Οικογένειας της Εναλλακτικής κοινότητας του ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση, σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar με χειροποίητες δημιουργίες των μελών του, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Δεκεμβρίου στο Εμπορικό Κέντρο Atrium (Xαρ. Τρικούπη 6-10, Αθήνα 10679).

Στο Bazaar θα βρείτε αμέτρητες χειροποίητες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και κατασκευές-γούρια, πολλές φανταστικές ιδέες για μικροδωράκια για τους αγαπημένους μας όπως εποχιακά είδη, διάφορα είδη σπιτιού – ρουχισμού, παραδοσιακά προϊόντα, καθώς και διακοσμητικά φυτά.

ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση

Ο Σύλλογος Οικογένειας της Εναλλακτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση ιδρύθηκε το έτος 1991, και σύμφωνα με το καταστατικό του, είναι ένας μη κερδοσκοπικός Σύλλογος με κυριότερους σκοπούς την ενημέρωση της κοινωνίας μας για τις καταστροφικές συνέπειες της χρήσης ουσιών, την προβολή του έργου του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση μέσα από την διοργάνωση ενημερωτικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δράσεων.

Το ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση είναι ένα από τα θεραπευτικά προγράμματα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), του μεγαλύτερου φορέα απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στην Ελλάδα και σύμβουλου οργανισμού του ΟΗΕ σε θέματα ναρκωτικών.

[relart 1]

Το ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση έχει την έδρα του στην Αττική και απευθύνεται σε χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών άνω των 21 ετών και τις οικογένειες τους. Είναι πρόγραμμα διαμονής και στοχεύει στην απεξάρτηση, στην εκπαίδευση και την κοινωνική επανένταξη των μελών του. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι εθελοντική, χωρίς οικονομική επιβάρυνση και δεν χορηγούνται υποκατάστατα ή άλλες ουσίες για την αντιμετώπιση της εξάρτησης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

https://www.kethea.gr/Εμπορικό Κέντρο Atrium, Xαρ. Τρικούπη 6-10, Αθήνα.

 Ώρες Διεξαγωγής:

Σάββατο 17/12/2022   10:00 π.μ – 08:00 μ.μ
Κυριακή 18/12/2022    10:00 π.μ – 08:00 μ.μ

www.kethea.gr

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b