MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κουέντιν Ταραντίνο: Γιατί δεν ήθελε τον Τζόνι Ντεπ στο «Pulp Fiction»;

Κατά τη διάρκεια ενός podcast ο βραβευμένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Κουέντιν Ταραντίνο αποκάλυψε πως εναντιώθηκε στην επιθυμία των παραγωγών του «Pulp Fiction» να συμπεριλάβουν τον Τζόνι Ντεπ στη θρυλική ταινία.

Κουέντιν Ταραντίνο
Πηγή φωτογραφίας: Wikimedia
Monopoli Team

Συμμετέχοντας στο podcast «2 Bears, 1 Cave» ο Κουέντιν Ταραντίνο, μίλησε για την υποτιθέμενη λίστα με ονόματα ηθοποιών που ο βραβευμένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος ήθελε στους ρόλους του «Pulp Fiction» και αποκάλυψε γιατί εναντιώθηκε στην επιθυμία του στούντιο να συμπεριλάβει τον Τζόνι Ντεπ στο καστ της θρυλικής ταινίας.

Στην περιβόητη αυτή λίστα ονομάτων, που έγινε πρόσφατα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ντεπ ήταν η δεύτερη επιλογή πίσω από τον Τιμ Ροθ για τον ρόλο του Pumpkin.

Τι απαντά ο σκηνοθέτης σχετικά με την λίστα

«Στο ίντερνετ κυκλοφορεί κάτι σχετικά με μια λίστα επιθυμιών μου για το καστ του Pulp Fiction. Δεν πρόκειται όμως στην πραγματικότητα γι’ αυτό», ξεκαθάρισε ο σκηνοθέτης.

«Δεν ήξερα ποιος ακριβώς ήθελα να παίξει αυτόν ή εκείνον τον ρόλο, έτσι έγραψα μια τεράστια λίστα με πολυάριθμα ονόματα. Ήθελα όλοι να εγκριθούν από πριν για σιγουριά και δεν ήξερα αν κάτι τέτοιο θα λειτουργήσει, αν θα μου άρεσε το κλίμα μεταξύ μας ή αν θα έκαναν τη δουλειά σωστά, αλλά ήθελα να εγκριθούν».

«Καλύπτει πολλούς χώρους όμως αυτή ήταν η πρόθεση μου, ήθελα να έχω τη δυνατότητα να το εξερευνήσω ενδελεχώς , ωστόσο, από την άλλη είμαι τρομερά ισχυρογνώμον».

Για τον Τζόνι Ντεπ

Ο Κουέντιν Ταραντίνο εξήγησε πως όταν έδωσε τα «δικά του» ονόματα, το στούντιο απόρησε γιατί εκείνος προτιμούσε τον Ροθ από τον Τζόνι Ντεπ για τον ρόλο, και δεν τον πρόσφερε στον πρώτο παρά μόνο όταν άλλοι τον απέρριψαν.

Τότε ο Ταραντίνο τους αντέκρουσε ρωτώντας: «Πιστεύετε πως ο αν ο Τζόνι Ντεπ παίξει τον ρόλο του Pumpkin στην ταινία, που τον συναντάς στην αρχική και την τελευταία σκηνή, θα προσφέρει κάτι στο box office»;

Το μέτωπο με τη Marvel…

Παράλληλα, σε ένα άλλο «μέτωπο», ένας εκ των πρωταγωνιστών του «Pulp Fiction», ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ισχυρή παρουσία στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, μίλησε για τα σχόλια του πρώην σκηνοθέτη του, Κουέντιν Ταραντίνο, σχετικά με την έλλειψη «αληθινών κινηματογραφικών αστέρων» και ότι οι υπερήρωες είναι περισσότερο διάσημοι από τους ηθοποιούς που τους ενσαρκώνουν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚουέντιν Ταραντίνο: Γιατί και οι 10 ταινίες του είναι εμβληματικές12.09.2018

«Για εμένα δεν πρόκειται για επίμαχο ζήτημα καθώς ξέρω πως σαφώς αυτοί οι ηθοποιοί είναι κινηματογραφικοί αστέρες. Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν είναι ο Black Panther. Δεν μπορείς να το διαψεύσεις αυτό και είναι ένας κινηματογραφικός αστέρας».

Πηγή: NME

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b