ΔΡΑΜΑ
Ολα είναι δρόμος
Στο πλαίσιο του αφιερώματος της Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης στον Παντελή Βούλγαρη, θα προβληθεί η σπονδυλωτή δραματική ταινία του 1998 “Ολα είναι δρόμος”
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 118'
Monopoli Team
23.11.2022
A
A
Όλα είναι δρόμος είναι ο τίτλος μιας σπονδυλωτής ελληνικής δραματικής ταινίας του 1998, σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη. Το σενάριο, το έγραψε ο σκηνοθέτης σε συνεργασία με τον Γιώργο Σκαμπαρδώνη. Πρωταγωνιστούν οι Δημήτρης Καταλειφός, Θανάσης Βέγγος και Γιώργος Αρμένης.
Τρεις ιστορίες με ένα κοινό παρονομαστή.Ένας αρχαιολόγος μετά από μια πρόσφατη ανακάλυψη, αναζητά τους φίλους και συναδέλφους του γιου του που αυτοκτόνησε στο στρατό πριν από ένα χρόνο. Μια ομάδα ορνιθολόγων πηγαίνει στο Δέλτα του Έβρου για να παρατηρήσουν την τελευταία νανόχηνα που έχει καταφύγει στο ποτάμι, με τη βοήθεια ενός ηλικιωμένου θηροφύλακα. Ένας μεσήλικας εργοστασιάρχης καταφεύγει στα μπουζούκια της επαρχίας και πίνει για να ξεχάσει καθώς η σύζυγός του πήρε τα δυο μικρά παιδιά τους και τον εγκατέλειψε.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τίτλος: Όλα είναι δρόμος
Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης
Σενάριο: Παντελής Βούλγαρης, Γιώργος Σκαμπαρδώνης
Παίζουν: Γιώργος Αρμένης, Κώστας Καζανάς, Στέργιος Τζαφέρης, Δημήτρης Καταλειφός, Ευθύμης Παππάς, Αγγελική Λεμονή, Θανάσης Βέγγος, Αλέξανδρος Τσακίρης, Στέλλα Καζάζη, Γιάννης Μόχλας, Ρετζίνα Ρεμένσιους
Διάρκεια: 118'
Χώρα: Ελλάδα
Έτος: 1998
Διανομή: Προοπτική
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Αρχαίο Θέατρο Θάσου: Από την ανασκαφή στην αποκατάσταση – Διάλεξη στο πλαίσιο του Megaron Plus
Adolescence: Σαρώνει τις υποψηφιότητες των Bafta 2026 – Ποιες σειρές αφήνει πίσω;
Ο Μαγεμένος Βοσκός, της bijoux de kant στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
Τo κομπλεξικό, του Αχιλλέα ΙΙΙ από την Ομάδα Νοητή Γραμμή στο Θέατρο Αλκμήνη
Γιώργος Νταλάρας: Κυκλοφορεί το βινύλιο με τα τραγούδια της παράστασης «Οιδίπους Τύραννος»
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα φέρνει τον ρυθμό της άνοιξης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Box office: Πόσα εισιτήρια έκοψε “Η τελευταία κλήση” το πρώτο 4ήμερο;
ΝΤΑΡFΣΤΕΛΕΡ, του Θανάση Δόβρη στο Θέατρο Ρεκτιφιέ
Γέρμα (η ανεκπλήρωτη): Ειδική τιμή εισιτηρίων για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου
Η Αλήθεια Είναι, του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο 104