MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Μουντιάλ 2022, Λιονέλ Μέσι: Θεωρία συνομωσίας δείχνει πως αυτό το Μουντιάλ θα το σηκώσει η Αργεντινή (vid)

Οι τρεις συμπτώσεις που «δείχνουν» πως ήρθε η ώρα ο Λιονέλ Μέσι να σηκώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Monopoli Team

Σε κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορες θεωρίες συνομωσίας για γεγονότα που θα γίνουν και κυρίως για το ποιος θα σηκώσει την κούπα. Το Μουντιάλ του Κατάρ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, ειδικά σε οτι έχει να κάνει με την Αργεντινή, καθώς είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση του Λιονέλ Μέσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουντιάλ 2022: Οπαδοί σε αποστειρωμένο Παγκόσμιο Κύπελλο, ποιοι όμως έκαναν αίσθηση; (vids, poll)12.09.2018

Λίγο μετά την ήττα σοκ της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων, είχε κυκλοφορήσει το σενάριο που ήθελε την «Αλμπισελέστε» να έχασε εσκεμμένα από την Σαουδική Αραβία, προκειμένου να αποφύγει στα ημιτελικά την Βραζιλία. Κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε, καθώς η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι, με τις δύο νίκες που έκανε στα υπόλοιπα ματς, βγήκε πρώτη και βρίσκεται στο μονοπάτι της διασταύρωσης με την «Σελεσάο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουντιάλ 2022: Γήπεδο στη Γερμανία φωταγωγήθηκε με 20.000 κεριά στη μνήμη των νεκρών εργατών του Κατάρ12.09.2018

Τώρα μία άλλη θεωρία κυκλοφορεί ευρέως και έχει γίνει viral, η οποία αναδεικνύει τις συμπτώσεις που υπάρχουν με το Μουντιάλ του 1986, όταν και ο Ντιέγκο Μαραντόνα και η παρέα του είχαν κατακτήσει την πρώτη θέση, αφήνοντας να εννοηθεί πως το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα το σηκώσει ο Λιονέλ Μέσι.

Μάθετε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b