ΔΡΑΜΑ
Ολα είναι δρόμος
Στο πλαίσιο του αφιερώματος της Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης στον Παντελή Βούλγαρη, θα προβληθεί η σπονδυλωτή δραματική ταινία του 1998 “Ολα είναι δρόμος”
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 118'
Monopoli Team
23.11.2022
A
A
Όλα είναι δρόμος είναι ο τίτλος μιας σπονδυλωτής ελληνικής δραματικής ταινίας του 1998, σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη. Το σενάριο, το έγραψε ο σκηνοθέτης σε συνεργασία με τον Γιώργο Σκαμπαρδώνη. Πρωταγωνιστούν οι Δημήτρης Καταλειφός, Θανάσης Βέγγος και Γιώργος Αρμένης.
Τρεις ιστορίες με ένα κοινό παρονομαστή.Ένας αρχαιολόγος μετά από μια πρόσφατη ανακάλυψη, αναζητά τους φίλους και συναδέλφους του γιου του που αυτοκτόνησε στο στρατό πριν από ένα χρόνο. Μια ομάδα ορνιθολόγων πηγαίνει στο Δέλτα του Έβρου για να παρατηρήσουν την τελευταία νανόχηνα που έχει καταφύγει στο ποτάμι, με τη βοήθεια ενός ηλικιωμένου θηροφύλακα. Ένας μεσήλικας εργοστασιάρχης καταφεύγει στα μπουζούκια της επαρχίας και πίνει για να ξεχάσει καθώς η σύζυγός του πήρε τα δυο μικρά παιδιά τους και τον εγκατέλειψε.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τίτλος: Όλα είναι δρόμος
Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης
Σενάριο: Παντελής Βούλγαρης, Γιώργος Σκαμπαρδώνης
Παίζουν: Γιώργος Αρμένης, Κώστας Καζανάς, Στέργιος Τζαφέρης, Δημήτρης Καταλειφός, Ευθύμης Παππάς, Αγγελική Λεμονή, Θανάσης Βέγγος, Αλέξανδρος Τσακίρης, Στέλλα Καζάζη, Γιάννης Μόχλας, Ρετζίνα Ρεμένσιους
Διάρκεια: 118'
Χώρα: Ελλάδα
Έτος: 1998
Διανομή: Προοπτική
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Bella Ciao #41: Στην Αθήνα, αν δεν κάνεις project, είναι σαν να μην υπάρχεις
Hot or Not #211: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Γιατί ανυπομονούμε για τα press tours της Zendaya – ίσως πιο πολύ από τις ταινίες της
Stop scrolling: Εβδομάδα με Oscars, Παπαϊωάννου Χ Rosalia και (μονίμως) πόλεμο
Αυτή την 25η Μαρτίου πάμε για φαγητό δίπλα στη θάλασσα
Family Weekend: 12+1 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Η ποίηση μέσα από τα μάτια (και τους στίχους) των μεγάλων μας ποιητών
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 21-22 Μαρτίου
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όσα μπορείς να κάνεις δωρεάν 21-22 Μαρτίου
Άννα Μπολένα: Ένα σπάνιο ορόσημο του ιταλικού ρομαντικού ρεπερτορίου ζωντανεύει στη Λυρική