MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 66: Η Σύλβια έχει «όραμα» και κάνει το πρώτο της δημοψήφισμα ως πρόεδρος του χωριού, μιας και θέλει οι Πλατανιώτες να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις αποφάσεις. Η Κατερίνα πάλι, έχει μεγάλη στενοχώρια για τα νέα του γιατρού, και προσπαθεί να φέρει με τρόπο στον Παναγή το θέμα της παρένθετης μητέρας, όμως εκείνος παραμένει αρνητικός. Ο Θοδωρής, από την άλλη, είναι πολύ θετικός και βάζει τις υπογραφές για την υποθήκη του σπιτιού, ενώ ο παπάς βάζει το χεράκι του και πείθει τη Βαλέρια να πληρώσει το φόρο που της ζητάνε για τη βρύση. Την ίδια ώρα, ο Κανέλος βάζει να ξαναδεί το βίντεο με τη «δίδυμη αδερφή» της Σουτζούκη στο στριπτιζάδικο, μιας και έχει όλο και περισσότερες απορίες, ενώ ο Σίμος έχει μια μεγάλη ανησυχία, ότι η αστυνομική αρχή του τόπου θα πάρει χαμπάρι πως τη δουλέψανε ψιλό γαζί.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 45: Ο φόβος ξυπνάει και πάλι για τη Μιράντα όταν ο Δονάτος τη βάζει να σκεφτεί πράγματα που δεν είχαν περάσει από το μυαλό της. Ο Ντίνος ψάχνει λύσεις για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και παίρνει μια απόφαση που θα δυσαρεστήσει πολλούς. Η Αμαλία προσπαθεί να αποφασίσει τι θα κάνει με το αγέννητο μωρό της και η Όλγα προσπαθεί να της δείξει τον δρόμο που η ίδια πιστεύει ότι είναι ο σωστός. Ο Άγης έρχεται σε ρήξη με τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια για το θέμα του αρραβώνα και βάζει τα μεγάλα μέσα για να περάσει το δικό του… Ο Θανάσης απειλεί τη Βικτώρια ενώ εκείνη ψάχνει απελπισμένα τρόπο να τον γλιτώσει αλλά και να προστατέψει τον εαυτό της. Η Ντέπυ δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα και ο Πάρης μια επίσκεψη που δεν περίμενε ποτέ.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 46: Η Αγγελική, εκεί που νομίζει ότι το μυστικό της πλέον είναι 100% προστατευμένο, δέχεται -ως Σταυρούλα- μια επίσκεψη από έναν πολύ δικό της άνθρωπο. Θα καταφέρει να κρατήσεις την δεύτερή της ταυτότητα ασφαλή; Και με ποιο τίμημα; Η Φωτεινή από την άλλη πλευρά αρχίζει και ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Ανδρέα. Το νέο όμως που θα μάθει από την Καίτη, θα γκρεμίσει τα πάντα. Όσο για την Αλεξάνδρα; Είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στην ζωή και στο κρεβάτι του Παύλου.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 45: Οι οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων μαζεύονται και αρχίζουν τα συμβούλια για το θέμα των κτημάτων. Η Αργυρώ παλεύει μέσα της, μην ξέροντας ποια απόφαση να πάρει για τα κτήματα. Τελικά ανακοινώνει στον Αστέρη πως θα τα κρατήσει κι αυτό πυροδοτεί την αντίδραση της Καλλιόπης, που εκτοξεύει απειλές. Η όλη κατάσταση έχει δημιουργήσει αναταραχή κι ανησυχία στο χωριό. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης λέει την αλήθεια για τη μητέρα του στη Θοδώρα. Η Βασιλική, ο Μαθιός και ο Αστέρης αναστατώνονται με τη στήριξη του Νικηφόρου στις απόψεις της Καλλιόπης. O Παύλος, οργισμένος και διψασμένος για εκδίκηση, πάει και παραμονεύει έξω απ’ το αρχοντικό των Σταματάκηδων. Εκεί, όμως, γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης απειλής.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 60: Η Ειρήνη πηγαίνει και πάλι στο χωράφι και βρίσκει τον Φίλιππο κι αυτός την διώχνει εκνευρισμένος. Η Ιουλία ενημερώνει την Αθηνά για την συγκέντρωση που διοργανώνει ο Ισίδωρος και πως καλεσμένος θα είναι και ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας. Η Μυρτάλη καλεί τον Δημοσθένη στο σπίτι της, του ανακοινώνει την απόφασή της και ζητάει οικονομική βοήθεια για να πραγματοποιήσει το σχέδιό της.

22:00 Κάνε Ότι Κοιμάσαι στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 23: Η Άννα νιώθει και είναι ασφαλής, όμως το σοκ από την απαγωγή είναι μεγάλο και δεν μπορεί να το ξεπεράσει. Η υπομονή του Νικόλα έχει τελειώσει και οι σχέσεις του με τον Χριστόφορο οξύνονται. Οι δύο άντρες δεν φαίνεται να συμφωνούν πλέον σε τίποτα. Η δικηγόρος του Μηνά μένει προσηλωμένη στον στόχο της και είναι σίγουρη πως θα τον πετύχει. Αναμνήσεις που αφορούν τον Στράτο ταλαιπωρούν τη Ζωή, η οποία δεν είναι καθόλου σίγουρη για την απόφασή της.

Επεισόδιο 24: Η Βικτόρια προσπαθεί να κρυφτεί και ο κίνδυνος να τη βρουν κάθε μέρα μεγαλώνει… Μπορεί ο Μηνάς να έχει συλληφθεί, όμως ο Μιχάλης κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος και σκέφτεται αν πρέπει να τη βοηθήσει. Ο Μηνάς ζητάει συγγνώμη από την Άννα, όμως, δεν την πείθει… Η Ζωή συνεχίζει να μην είναι σίγουρη για την απόφαση της και γι’ αυτό δεν ξέρει αν πρέπει να τη μοιραστεί.

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 22: Καθώς ο κόσμος μαζεμένος έξω από τη χωροφυλακή ζητά την απελευθέρωση του Στρατή, εκείνος μιλά με τον Αλέξανδρο για τη Μαρίνα. Ο Στέλιος εκτός εαυτού αποκαλύπτει στον Γιώργη τις προθέσεις του Χρήστου, ενώ ο Μίλτος αφήνει τη ζωή του κυριολεκτικά στα χέρια του Τάσου. Εκείνος τρομαγμένος αποκαλύπτει τι συνέβη στην Αγλαΐα. Η προειδοποίηση του Στρατή γι’ αυτά που έρχονται, τρομάζει τους ανθρώπους του και τη Ζέτα που αγωνιά γι’ αυτόν. Δραπετεύουνε για λίγο μαζί και ο Στρατής επιτέλους παραδέχεται τι νιώθει. Ο Χρήστος από την άλλη οργισμένος ψάχνει λύσεις αλλού και βρίσκει τον μετανιωμένο Στέλιο. Μόνο η Εύη, όμως, μπορεί να τον μαλακώσει, καθώς αποφασίζει πια να μείνει στο Αγρίνιο. Με μια τελευταία επιφύλαξη. Να συναντήσει πρώτα… τον Αλέξανδρο.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 33: Η Ηγουμένη ζητάει τη μετάθεση της Κασσιανής, με τον Μητροπολίτη να έχει τις αντιρρήσεις του. Ο  Πέτρος πάει να αντιμετωπίσει τον Βίκο πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ στην Όλγα μπαίνουν υποψίες για τη σχέση της μητέρας της με τον Καστρινό. Ο Θέμης με τη βοήθεια της Αλεξίας βρίσκει στοιχεία για τη γυναίκα που ψάχνει. Ο Σαράντος ανακαλύπτει  το λάπτοπ στο παλιό φορτηγάκι του πατέρα του. Η Ηγουμένη σοκάρεται, όταν μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις του Πέτρου με την Ελισάβετ στη μονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο στις οθόνες μας12.09.2018

Ταινίες

21:00 Χωρίς Οίκτο στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια δράσης αμερικάνικης παραγωγής 2013

Σκηνοθεσία: Στίβεν Νάιτβ Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Στέιθαμ, Αγκάτα Μπούζεκ, Κρίστιαν Μπράσινγκτον, Βίκι Μακκλούρ, Μπένεντικτ Γουόνγκ, Ντάνι Γουέμπ

Ο Τζόι Τζόουνς, ένας τσακισμένος ψυχολογικά πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων, ζει πλέον ως άστεγος για να αποφύγει το στρατοδικείο. Κινούμενος μέσα στα βάθη του λονδρέζικου υποκόσμου, μια μέρα του δίνεται η ευκαιρία να γίνει κάποιος άλλος: κλέβει την ταυτότητα ενός άλλου ανθρώπου και μεταμορφώνεται σε έναν άγγελο εκδίκησης.

21:00 Στενά Περιθώρια στο COSMOTE CINEMA 1HD

Αστυνομικό θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής 2012

Σκηνοθεσία: Άσγκερ Λεθ, Ηθοποιοί: Σαμ Γουόρθινγκτον, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Εντ Χάρις

Ένας άντρας ανεβαίνει σε ένα από τα ψηλότερα ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης και απειλεί να βουτήξει στο κενό. Ποια είναι η ταυτότητά του και τι κρύβεται πίσω από την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει;

22:00 Η Ιστορία της Ναχίντ στην ΕΡΤ2

Δραματική ταινία, Ιρανικής παραγωγής 2015

Σκηνοθεσία: Ίντα Παναχαντέ Πρωταγωνιστούν: Σαρέχ Μπαγιάτ, Πεζμάν Μπαζεγκί, Νασρίν Μπαέι, Ναβίντ Μοχαμάτζ

Η Ναχίντ, μια νεαρή διαζευγμένη γυναίκα ζει με τον γιο της σε μια μικρή πόλη στο Ιράν, όταν ερωτεύεται έναν άνδρα που θέλει να την παντρευτεί. Ενώ σύμφωνα με τους Ιρανικούς κανόνες, σε περίπτωση διαζυγίου, την επιμέλεια του παιδιού έχει ο πατέρας, εκείνος την παραχωρεί στη Ναχίντ, με τον όρο ότι δεν θα ξαναπαντρευτεί. Προσπαθώντας να διατηρήσει την κηδεμονία του παιδιού της, αλλά και εκείνον που αγαπά, η Ναχίντ αναγκάζεται να σκεφτεί τον προσωρινό γάμο (Sighe) ως διέξοδο. Παρά το γεγονός ότι η πράξη αυτή είναι νόμιμη, δεν έχει την αποδοχή της κοινωνίας. Ποια μπορεί να είναι η λύση στο πρόβλημά της;

23:00 Αγάπη Σαν Ναρκωτικό στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική κομεντί αμερικάνικης παραγωγής 2010

Σκηνοθεσία: Έντουαρντ Ζουίκ Ηθοποιοί: Τζέικ Τζίλενχαλ, Αν Χάθαγουεϊ, Όλιβερ Πλατ

Ο Τζέιμι είναι ένας γοητευτικός πωλητής φαρμακευτικών προϊόντων. Η Μάγκι είναι μια δυναμική γυναίκα με ελεύθερο πνεύμα, η οποία πάσχει από Πάρκινσον. Οι δυο τους, αν και αταίριαστοι, θα ξεκινήσουν μια περιπετειώδη ερωτική σχέση.

23:00 JCVD στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια δράσης αμερικάνικης παραγωγής 2008

Σκηνοθεσία: Μαμπρούκ Ελ Μεχρί Πρωταγωνιστούν: Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Βαλερί Μπόντσον, Ερβέ Σόγκνε

Ο JCVD είναι ένας γνωστός ηθοποιός που προσπαθεί να κερδίσει την κηδεμονία των παιδιών του και έχει μεγάλη ανάγκη να βρει χρήματα για να πληρώσει τον δικηγόρο του. Όταν όμως πάει στην τράπεζα να ζητήσει δάνειο, η αίτησή του δεν γίνεται δεκτή, ενώ την ίδια στιγμή η τράπεζα γίνεται στόχος ληστών. Οι ληστές παίρνουν τον JCVD ως όμηρο και η αστυνομία υποψιάζεται ότι αυτός βρίσκεται πίσω από αυτή την κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAvatar 2 – O δρόμος του νερού: Κυκλοφόρησε το τελικό trailer της ταινίας12.09.2018

23:35 Μπάτσελορ στην Βουδαπέστη στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία συμπαραγωγής Γαλλίας Βελγίου 2018

Σκηνοθεσία: Ζαβιέ Γκενς Ηθοποιοί: Μανού Πεγιέ, Ζονατάν Κοέν, Μεσιέ Πουλπέ

Δυο σαραντάρηδες φίλοι νιώθουν ότι η ζωή τους στη Γαλλία έχει βαλτώσει. Για να βγουν από το τέλμα στο οποίο βρίσκονται, αποφασίζουν να τα αφήσουν όλα πίσω και να ανοίξουν στη Βουδαπέστη μια εταιρεία διοργάνωσης πάρτι εργένηδων.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b