MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TOP 10

Οι καλύτερες και οι χειρότερες πόλεις να ζεις και να εργάζεσαι

Τρεις διαφορετικές πόλεις σε τρεις ξεχωριστές ηπείρους είναι τα καλύτερα μέρη για να ζει και να εργάζεται κανείς.

Monopoli Team

Η ισπανική Βαλένθια κατέκτησε την κορυφή της λίστας, με τους ερωτηθέντες να ενθουσιάζονται από την την ποιότητα ζωής, τις δημόσιες συγκοινωνίες και τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Δεύτερο ανήλθε το Ντουμπάι, το οποίο είναι ιδιαιτέρως θερμό στην υποδοχή που επιφυλάσσει στους νεοαφιχθέντες. Η Πόλη του Μεξικού ήρθε στην τρίτη θέση για τις προσιτές τιμές της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 6 κορυφαίοι γαστρονομικοί προορισμοί του κόσμου για το 202312.09.2018

Παράλληλα, δεν τα πήγε και τόσο καλά το Γιοχάνεσμπουργκ, το οποίο κατετάγη στον πάτο της λίστας με τους συμμετέχοντες στην έρευνα να κάνουν λόγο για «συντριπτικά» στοιχεία κοινωνικο-οικονομικής επισφάλειας. Ακριβώς από πάνω βρίσκονται η Φρανκφούρτη της Γερμανίας και η «Πόλη του Φωτός», το Παρίσι της Γαλλίας, καθώς το μεγάλο κόστος στέγασης σε αμφότερες τις πόλεις, είχε σαν αποτέλεσμα την αρνητική βαθμολόγησή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCNN: Οι 21 υποτιμημένοι προορισμοί της Ευρώπης – Ανάμεσά τους και δύο ελληνικοί12.09.2018

Όσον αφορά τις ΗΠΑ, το Μαϊάμι διαθέτει την υψηλότερη κατάταξη στη λίστα, στη 12η θέση, με τη Νέα Υόρκη να βρίσκεται στην 16η θέση και το Τορόντο του Καναδά στην 19η θέση. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Λονδίνο κατατάσσεται στην 40η θέση.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b