MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Mickey 17: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Bong Joon-ho με τον Robert Pattinson, είναι εδώ

Το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής επιστροφής του σκηνοθέτη της ταινίας “Παράσιτα”, με πρωταγωνιστές τους Robert Pattinson, Toni Collette και Mark Ruffalo, μόλις κυκλοφόρησε.

Mickey 17 / Πηγή: Youtube
Monopoli Team

Η επερχόμενη ταινία του Bong Joon-ho, με τίτλο “Mickey 17” είναι γεγονός, όπως επιβεβαιώνει το πρώτο επίσημο trailer, που μάλιστα αποκαλύπτει ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2024.

Η Warner Bros μοιράστηκε σήμερα με το κοινό  ένα trailer 30 δευτερολέπτων, ανακοινώνοντας την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας και δίνοντάς μας μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Η κάμερα επικεντρώνεται στον πρωταγωνιστή της ταινίας Robert Pattinson, ο οποίος φαίνεται να είναι ναρκωμένος μέσα σε μία υψηλής τεχνολογίας δεξαμενή. Μετά από ένα αργό και κοντινό πλάνο σε εκείνον, αναγράφεται η πολυπόθητη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, η οποία έχει οριστεί στις 29 Μαρτίου 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚουέντιν Ταραντίνο: Γιατί δεν ήθελε τον Τζόνι Ντεπ στο «Pulp Fiction»;12.09.2018

Η ταινία ‘Mickey 17’ βασίζεται στο μυθιστόρημα του Edward Ashton ‘Mickey 7’ που κυκλοφόρησε φέτος τον Φεβρουάριο. Η πλοκή του έργου αφορά την ιστορία ενός υπαλλήλου, ο οποίος βρίσκεται σε μια αποστολή για να αποικίσει έναν κόσμο από πάγο και παράλληλα προσπαθεί να αποτρέψει τον κλώνο του από το να τον αντικαταστήσει.

Μαζί με τον Pattinson στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν οι Steven Yeun, Naomi Ackie, Toni Collette και Mark Ruffalo.

Η ταινία θα σηματοδοτήσει το πρώτο κινηματογραφικό εγχείρημα του Joon-ho μετά την παγκοσμίως αναγνωρισμένη ταινία του ‘Parasite’ (2019), η οποία έλαβε Όσκαρ καλύτερης ταινίας την αμέσως επόμενη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEva Green: Ποια είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Dirty Angels» που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη12.09.2018

Στις αρχές του μήνα, το Netflix ανακοίνωσε επίσης ότι ένα ντοκιμαντέρ για τον σκηνοθέτη Joon-ho βρίσκεται σε εξέλιξη και πως πρόκειται να βγει στις οθόνες μας κάποια στιγμή στον επόμενο χρόνο. Με τίτλο ‘Yellow Door: Looking For the Director Bong’s Unreleased Short Film’, το ντοκιμαντέρ θα εξερευνήσει την ιστορία πίσω από την ακυκλοφόρητη πρώτη μικρού μήκους ταινία του Joon-ho ‘Looking For Paradise’, την οποία δημιούργησε το 1992.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b