MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Eva Green: Ποια είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Dirty Angels» που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη

Ξεκινούν στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας δράσης «Dirty Angels» με πρωταγωνίστρια την Eva Green – Η ταινία έχει κόστος της τάξης των 35 εκατ. ευρώ και λόγω των γυρισμάτων έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Monopoli Team

Άρωμα Χόλιγουντ φέρνουν στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας δράσης «Dirty Angels», με πρωταγωνίστρια την Eva Green και σκηνοθέτη τον Martin Campbell, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων και δύο ταινίες James Bond. Η ταινία έχει κόστος της τάξης των 35 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων περίπου 25 εκατομμύρια θα δαπανηθούν στην περιοχή αρμοδιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Τα γυρίσματα θα γίνουν στα στούντιο στη Θέρμη, στο Ασβεστοχώρι, στην Περαία, σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης, στην ορεινή Χαλκιδική και σε άλλα σημεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑZero Day: Ο Robert De Niro θα πρωταγωνιστεί στο νέο πολιτικό θρίλερ του Netflix12.09.2018

«Μιλάμε για τουλάχιστον 250 νέες θέσεις εργασίας για την ταινία αυτή, Ελλήνων, ανθρώπων ικανών, νέων που πλέον ενώ τόσα χρόνια δεν είχαν πού να εργαστούν με βάση τις σπουδές τους, βρίσκουν τρόπο και απορροφώνται μέσα από αυτήν την κινητικότητα. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν τρεις μήνες στην Ελλάδα. Στη συνέχεια η ταινία θα ολοκληρωθεί στο Μαρόκο και στο post production, η Θεσσαλονίκη θα πρωταγωνιστήσει και σε αυτήν την ταινία» είχε επισημάνει ο περιφερειάρχης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ποια είναι η Eva Green
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαντελής Βούλγαρης: Ρετροσπεκτίβα των ταινιών του εμβληματικού δημιουργού στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος12.09.2018

Η Eva Gaëlle Green (γεννημένη στις 6 Ιουλίου 1980) είναι Γαλλίδα ηθοποιός και μοντέλο. Κόρη της ηθοποιού Marlène Jobert, ξεκίνησε την καριέρα της στο θέατρο πριν κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο The Dreamers (2003) του Bernardo Bertolucci. Κέρδισε διεθνή αναγνώριση για την ερμηνεία της στη Σίβυλλα, βασίλισσα της Ιερουσαλήμ στο ιστορικό έπος του Ρίντλεϊ Σκοτ, Kingdom of Heaven (2005). Την επόμενη χρονιά, έπαιξε το κορίτσι του Μποντ Βέσπερ Λιντ στην ταινία του Τζέιμς Μποντ Casino Royale (2006), για την οποία έλαβε το βραβείο BAFTA Rising Star.

Μάθετε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b