MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Nέες σειρές που αξίζει να δούμε μέχρι το τέλος του χρόνου

Οι γιορτές πλησιάζουν κι εμείς ετοιμάσαμε έναν πλήρη οδηγό με όλες τις σειρές που θα δούμε στην COSMOTE TV, λίγο πριν αποχαιρετίσουμε το 2022.

Τατιάνα Γεωργακοπούλου | 09.12.2022

Όπως πάντα, ο Δεκέμβριος είναι ένας τηλεοπτικά γεμάτος μήνας: πολλές από τις αγαπημένες μας σειρές επιστρέφουν με νέα σεζόν, ενώ πολλές είναι και οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα και υπόσχονται να γίνουν η νέα μας εμμονή.

Ναι, οι επιλογές είναι πολλές, αλλά μην ανησυχείτε. Εμείς συγκεντρώσαμε σε μία λίστα τα τηλεοπτικά “διαμαντάκια” που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε. Θα τα βρείτε όλα αποκλειστικά στην COSMOTE TV!

George & Tammy

Κάθε Δευτέρα στις 22.00 στο COSMOTE SERIES HD.

Ένα χρόνο μετά το Όσκαρ για την ερμηνεία της ως Tammy Faye, η Jessica Chastain ενσαρκώνει μια άλλη Tammy, μία φιγούρα εξίσου τραγική με την συνονόματή της.

Ακόμα κι αν δεν είσαι ο μεγαλύτερος φαν της country, λογικά έχεις ακούσει το “Stand By Your Man” της Tammy Wynette -ναι, αυτό που διασκεύασε η Carla Bruni πριν από πέντε χρόνια. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι πίσω από αυτό το (ομολογουμένως αμφιλεγόμενο) τραγούδι κρύβεται ένας από τους μεγαλύτερους έρωτες που είδε ποτέ η Αμερική. Πολλές δεκαετίες πριν από την Beyonce και τον Jay-Z, η Tammy Wynette και ο George Jones ήταν από τα πιο διάσημα power couples των ΗΠΑ, “ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία της country μουσικής“, όπως τους αποκαλούσαν. Ο Jones ήταν ήδη ζωντανός θρύλος όταν γνώρισε την κατά έντεκα χρόνια μικρότερή του, Tammy, η οποία εννοείται ότι τον έβλεπε σαν θεό. Αυτός ο γεμάτος red-flags έρωτας οδήγησε, όπως ήταν αναμενόμενο, σε μία θυελλώδη σχέση -αλλά και σε τεράστιες μουσικές επιτυχίες.

Αυτό το προβληματικό ζευγάρι ανέλαβαν να ενσαρκώσουν η Jessica Chastain και ο Michael Shannon, σε μία σειρά που έχει βασιστεί στη βιογραφία της Georgette Jones, κόρης του George και της Tammy. Μάλιστα τραγουδούν οι ίδιοι τα πιο διάσημα τραγούδια του ζευγαριού, τα οποία θα ακούμε καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς -και μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά (αν αναρωτηθήκατε κι εσείς πώς κατάφεραν να τραγουδούν σαν πραγματικοί country μουσικοί, ο Shannon αποκάλυψε ότι το μυστικό κρύβεται “στη μύτη”).

Την Δευτέρα είδα το πρώτο επεισόδιο της σειράς και κάτι μου λέει ότι πρόκειται για την επόμενη βραβευμένη ερμηνεία της Jessica Chastain, η οποία υποδύεται την Tammy από την αρχή της καριέρας της, μέχρι και τον θάνατό της, σε ηλικία μόλις 55 ετών.

Ze Network

Το Ze Network κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο τη Δευτέρα 12/12 στις 23.00, στο COSMOTE SERIES HD.

Αν υπάρχει μία τηλεοπτική επιστροφή για την οποία αξίζει να ενθουσιαστείς, αυτή είναι σίγουρα εκείνη του “The Hoff”. Ο θρυλικός “Ιππότης της Ασφάλτου” επιστρέφει επιτέλους στη μικρή οθόνη, χάρη στο Ze Network, μία γερμανική κατασκοπική κωμωδία.

Έχοντας κερδίσει βραβείο Γκίνες ως ο “άνθρωπος που έχουμε δει περισσότερο στην τηλεόραση“, είναι αλήθεια ότι ο David Hasselhoff έχει παίξει ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί: από γοητευτικό γιατρό στα “Ατίθασα Νιάτα“, μέχρι σέξι ναυαγοσώστη στο Baywatch. Ε, λοιπόν, στα 70 του χρόνια ήρθε η ώρα να αναλάβει τον πιο ξεχωριστό ρόλο του μέχρι τώρα, εκείνον του… εαυτού του.

Ναι, στο Ze Network ο Hoff παίζει τον εαυτό του -ή τουλάχιστον μία λιγότερο επιτυχημένη εκδοχή του εαυτού του. Έχοντας βαρεθεί να τον ζητούν μόνο για διαφημιστικά σποτάκια και guest εμφανίσεις (εντάξει και στην πραγματική ζωή είναι διάσημος για τα cameo του), αποφασίζει να δεχτεί έναν ρόλο στο θέατρο. Όχι όμως στο Broadway (στο οποίο ο πραγματικός Hasselhoff έχει παίξει με τεράστια επιτυχία), αλλά σε μία πόλη της Ανατολικής Γερμανίας, ονόματι Görlitz. Εκεί, όπως είναι φυσικό (ή και όχι) εμπλέκεται σε μία συνωμοσία με επικεφαλής τον συμπρωταγωνιστή του στην παράσταση, τον διάσημο Γερμανό ηθοποιό Henry Hübchen -ο οποίος επίσης υποδύεται τον εαυτό του, με ένα twist: Στη σειρά είναι κατάσκοπος μίας οργάνωσης πρώην εκτελεστών του Ψυχρού Πολέμου, που ονομάζεται “Ze Network”.

Κάπως έτσι ξετυλίγεται η ιστορία που υπόσχεται να μας χαρίσει έναν -όπως πάντα ακομπλεξάριστο- Hoff στα καλύτερα του. Εξάλλου, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς προκλήσεις, ειδικά όταν αυτή η πρόκληση είναι μια σειρά που αποτελεί “όνειρο που έγινε πραγματικότητα”.

Staged

Η τρίτη σεζόν κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 16/12 στις 18.00 στο COSMOTE SERIES MARATHON HD.

Ο David Hasselhoff δεν είναι ο μόνος που έχει αναλάβει να… υποδυθεί τον εαυτό του. Στις 16 Δεκεμβρίου έρχεται επιτέλους η τρίτη σεζόν του Staged, στην οποία οι Βρετανοί βετεράνοι της κωμωδίας, Michael Sheen και David Tennant, ενσαρκώνουν φυσικά τους εαυτούς τους, σε ένα σενάριο που σίγουρα πολλοί ηθοποιοί που έπεσαν θύματα του COVID-19 έζησαν πάνω κάτω -εντάξει, ίσως όχι με τόσο ξεκαρδιστική τροπή.

Στις δύο πρώτες σεζόν, τις οποίες είδαμε τον περασμένο Ιανουάριο στην COSMOTE TV, οι δύο ηθοποιοί ετοιμάζονται να παίξουν -σε μια πιο εξωφρενική φυσικά εκδοχή τους- στο West End, όταν η παράστασή τους (το έτσι κι αλλιώς εμβληματικό “Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα” του Πιραντέλλο) «παγώνει» λόγω της πανδημίας. Έτσι, αναγκάζονται να κάνουν πρόβες… online και πράγματι βλέπουμε τα απολαυστικά ιντερνετικά ραντεβού τους, από τα οποία κατά καιρούς περνούν ονόματα, όπως η Τζούντι Ντεντς, η Έλεν Μίρεν, η Κέιτ Μπλάντσετ, ο Σάμιουελ Ελ. Τζάκσον και πολλοί άλλοι.

Η τρίτη σεζόν, που θα κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV με όλα τα επεισόδια back-2-back για σωστό binge-watching, θα έχει γιορτινό αέρα, αφού ο Michael και ο David θα συμφωνήσουν σε μία… χριστουγεννιάτικη εκδοχή της παράστασης που τόσο αγαπήσαμε. Όπως και στις δύο πρώτες σεζόν, έτσι και σε αυτή βασικό ρόλο θα παίξουν οι ηθοποιοί και σύντροφοί τους στην πραγματική ζωή, Georgia Tennant και Anna Lundberg.

Litvinenko

Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 16/12 στο COSMOTE TV PLUS.

Είσαι fan του David Tennant; Και ποιος δεν είναι θα μου πεις και θα έχεις δίκιο. Επίτρεψέ μου, λοιπόν, να μοιραστώ μερικά πολύ καλά νέα. Αυτόν τον μήνα δεν θα τον δούμε μόνο στο Staged, αλλά και σε ένα συναρπαστικό πολιτικό θρίλερ -και τα δύο είναι must-watch. Νομίζω ότι ο Tennant έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει κυριολεκτικά τα πάντα. Όταν δεν αφήνει ιστορία ως ο πιο θρυλικός Doctor Who, χτυπάει κωμική φλέβα υποδυόμενος τον εαυτό του και όταν δεν κάνει ούτε αυτό, αποφασίζει να ενσαρκώσει έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς του Πούτιν, τον Αλεξάντερ Λιτβινένκο.

Όπως μπορεί να θυμάστε, το μακρινό 2006 ο Λιτβινένκο τόλμησε να τα βάλει με τον Πούτιν και να κατηγορήσει δημόσια τη ρωσική κυβέρνηση για διαφθορά -και πλήρωσε με τη ζωή του για αυτό. Σήμερα, δεκαέξι χρόνια αργότερα και ενώ έχει αποδειχθεί ότι πίσω από τη δολοφονία του με ραδιενεργό πολώνιο βρισκόταν η FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας), η υπόθεση μεταφέρεται στην μικρή οθόνη. Τον απαιτητικό ρόλο του Λιτβινένκο αναλαμβάνει φυσικά ο Tennant, ο οποίος μεταμορφώθηκε σε βαθμό που είναι αγνώριστος.

Με επίκεντρο τη δολοφονική δηλητηρίαση του Λιτβινένκο και τις προσπάθειές της συζύγου του, Marina (Margarita Levieva) να πείσει τις βρετανικές αρχές να αναγνωρίσουν τον ρόλο του ρωσικού κράτους στο θάνατό του, η σειρά αυτή έχει στόχο να ρίξει φως σε μία από τις πιο πολύκροτες πολιτικές δολοφονίες του αιώνα.

The Head

Η δεύτερη σεζόν κάνει πρεμιέρα με τριπλό επεισόδιο 24 ώρες μετά το εξωτερικό, την Παρασκευή 23/12 στις 21.00, στο COSMOTE SERIES HD & COSMOTE TV PLUS.

Μιας και μιλάμε για επίκαιρα θέματα σε συναρπαστικές σειρές, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για το «The Head». Η μίνι σειρά που λατρέψαμε πέρσι τελικά επιστρέφει με δεύτερη σεζόν! Και το ερώτημα παραμένει το ίδιο: Αν ένας άνθρωπος μπορεί να σταματήσει την κλιματική κρίση, παραγράφονται τα όποια εγκλήματά του;

Στα έξι επεισόδια της πρώτης σεζόν του θρίλερ (τα οποία προλαβαίνετε να δείτε στην COSMOTE TV πριν κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν), παρακολουθήσαμε με κομμένη την ανάσα το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία μίας ομάδας ερευνητών που πήγε στην Ανταρκτική, για να μελετήσει τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Με τη σύζυγό του να αγνοείται, ο επικεφαλής της ομάδας Johan Berg (τον οποίο υποδύεται ο πάντα γοητευτικός Δανός Alexandre Willaume) ήταν αποφασισμένος να βρει απαντήσεις. Η μόνη που μπορούσε να τον οδηγήσει στο δολοφόνο ήταν η μοναδική επιζώσα Δρ. Μάγκι Μίτσελ (Katharine O’Donnelly) -και έτσι έγινε σε ένα γεμάτο ανατροπές φινάλε.

Η δεύτερη σεζόν φαίνεται ότι θα ακολουθήσει τα χνάρια της πρώτης ως ένα θρίλερ γεμάτο δράση και σασπένς, αυτή τη φορά όμως τα γεγονότα θα εκτυλίσσονται σε πραγματικό χρόνο και όχι μέσα από flashback. Ο περιβόητος καθηγητής βιολογίας Δρ. Άρθουρ Γουάιλντ (John Lynch) θα επιστρέψει ακόμα πιο αποφασισμένος να σώσει τον πλανήτη από την κλιματική αλλαγή. Μαζί του θα επιστρέψει και η Μάγκι, όμως, η οποία ψάχνει ακόμα εκδίκηση.

Οι δυο τους θα συμμετέχουν σε μια νέα έρευνα στο Alexandria, ένα τεράστιο επιστημονικό πλοίο, στη μέση του ωκεανού. Η δεύτερη σεζόν διαδραματίζεται κυριολεκτικά στο πιο απομακρυσμένο σημείο της γης, το Σημείο Nemo στον Ειρηνικό, ενώ γυρίστηκε μέσα σε ένα πραγματικό φορτηγό πλοίο. Οι προσδοκίες λοιπόν είναι μεγάλες -και η προσμονή ακόμη μεγαλύτερη.

Jerusalem

Μπορείτε να δείτε όλα τα επεισόδια back-2-back στο COSMOTE SERIES MARATHON HD.

Άλλο ένα θρίλερ με πολιτικές προεκτάσεις, που αποτελεί highlight αυτού του μήνα είναι σίγουρα το “Jerusalem”. Τοποθετημένο στην ίσως πιο βασανισμένη και διχασμένη πόλη της Μέσης Ανατολής, το αστυνομικό αυτό θρίλερ είναι τόσο πιστευτό, που πολλές φορές αναρωτιέσαι αν είμαστε πράγματι τόσο κοντά σε αυτό που θα μπορούσε να πυροδοτήσει μία εξέγερση στην ήδη μπαρουτιασμένη Ιερουσαλήμ.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν δύο Ισραηλινοί σταρ, η Ρότεμ Σέλα ως η νεοσύλλεκτη αστυνομικός Σίρα και ο Ντορον Μπεν-Ντέιβιντ ως ο βετεράνος Αμίρ. Η αποστολή του Αμίρ είναι απλή: να διατηρεί την τάξη και την ασφάλεια σε μία κοσμοπολίτικη συνοικία της Ιερουσαλήμ, όπου συνυπάρχουν Εβραίοι, μουσουλμάνοι, χριστιανοί -με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Μία φαινομενικά απλή υπόθεση θα αποκαλύψει την πολιτική και θρησκευτική διαφθορά, προκαλώντας αναταραχές στην περιοχή, που μοιάζει όλο και πιο διχασμένη. Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν πέσουν την ίδια ημέρα δύο θρησκευτικές γιορτές: μία μουσουλμανική και μία εβραϊκή. Η τέλεια ευκαιρία για να ξεκινήσει πόλεμος.

Σε τέσσερα επεισόδια (που είναι όλα διαθέσιμα από την αρχή του μήνα στην COSMOTE TV), ο δημιουργός της σειράς David Akerman προσπαθεί να παρουσιάσει μία ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης στην Ιερουσαλήμ: τολμά να μιλήσει για την αστυνομική διαφθορά (αν και δεν αποφεύγει πάντα το λεγόμενο “bluewashing”), αλλά και για τον ακραίο φανατισμό που εκμεταλλεύονται θρησκευτικοί ηγέτες από όλες τις πλευρές. Όλα αυτά μέσα από τα μάτια δύο πρωταγωνιστών που παλεύουν με τον χρόνο -και τις πολιτικές σκοπιμότητες- για να σώσουν την πόλη τους.

Life After Life

Η σειρά κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο την Τετάρτη 21/12, στις 22.00, στο COSMOTE SERIES HD.

Όταν ο Bash Doran (που πριν από λίγα χρόνια είχε υπογράψει το αριστουργηματικό “Looming Tower”) και ο σκηνοθέτης του υποψήφιου για Όσκαρ “Brooklyn”, John Crowley, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μεταφέρουν στη μικρή οθόνη το πιο σπαρακτικό μυθιστόρημα της Kate Atkinson, “Life After Life”, οι προσδοκίες είναι ομολογουμένως υψηλές.

Αν δεν συγκινείσαι εύκολα, αν οι δραματικές σειρές συνήθως σε αφήνουν αδιάφορο και οι ιστορίες που βλέπεις στην TV δεν σε επηρεάζουν, τότε θα σου έλεγα να δώσεις μία ευκαιρία στην νέα αυτή σειρά. Η υπόθεση του best seller της Kate Atkinson (και της σειράς) είναι η εξής: Η Ούρσουλα Τοντ (την οποία υποδύεται η Thomasin McKenzie, που είδαμε πρόσφατα στο Old και το Last Night in Soho) δεν μπορεί να σταματήσει να… πεθαίνει. Το 1910, η Ούρσουλα πεθαίνει σχεδόν μόλις γεννιέται, μέχρι που ανασταίνεται και γεννιέται ξανά. Και ξανά και ξανά. Κάθε φορά που πεθαίνει επιστρέφει πίσω, με ένα νέο ένστικτο επιβίωσης που δεν μπορεί να εξηγήσει. Ακόμα κι αυτό όμως δεν μπορεί να την σώσει από τις τραγωδίες που βιώνει η οικογένειά της, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος.

Η Ημέρα της Μαρμότας, λοιπόν, συναντά το Φαινόμενο της Πεταλούδας, αφού η Ούρσουλα κάθε φορά που έχει μία ακόμη ευκαιρία να ζήσει, περιηγείται σε όλο και πιο σημαντικά γεγονότα του 20ου αιώνα, από τους δύο παγκόσμιους πολέμους, μέχρι την ισπανική γρίπη, αλλά και μια… συνάντηση με τον Χίτλερ.

Μέσα σε τέσσερα επεισόδια θα ζήσουμε κάθε θάνατο της Ούρσουλα -και μάλλον ο κάθε ένας θα είναι πιο οδυνηρός από τον προηγούμενο, όσο δενόμαστε με την πρωταγωνίστρια. Αυτό είναι που κάνει και τη σειρά αυτή τόσο εθιστική -τουλάχιστον αυτό μεταφέρουν κοινό και κριτικοί. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ ανυπομονώ να το διαπιστώσω.

….και έξι ακόμα σειρές που αξίζουν την προσοχή σου

Νόμιζες ότι αυτό είναι όλο; Όχι βέβαια! Ο τελευταίος μήνας του 2022 είναι τόσο γεμάτος -σε καταλαβαίνω αν δεν μπορείς να διαλέξεις. Αλλά γι’ αυτό είμαι εμείς εδώ. Πέρα από τα παραπάνω εφτά διαμαντάκια, που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στη λίστα σου, αυτό το μήνα κάνουν πρεμιέρα άλλες έξι σειρές για όλα τα γούστα.

Duncanville: Πρεμιέρα με τριπλό επεισόδιο: Σάββατο 24/12, 23.00, COSMOTE SERIES HD

Σου αρέσουν τα animation; Τότε δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις την τρίτη και τελευταία σεζόν του Duncanville, που είναι δικαιωματικά μία από τις καλύτερες σειρές που προέκυψαν από την “απόβαση” των κινουμένων σχεδίων για ενηλίκους. Την ξεκαρδιστική κωμωδία υπογράφουν η πάντα ευρηματική Έιμι Πόλερ και ο παραγωγός του The Simpsons, Μάικ Σκάλι. Τα δύο αυτά ονόματα, νομίζω, μιλούν από μόνα τους.

Δεν χορταίνεις ανατροπές; Τότε είσαι τυχερός που το The Pact επιστρέφει. Η ανθολογική σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, με νέο καστ και μία ολοκαίνουρια, ακόμα πιο συνταρακτική, ιστορία, που δεν συνδέεται με το συγκλονιστικό μυστήριο της πρώτης σεζόν. Αυτή τη φορά θα μας απασχολήσει μία οικογένεια, που μάλλον κρύβει ακόμα πιο ανατριχιαστικά μυστικά και θα κάνει μια ακόμα πιο τραγική “συμφωνία”. (Πρεμιέρα με όλα τα επεισόδια back-2-back: Παρασκευή 9/12, 18.00, COSMOTE SERIES MARATHON HD).

The Beauty Queen of Jerusalem: Πρεμιέρα με όλα τα επεισόδια back-2-back: Παρασκευή 30/12, 18.00, COSMOTE SERIES MARATHON HD.

Σε συναρπάζουν οι σειρές εποχής; Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, το The Beauty Queen of Jerusalem μάλλον θα σε εκπλήξει πολύ ευχάριστα. Τοποθετημένη το 1919, παρουσιάζει την ταραχώδη ιστορία του Ισραήλ, μέσα από την ιστορία μίας οικογένειας Σεφαραδιτών Εβραίων, δηλαδή Εβραίων που ζούσαν στην Ισπανία. Μάλιστα, στη σειρά ακούγονται συχνά τα Ladino, η σχεδόν εξαφανισμένη γλώσσα της κοινότητας των Σεφαραδιτών.

“Πεθαίνεις” για ψυχολογικά θρίλερ; Δώσε μία ευκαιρία στη γαλλική μίνι σειρά Spirit of Winter, που έχει βασιστεί στο best-seller της Λόρα Καζίσκι «Mind of Winter». Όλα ξεκινούν όταν το πρωί των Χριστουγέννων, μία συγγραφέας, η Νάταλι Γουέμπερ (Οντρέ Φλερό) ξυπνά με ένα πολύ κακό προαίσθημα. Όταν η έφηβη υιοθετημένη κόρη της συμπεριφέρεται όλο και πιο περίεργα, χρησιμοποιεί μία κάμερα παρακολούθησης -και το αποτέλεσμα είναι ανατριχιαστικό. (Πρεμιέρα και με τα 3 επεισόδια: Τετάρτη 7/12, 21.00, COSMOTE SERIES HD).

I Hate Suzie: Πρεμιέρα 48 ώρες μετά την Αγγλία: Πέμπτη 22/12, COSMOTE TV PLUS.

Σου έχει λείψει μια καλή μαύρη κωμωδία; Ευτυχώς λοιπόν, που το I Hate Suzie επιστρέφει με δεύτερη σεζόν. Στην πρώτη σεζόν είδαμε την “τέλεια” ζωή της διάσημης ηθοποιού Σούζι Πικλς να ανατρέπεται όταν κάποιος διέρρευσε προσωπικές φωτογραφίες της, ενώ σε κάθε επεισόδιο διαχειριζόταν και από «1 από τα 8 στάδια του τραύματος». Κάτι μου λέει ότι η δεύτερη σεζόν (που περιγράφεται ως ένα “αντι-χριστουγεννιάτικο χριστουγεννιάτικο special”) θα είναι ακόμα πιο ξεκαρδιστική.

Πώς θα σου φαινόταν ένα ταξίδι στην Ιταλία; Εντάξει, αυτά τα Χριστούγεννα, μάλλον δεν θα ταξιδέψουμε στην Ιταλία, μπορούμε όμως να αφήσουμε την ιταλική σειρά Viola Come Il Mare να μας ταξιδέψει στο Παλέρμο, εκεί όπου η χαρισματική πρωταγωνίστρια της σειράς Βάιολετ Βιτάλε μετακομίζει, για να αναζητήσει τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ. Ή τουλάχιστον αυτός είναι ο ένας λόγος, μιας και η επιστροφή της κρύβει ένα μεγαλύτερο μυστικό. (Πρεμιέρα: Τρίτη 20/12, 22.00, COSMOTE SERIES HD).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD: Χριστούγεννα στην COSMOTE TV με πάνω από 90 ταινίες για όλη την οικογένεια12.09.2018

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b