MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

"Έμφυτο Ελάττωμα" του Paul Thomas Anderson
"Έμφυτο Ελάττωμα" του Paul Thomas Anderson
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

To πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου κατέφθασε και εμείς το καλωσορίζουμε με μια ταινία. Σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να βρείτε στην τηλεόραση και τις online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Scooby-Doo!” του Tony Cervone: STAR στις 21:00, Σάββατο 3/12

Η ομάδα μυστηρίου Mystery Inc που όλοι αγαπήσαμε, έρχεται αντιμέτωπη με την πιο δύσκολη αποστολή που έχει υπάρξει έως τώρα. Με κίνδυνο την απελευθέρωση του σκύλου- φάντασμα με το όνομα Κέρβερους, θα κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν αυτήν την αποκάλυψη ενώ, στο μεταξύ, θα ανακαλύψουν πως ο Σκούμπι προορίζεται για κάτι μεγαλύτερο από όσο φαντάζονται. Η παρέα του Σκούμπι, του Σάγκι, της Βέλμα, της Δάφνης και του Φρεντ επιστρέφουν σε αυτό το animation του 2020 για μια νέα, συγκλονιστική περιπέτεια μυστηρίου.

“Καρδιές στην Ατλαντίδα” του Scott Hicks: OPEN στις 23:30, Σάββατο 3/12

Το 1960, ο μικρός Bobby γνωρίζει έναν ενδιαφέρον και ταυτόχρονα μυστήριο άντρα, τον Ted Brautigan, που εγκαθίσταται στον πρώτο όροφο του σπιτιού του. Ο Ted έχει ένα υπερφυσικό χάρισμα που θα μπορέσει να περάσει στον Bobby, αλλάζοντας τη ζωή και την οπτική του για τον κόσμο διαπαντός! Πρόκειται για κινηματογραφική μεταφορά ιστορίας από την ομώνυμη συλλογή μυθιστορημάτων του Stephen King, του μεγάλου συγγραφέα τρόμου. Ωστόσο, αυτή δεν είναι από τις ιστορίες που πραγματικά θα σας κρατούν ξάγρυπνους. Βρίσκεται πιο κοντά σε ιστορίες του King που θυμίζουν το “Πράσινο Μίλι”, κρατώντας μια γλυκόπικρη αίσθηση και αγγίζοντας θέματα για χαρισματικούς ανθρώπους. Στον ρόλο του Ted βρίσκουμε τον πάντα καταπληκτικό Anthony Hopkins.

“The Space Between” της Rachel Winter: COSMOTE CINEMA 1HD στις 18:40, Σάββατο 3/12

Ο Micky ήταν κάποτε ένας επιτυχημένος μουσικός αλλά τώρα πια η δισκογραφική εταιρεία του θέλει να τον βγάλει εκτός. Έτσι, στέλνει τον φιλόδοξο νέο μουσικό, Charlie, να τον πείσει να υπογράψει την αποχώρησή του. Όμως, δεν θα είναι μια τόσο απλή υπόθεση μιας και ο Micky είναι πολύ εκκεντρικός και ξεροκέφαλος ενώ, η φιλία που σιγά σιγά θα αναπτύξουν, θα δυσκολέψει περισσότερο το έργο του Charlie. Με δόσεις χιούμορ και σουρεαλισμού αλλά ταυτόχρονα και με μια γεύση του σκληρού κόσμου των καλλιτεχνών, η ταινία αυτή θα σας μεταφέρει στον κόσμο της και…δεν θα θέλετε να βγείτε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ της Μέγκαν και του Χάρι12.09.2018

“Φαντασία” του Αλέξη Καρδαρά: ΕΡT1 στις 23:00, Κυριακή 4/12

Το 1993 έρχεται από την επαρχία στην Αθήνα μια νέα, ταλαντούχα τραγουδίστρια, η Φωτεινή και γίνεται πρώτο όνομα στο νυχτερινό κέντρο “Χάντρες”. Δίπλα της θα έχει τον  μπουζουξή και συνθέτη, Βλάση Χρηστάκη ενώ ο έρωτάς της με τον γνωστό τραγουδιστή Νίκο Κόκκινο, θα αλλάξει τις ζωές και των τριών για πάντα. Ρένα Μόρφη, Γιάννης Στάνκογλου, Στέλιος Μάινας και Βίκυ Παπαδοπούλου βρίσκονται στο επίκεντρο μεταξύ άλλων σε αυτήν την μεθυστική ταινία που θα σας μεταφέρει στην ατμόσφαιρα εκείνων των αθηναϊκών νυχτών!

“Ο Θρύλος του Ζορό” του Martin Campbell: MEGA στις 00:10, Κυριακή 4/12

Παρά τις προσπάθειές του να απέχει όσο μπορεί από τις περιπέτειές του ως Ζορό, ο Don Alejandro de la Vega θα αναλάβει και πάλι δράση όταν η πολιτεία της Καλιφόρνια θα βρεθεί σε κίνδυνο. Ταυτόχρονα, πρέπει να κερδίσει πίσω την γυναίκα του, Elena, αλλά και την εκτίμηση του μικρού του γιου, Joaquin. Ο Antonio Banderas επιστρέφει στο ρόλο του μασκοφόρου υπερασπιστή των αδικημένων, έχοντας πάντα στο πλευρό του την Catherine Zeta-Jones στη δεύτερη ταινία μετά το 1998. 

“Έμφυτο Ελάττωμα” του Paul Thomas Anderson: STAR στη 1:45, Κυριακή 4/12

Στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του 1970, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ και επιρρεπής στα ναρκωτικά Larry ‘Doc’ Sportello, αναλαμβάνει να εξιχνιάσει μια υπόθεση που του έδωσε η πρώην κοπέλα του και αφορά τον άντρα με τον οποίο διατηρεί παράνομο δεσμό, τον οποίο υποψιάζονται πως η γυναίκα του προσπαθεί να κλείσει σε κλινική. Η υπόθεση ξεκινά αλλά η πρώην κοπέλα του, εξαφανίζεται! Ο Paul Thomas Anderson παραμένει πιστός στις ταινίες που διαδραματίζονται σε παλαιότερες δεκαετίες -ενδεχομένως με αγάπη στην συγκεκριμένη- και δημιουργεί ένα νεο-νουάρ φιλμ που συνδυάζει και μυστήριο με κωμωδία, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο στις οθόνες μας12.09.2018

Online πλατφόρμες

“Radioactive” της Marjane Satrapi: ERTFLIX έως 7/12

Παρακολουθούμε τη ζωή της Marie Sklodowska-Curie, η οποία παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν από το γεγονός ότι ήταν γυναίκα, κατάφερε να διαπρέψει και να αλλάξει τον επιστημονικό κόσμο για πάντα με την ανακάλυψη του ραδίου. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε την Rosamund Pike, η οποία μας χαρίζει μια ακόμη ανατριχιαστική ερμηνεία!

“Lesson Plan” του Daniel Markowicz: Netflix

Μετά τον τραγικό θάνατο ενός δασκάλου, ο φίλος του και πρώην αστυνομικός παίρνει τη θέση του στη δουλειά με σκοπό να ανακαλύψει ποιος ευθύνεται για τον θάνατό του. Η ταινία βρίσκεται στο top 10 της πλατφόρμας και αξίζει να την παρακολουθήσετε!

“Ο Παλαιστής” του Darren Aronofsky: Cinobo

Ο Randy Robinson είναι ένας παλαιστής, ο οποίος παλιότερα είχε μεγάλη επιτυχία αλλά πια η ηλικία του, δεν του επιτρέπει να συνεχίσει με την ίδια αίγλη να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Θα αρχίσει έναν αγώνα επιβίωσης για να επανατοποθετήσει τον εαυτό του στον κόσμο, πέρα από το πεδίο της μάχης, ο οποίος τελικά αποδεικνύεται μεγαλύτερο πεδίο μάχης και από αυτό που βρισκόταν σε όλη του τη ζωή. Ο Mickey Rourke κατάφερε με αυτήν την ταινία να ξανασυστηθεί υποκριτικά στο κοινό ενώ η ταινία πήρε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας και δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b