MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 58: Ο προεκλογικός αγώνας για την προεδρία του Πλατάνου έχει ξεκινήσει και απ’ ό,τι φαίνεται οι συμμαχίες και η δυναμική των υποψηφίων εξαρτώνται από το διαζύγιο της Καλλιόπης και του Χαραλάμπη. Ο Εγκέφαλος καταφτάνει στο χωριό και επίσημα πια, ως αδελφός του Βαγγέλα, με τη Μάρμω να έχει αναλάβει ρόλο… ξεναγού. Επισκέπτεται το πατρικό του και γνωρίζει τα εγγόνια του αδελφού του, αλλά το αγγελικό προσωπείο που έχει φορέσει, δεν φαίνεται να ξεγέλα όλους τους Πλατανιώτες. Ο Τζώρτζης και η Αγγέλα είναι οι πρώτοι, που «πιάνουν» αρνητικά… βάιμπς, σε αντίθεση με τη Μάρμω και τον παπά, που τον έχουν κατασυμπαθήσει. Κι ενώ ο Παναγής παρακαλεί μάταια τη γιατρέσσα μας να τον συγχωρήσει, ο Εγκέφαλος παθαίνει ένα εγκεφαλικό… ακόμα, αλλά ούτε αυτό δεν είναι αρκετό για να εμποδίσει τα σχέδια του.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 39: Η Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του Παραδείσου είναι έτοιμη και κλέβει τις εντυπώσεις, τα πράγματα όμως δεν πάνε τόσο καλά όσο τα περίμενε ο Ντίνος. Η σχέση της Αμαλίας και του Πάρη παίρνει μια άλλη τροπή δημιουργώντας μια έντονη ανησυχία εκτός από τον Ντίνο και σε άλλους. Η Βικτώρια και ο Χριστόφορος παλεύουν να διαχειριστούν τα έντονα συναισθήματα που γέννησε ο χωρισμός τους και ο Αποστόλης τους βάζει στο στόχαστρο, ενώ η ανησυχία της Βικτώριας για τη σχέση του Άγη με τη Γεωργία αποδεικνύεται βάσιμη. Η Ντέπυ κάνει το πρώτο βήμα για να φύγει από τη χώρα και η δίκη της Μιράντας για την υπόθεση πλαστοπροσωπίας πλησιάζει… Τι είναι όμως αυτό που θα της ζητήσει ο Βύρωνας να κάνει για να υπερασπιστεί τον εαυτό της και που θα τη φέρει σε δύσκολη θέση; Ποιο είναι το νέο σχέδιο του Χρηστίδη και με ποιον τρόπο το βάζει σε εφαρμογή;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 39: Η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες με το σχέδιο των παιδιών της για να πάρουν πίσω τα κτήματα του Άγγελου. Ψάχνοντας για συμμάχους, όμως, συνειδητοποιεί πως δεν της έχει απομείνει κανένας, αφού ακόμα και η Στέλλα δεν ακολουθεί τους παραλογισμούς της. Παράλληλα ο Λευτέρης κάνει πρόταση στη Θοδώρα να μείνουν μαζί κι εκείνη δέχεται με χαρά και μετακομίζει, ενώ η Άννα και ο Παντελής σηκώνουν μαύρα πανιά. Την ίδια στιγμή, η αψιμαχία μεταξύ Μαθιού και Νικηφόρου για τον συνεταιρισμό με τον Ευθύμη έχει αίσιο τέλος και ο δρόμος ανοίγει για τα όνειρα του Νικηφόρου και του Μανώλη. Λίγο αργότερα, η Αργυρώ ανακοινώνει στους δικούς της την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης και όλοι φαίνονται σύμφωνοι πως η ιδέα δεν είναι κακή.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 52: Ο Σωκράτης απαιτεί να έχει φυσική παρουσία στη ζωή της Αγγελικής και κινεί τις νομικές διαδικασίες για να την πάρει μαζί του, γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο με την οργή του Μάνου. Η Μυρτάλη δίνει ελπίδες στον Αλέξη πως θα είναι μαζί, ενώ παράλληλα καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο. Η Εύα δέχεται πρόταση συνεργασίας από τον εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα, ο οποίος θέλει να του ανακαινίσει το σπίτι. Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Ισμήνης συνεχίζονται και το ζευγάρι οργανώνει το ταξίδι του μέλιτος. Ο Λεωνίδας κάνει το μεγάλο βήμα και ζητά από την Άννα να τον παντρευτεί. Η Αθηνά βλέπει μπροστά της τον εισαγγελέα και ξαναζεί τις μαύρες μέρες της δίκης.

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 18: Η απουσία του Χρήστου συνεχίζει να γεννά ερωτηματικά. Η σχέση Εύης και Φωτεινής διαλύεται, ενώ ο Γιώργης πάει να βρει τη Βρεττώ. Ο Αλέξανδρος από την άλλη ζητά εξηγήσεις από το Στρατή για την αδελφή του…. Εκείνος συντετριμμένος οδηγεί τη Ζέτα σε ένα ταξίδι στο παρελθόν… και τη Νίτσα στην αποκάλυψη της σχέσης τους. Κι ενώ ο Χρήστος επιστρέφει από την Αθήνα χαρούμενος, η σύγκρουση με την Εύη για τον Αλέξανδρο και τη Μαρίνα είναι αναπόφευκτη. Στην προσπάθειά του, όμως, να συνετίσει τον Διαμάντη πέφτει επάνω στον Αλέξανδρο. Και η συζήτηση μεταξύ τους παίρνει φωτιά. Μην έχοντας άλλη λύση η Φωτεινή αποφασίζει να αποκαλύψει στην Εύη τη μεγάλη αλήθεια που στοιχειώνει τις ζωές τους.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 27: Η Αγγελική αποφασίζει να ακολουθήσει την Αλεξία στην Γερακιανή, ενώ στο μαγαζί του Θέμη έχουν μαζευτεί τα κανάλια για να μεταδώσουν την είδηση της έκρηξης. Η Πολυξένη μαθαίνει περισσότερα για τον κρυφό λογαριασμό του Λευτέρη και ο Σταυρίνος δίνει ιδέες στον Πέτρο για το πώς θα μπει κρυφά στο μοναστήρι. Ο Σαράντος βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου με τη χρυσή ταυτότητα. Η Κασσιανή εντοπίζει μία λεπτομέρεια στην αγιογραφία της Ελισάβετ που την βάζει σε σκέψεις. Θα καταφέρει ο Βίκος να χαλάσει την φήμη του μαγαζιού του Θέμη; Ένα γεγονός θα πυροδοτήσει τον καβγά ανάμεσα στον Πέτρο και τον Φραγκίσκο. Η Όλγα αποκαλύπτει στην Ελισάβετ το στοίχημα που έβαλε ο Πέτρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWatch Next: Η κινηματογραφική εκπομπή με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο επιστρέφει στην COSMOTE TV12.09.2018

Ταινίες

21:00 Το Μούτρο: Η επιστροφή στο STAR

Περιπέτεια, γαλλικής και αμερικανικής συμπαραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Ντένις Γκάνσελ Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Τόμι Λι Τζόουνς, Τζέσικα Αλμπα, Μισέλ Γιέο

Ο Τζέισον Στέιθαμ, ο καλύτερος και πιο σκληροτράχηλος σταρ ταινιών δράσης, αναλαμβάνει και πάλι τον θρυλικό χαρακτήρα του Άρθουρ Μπίσοπ. Αυτή τη φορά, ο μεθοδικός και αποτελεσματικός επαγγελματίας εκτελεστής Μπίσοπ, έχει αποφασίσει να αφήσει για τα καλά πίσω το παρελθόν του. Όμως η μοίρα -με τη μορφή του πιο σκληρού του αντιπάλου- έχει διαφορετικά σχέδια. Ο θρυλικός εκτελεστής είναι πλέον αναγκασμένος να φέρει εις πέρας τις πιο επικίνδυνες αποστολές της ζωής του, κάνοντάς τις μάλιστα να φανούν σαν ατύχημα, για να μπορέσει να σώσει τον μεγάλο του έρωτα.

21:00 Νύχτα Επιβίωσης στον ΣΚΑΪ

Θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής 2010

Σκηνοθεσία: Ματ Εσκαντάρι Πρωταγωνιστούν: Μπρους Γουίλις, Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ, Λίντια Χαλ, Σία Μπάκνερ

Δύο εγκληματίες εισβάλλουν στο σπίτι ενός γιατρού για να τον ληστέψουν, όμως το σχέδιό τους δεν πηγαίνει όπως το είχαν υπολογίσει. Οι κακοποιοί κρατούν ομήρους τα μέλη της οικογένειας του γιατρού, αλλά αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως εκείνος θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει τους ανθρώπους που αγαπά.

21:00 Άδεια Γάμου στο OPEN BEYOND

Κωμωδία αμερικανικής και αυστραλιανής συμπαραγωγής 2007

Σκηνοθεσία: Κεν Κουάπις Πρωταγωνιστούν: Ρόμπιν Γουίλιαμς, Μάντι Μουρ, Τζον Κραζίνσκι, Κρίστιν Τέιλορ

Η ταινία “License to Wed” παρακολουθεί τους πρόσφατα αρραβωνιασμένους Μπεν Μέρφι και Σάντι Τζόουνς στην προσπάθεια που κάνουν να ζήσουν ευτυχισμένο έγγαμο βίο. Εμπόδιο στα σχέδια τους αποτελεί η οικογενειακή εκκλησία της Σάντι, ο Άγιος Αυγουστίνος, μέσω του Αιδεσιμότατου Φρανκ που δεν σκοπεύει να ευλογήσει την ένωση του Μπεν και της Σάντι, πριν το ζευγάρι “περάσει” επιτυχώς μια σειρά από τεστ και να αποδείξει ότι είναι έτοιμο για γάμο. Αποτελούμενο από τραγελαφικά μαθήματα, εκκεντρικές εργασίες και τη διαρκή “εισβολή” στην καθημερινότητα τους, το εξονυχιστικό πρόγραμμα του Αιδεσιμότατου Φρανκ βάζει τη σχέση του Μπεν και της Σάντι υπό δοκιμασία. Ξεχάστε το”έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα”. Το ερώτημα είναι αν το ζευγάρι έχει αυτό που χρειάζεται για να ανέβει τα σκαλοπάτια της εκκλησίας.

22:00 Τέλος Διαδρομής στην ΕΡΤ2

Βιογραφικό δράμα, παραγωγής ΗΠΑ 2015

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Πόνσολντ Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Σίγκελ, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Τζόαν Κιούζακ, Ρον Λίβινγκστον

Πρόκειται για την ιστορία της πενθήμερης συνέντευξης που διενήργησε ο ρεπόρτερ του Rolling Stone, Ντέιβιντ Λίπσκι στον βραβευμένο μυθιστοριογράφο Ντέιβιντ Φόστερ Γουάλας. Κατά έναν ειρωνικό τρόπο, η συνέντευξη δεν δημοσιεύτηκε ποτέ και οι κασέτες με τις μαγνητοφωνημένες συζητήσεις τους, παρέμειναν για πάντα στο ντουλάπι του Λίπσκι. Οι δύο άνδρες δεν συναντήθηκαν ποτέ ξανά. Η ταινία βασίζεται στο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Λίπσκι, με αφορμή την αξέχαστη αυτή συνάντηση, που συνέγραψε μετά την αυτοκτονία του Γουάλας, το 2008. Οι ερμηνείες του Σίγκελ και του Άιζενμπεργκ ξεχειλίζουν από συναίσθημα. Η ταινία είναι σκηνοθετημένη με χιούμορ κι ευαισθησία από τον βετεράνο του Sundance, Τζέιμς Πόνσολντ, σε σενάριο του βραβευμένου με Pulitzer, Ντόναλτ Μάργκουλις.

23:00 12 Χρόνια Σκλάβος στον ΣΚΑΪ

Βιογραφικό δράμα αμερικάνικης, βρετανικής και Νιγηριανής παραγωγής 2013

Σκηνοθεσία: Στιβ ΜακΚουίν Πρωταγωνιστούν: Τσιουέτελ Ετζαϊόφορ, Μάικλ Φασμπέντερ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Πολ Ντάνο, Πολ Τζιαμάτι, Λουπίτα Νιόνγκ’Ο, Σάρα Πόλσον, Μπραντ Πιτ, Άλφρι Γούνταρτ

Ο Σόλομον Νόρθαπ, σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών, ήταν ένας από τους μαύρους που ζούσαν ελεύθεροι στην προ-εμφυλιοπολεμική Νέα Υόρκη. Μετά από μια νυχτερινή έξοδο από την οποία ήλπιζε να αποκομίσει μια επαγγελματική ευκαιρία, ο Σόλομον βρίσκεται ξαφνικά στα χέρια δύο αδίστακτων δουλέμπορων, οι οποίοι τον μεταφέρουν στον βαθύ Νότο και τον πωλούν ως σκλάβο. Για 12 ολόκληρα χρόνια θα ζήσει μακριά από την οικογένειά του υπομένοντας κάθε ταπείνωση, χωρίς να μπορεί να αποδείξει ότι είναι ελεύθερος πολίτης. Θα καταφέρει να βρει τη δικαίωση;

23:00 The Matrix στο OPEN BEYOND

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας – δυστοπίας αμερικανικής παραγωγής 1999

Σκηνοθεσία: Λάνα και Λίλη Γουατσόφσκι Πρωταγωνιστούν: Κιάνου Ρiβς, Λόρενς Φίσμπερν, Κάρι Αν Μος, Χιούγκο Γουίβινγκ, Τζο Παντολιάνο

Στο όχι μακρινό μέλλον, η ανθρωπότητα ζει μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα που έχουν επιβάλλει οι Μηχανές, τις οποίες οι άνθρωποι εξυπηρετούν ως πηγή ενέργειας χωρίς όμως να το γνωρίζουν. Όταν ο νεαρός χάκερ, Τόμας Άντερσον, με το ψευδώνυμο Νίο, ανακαλύπτει την (αυτ)απάτη με τη βοήθεια του αινιγματικού Μορφέα, σύντομα διαπιστώνει ότι αυτός είναι ίσως ο “Εκλεκτός”, που μπορεί να αποτινάξει την κυριαρχία των μηχανών. Θα χρειαστεί όμως να θυσιάσει κάποια πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα Βραβεία του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης12.09.2018

23:15 12 Δυνατοί στο STAR

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Νικολάι Φούγκλσιγκ Παίζουν: Κρις Χέμσγουορθ, Μάικλ Σάνον, Μάικλ Πένια, Τρεβάντε Ρόουντς, Ελσα Πατακί

Λίγες εβδομάδες μετά το εφιαλτικό τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις ΗΠΑ, μία επίλεκτη ομάδα δώδεκα αντρών των Ειδικών Δυνάμεων αναλαμβάνει την πρώτη απόρρητη αποστολή αντεπίθεσης. Οι δώδεκα στρατιώτες προσγειώνονται σε μια δύσβατη, ορεινή περιοχή του Αφγανιστάν με σκοπό να συνεργαστούν με έναν τοπικό πολέμαρχο εναντίον των Ταλιμπάν. Όλες οι πιθανότητες είναι εναντίον τους, καθώς υστερούν όχι μόνο σε ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και σε πυρομαχικά.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b