MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

O Kanye West επέστρεψε στο Twitter… χάρη στον Elon Musk

Μετά τον Donald Trump, σειρά έχει ο Kanye West: Ο Elon Musk φέρνει πίσω τον Ye, επαναφέροντας τον λογαριασμό του στο Twitter.

Monopoli Team

Ο Kanye West επέστρεψε επίσημα στο Twitter χάρη στον Elon Musk, ο οποίος αποφάσισε να επαναφέρει τον λογαριασμό του, που είχε αποκλειστεί στις αρχές του μήνα, λόγω των αντισημιτικών tweets που έκανε, προκαλώντας αντιδράσεις για ρητορική μίσους.

Σε απάντηση στο πρώτο «δοκιμαστικό» tweet του Ye στις 21 Νοεμβρίου, ο Musk έστειλε με τη σειρά του ένα “θετικό” μήνυμα κάνοντας tweet: «Μη σκοτώνεις ό,τι μισεί ο Ye, σώσε αυτό που αγαπά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAMAs 2022: Το εκκεντρικό κόκκινο χαλί και οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν12.09.2018

Ο Ye στη συνέχεια ανέβασε στο Twitter τη λέξη «Shalom», μια εβραϊκή λέξη που σημαίνει ειρήνη, προσπαθώντας μάλλον με αυτόν τον τρόπο να συμφιλιωθεί με την εβραϊκή κοινότητα, μετά τις αντισημιτικές αναρτήσεις που είχε κάνει τον προηγούμενο μήνα, στις οποίες κατηγορούσε μεταξύ άλλων τον rapper Diddy ότι “ελέγχεται από Εβραίους”.

Μετά τις αναρτήσεις του στο Twitter, εξτρεμιστές σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ φαίνεται να πήραν “θάρρος”, είτε κάνοντας αντισημιτικές δηλώσεις, είτε παρενοχλώντας άτομα της εβραϊκής κοινότητας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Kanye να μπει στο στόχαστρο, τόσο στο Twitter, όσο και από τις εμπορικές συμφωνίες του. Μάλιστα, όταν διακόπηκε η συνεργασία του με επωνυμίες όπως η adidas, η Balenciaga, η Gap, έγινε γνωστό πως ο Kanye West θέλησε να αποκτήσει τη συντηρητική πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης Parler, η οποία αυτοχαρακτηρίζεται ως τόπος για «μη ακυρώσιμη ελευθερία του λόγου». Μέχρι στιγμής, η συμφωνία αναμένεται να κλείσει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η ανάκτηση του λογαριασμού του Kanye West στο Twitter έπεται της επαναφοράς του λογαριασμού του Ντόναλντ Τραμπ, μιας απόφασης που λήφθηκε μέσω… δημοσκόπησης που έγινε μέσα από τον λογαριασμό του Elon Musk. Το poll συγκέντρωσε πάνω από 15 εκατομμύρια ψήφους -51,8% υπέρ της επιστροφής του 45ου πρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών στην πλατφόρμα.

Άλλες αμφιλεγόμενες φιγούρες που αναμένεται να επιστρέψουν στο Twitter είναι ο Andrew Tate και ο Jordan Peterson.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουντιάλ 2022: Γήπεδο στη Γερμανία φωταγωγήθηκε με 20.000 κεριά στη μνήμη των νεκρών εργατών του Κατάρ12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b