MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Νταντάδες από «χρυσάφι»: Ο τρελός μισθός που δίνουν οι Kardashians στις γυναίκες που προσέχουν τα παιδιά τους

Οι Kardashians – Jenners αποτελούν μια από τις πιο διάσημες οικογένειες στη βιομηχανία του θεάματος. Εν μέσω του δύσκολου προγράμματός τους και προσπαθώντας να διευθύνουν τις επιχειρήσεις εκατομμυρίων τους, η Kourtney, η Kim, η Khloe και η Kylie έχουν αναγκαστεί να προσλάβουν νταντάδες για να προσέχουν τα παιδιά τους.

Monopoli Team

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Radar Online, βέβαια, η δουλειά μιας νταντάς στην οικογένεια Kardashian δεν είναι απλή υπόθεση. Κυρίως γιατί θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα. Φυσικά, για να προσληφθούν θα πρέπει να περάσουν από οντισιόν, ενώ θα πρέπει να έχουν μαζί τους συστατικές επιστολές και ένα καλό βιογραφικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO Kanye West επέστρεψε στο Twitter… χάρη στον Elon Musk12.09.2018

Επίσης, θα πρέπει να είναι «έξυπνες, κομψές και με ευχάριστη προσωπικότητα». Όσον αφορά την Kim Kardashian τώρα, πληροφορίες λένε ότι δεν επιτρέπει στις νταντάδες των παιδιών της να έχουν μαζί τηλέφωνο, γιατί κινδυνεύουν με απόλυση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBalenciaga: Γιατί περνά στην αντεπίθεση και ζητά αποζημίωση 25 εκατομμυρίων ευρώ12.09.2018

Μάλιστα, λέγεται ότι η πιο γνωστή Kardashian έχει ένα ειδικό βιβλίο πολλών σελίδων, το οποίο δίνει στις υποψήφιες νταντάδες και τους ζητά να το αποστηθίσουν. Κάθε μέρα, από τη στιγμή που θα σηκωθούν τα παιδιά μέχρι και τη στιγμή που θα κοιμηθούν, είναι προγραμματισμένη.

Μάθετε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b