MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 55: Μετά από μια νύχτα πάθους με την Κατερίνα, ο Παναγής ξυπνάει και ανακαλύπτει στο λαιμό της ένα σημάδι, που σίγουρα δεν της το έκανε ο ίδιος. Η Βαλέρια περηφανεύεται πως έσωσε το χωριό από τον εκβιασμό και τη χειροβομβίδα της Ζαφείρως, αλλά η Φιλιώ μας δεν τρώει κουτόχορτο και ξεκινά εκστρατεία υποστήριξης του Σώτου, μπας και βγει πρόεδρος και δούνε άσπρη μέρα στον Πλάτανο. Την ίδια ώρα, η Σύλβια πείθει την Καλλιόπη να πάρει διαζύγιο, για να ζήσει ελεύθερο πουλί και όχι κορόιδο σε κλουβί. Ο Πετράν πάλι, είναι αποφασισμένος να πιάσει κορόιδο τον Παναγή και να τον χωρίσει μια και καλή από την Κατερίνα, για να έχει επιτέλους το πεδίο ελεύθερο.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 35: Ο Δημήτρης πιάνει στα πράσα το φίλο της Αθηνάς όταν πάει να κλέψει το laptop του. Όλοι στο σπίτι αναστατώνονται. Ο Δημήτρης συζητάει με τα παιδιά προσπαθώντας να τους εμπνεύσει εμπιστοσύνη και να αποφύγουν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Αλλά και η Αλεξάνδρα ανησυχεί για την κόρη της, τη Φωτεινή, ότι μπορεί να πάσχει από νευρική ανορεξία. Όμως η Φωτεινή έχει άλλη στενοχώρια. Έχει δει τον Αντρέα με την Καίτη να φιλιούνται και συνειδητοποιεί ότι είναι ξανά μαζί. Και δεν είναι το μόνο ζευγάρι που έρχεται κοντά. Η Νεφέλη κι ο Ορέστης μοιάζουν κεραυνοβολημένοι από έρωτα προς μεγάλη απογοήτευση του Στέφανου. Εντωμεταξύ, η Αγγελική είναι χαρούμενη που έρχεται όλο και πιο κοντά με την κόρη της, τη Νεφέλη, και παίζει ανέμελη το ρόλο της οικιακής βοηθού μέχρι που ακούει μια πολύ γνώριμη φωνή να εισβάλλει στο σπίτι και τρομοκρατείται ότι η αποκάλυψη της αληθινής της ταυτότητας βρίσκεται προ των πυλών.

21:00 Στοργή στον ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 9: Όταν ο πατέρας του Σάκη σκοτώνει τη μητέρα του μπροστά στα έντρομα μάτια του, εκείνος, ένα ορφανό πια παιδί, καταλήγει στο σπίτι της μητριάς του. Εκεί όμως θα μεγαλώσει σε ένα πολύ εχθρικό περιβάλλον, αφού η μητριά του βρίσκει ευκαιρία να πάρει την εκδίκησή της. Παράλληλα, η Αλίκη εξιστορεί τον ρόλο που έπαιξε στο ατύχημα της γιαγιάς της, που οδήγησε τη μητέρα της στη φυλακή. Στο μεταξύ, ο Δαμιανός αμφιταλαντεύεται για το εάν θα ακολουθήσει τη γυναίκα του στη Βοστώνη, όπου ετοιμάζεται να μετακομίσει για επαγγελματικούς λόγους.

21:00 Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη στο MEGA

Επεισόδιο 13: Μαίρη (Νίκη Λάμη): Η Μαίρη δυσκολεύεται να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Γιάννη, ειδικά όταν εκείνος βρίσκεται ακόμα στο γραφείο. Εννοείται όμως ότι δεν το παραδέχεται. Την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά και την γκρίνια της την πληρώνει φυσικά η κολλητή της, η Μπέτυ.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Συνεχίζει τις προσπάθειες να ξεσηκώσει λίγο τη βαλτωμένη ερωτική ζωή με τον Γιώργο. Ακούει τις συμβουλές της Μιμίκας και αποφασίζει να του εκμυστηρευτεί τις φαντασιώσεις της. Όταν ο Γιώργος πείθεται να κάνει το ίδιο, η Μαίρη αντιμετωπίζει μια καινούργια πρόκληση.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Ενώ συνεχίζει την απαιτητική δίαιτα που της έχει ορίσει η διακεκριμένη διαιτολόγος Ερατώ Μπαλομένου (Μαρία Καβογιάννη), η κυρία Ντίνα κάνει τα πάντα για να αποτύχει.

22:00 Τα Νούμερα στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 9: Ο Τζόναθαν πάει το Φοίβο στον ψυχολόγο για να του αποδείξει πως αν είχε λύσει τα θέματά του θα είχε γίνει ένας άλλος Φοίβος. Για την ακρίβεια…ο άλλος Φοίβος, ο συνθέτης των επιτυχιών της Καίτης Γαρμπή. Ο Φοίβος λοιπόν καλεί την Καίτη στη «Μάντρα» για να του αποδείξει πως μπορεί κι εκείνος να κάνει επιτυχία μαζί της. Η Καίτη όμως έχει γίνει φανατική οπαδός μιας εναλλακτικής γιατρού, της Μάρθας Φριντζήλα, που της επιβάλλει αφωνία όποτε το θεωρεί εκείνη σωστό. Στις περιπετειώδεις πρόβες, ο Θανάσης, μανιώδης fan των ιατρικών τηλεοπτικών σειρών χρήζεται αυτομάτως βοηθός της, ενώ ο Παντελής πάσχει από μια σπάνια μορφή ναρκοληψίας και την χρειάζεται. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η Καίτη πραγματικά χάνει τη φωνή της. Εν τω μεταξύ, Χάρης και Έλσα φτάνουν ο ένας τον άλλον στα όριά του, ενώ η Δανάη ξεπερνάει τα δικά της με έναν τρόπο αρκετά απροσδόκητο για τον Φοίβο. Όλα φυσικά θα οδηγηθούν σε ένα απολαυστικό λάιβ, με σημαία του, τι άλλο; Μια φούστα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ για την εβδομάδα 14-20 Νοεμβρίου12.09.2018

Ταινίες

21:00 The Book of Life στο OPEN BEYOND

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Χόρχε Ρ. Γκουτιέρες Φωνές ελληνικής μεταγλώττισης: Στεφανία Φιλιάδη, Φοίβος Ριμένας, Βασίλης Μήλιος, Τζίνη Παπαδοπούλου, Φώτης Πετρίδης, Πέτρος Δαμουλής, Δημήτρης Μάριζας

Ο νεαρός μεξικανός Μανόλο, διχασμένος ανάμεσα στην επιθυμία τους να φτιάχνει μουσικές με την κιθάρα τους για το κορίτσι των ονείρων του και στις προσδοκίες, αντίθετα, που έχουν οι γονείς του απ’ αυτόν, θα πρέπει να βρει τη δύναμη να αποφασίσει στη διάρκεια μιας μεγάλης γιορτής, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους φόβους του, αλλά και τον πραγματικό του εαυτό.

21:00 Τρεις Ευχές για την Σταχτοπούτα στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία επιστημονικής φαντασίας νορβηγικής παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Σεσίλιε Α. Μόσλι Ηθοποιοί: Γεωργία Ιωαννίδου, Άρης Μακρής, Ιφιγένεια Στάικου

Η Σταχτοπούτα ζει με τη μοχθηρή μητριά της και τη θετή αδελφή της. Σε μια εξόρμησή της στο χιονισμένο δάσος, θα γνωρίσει τον γοητευτικό πρίγκιπα του βασιλείου… ο οποίος πρόκειται σύντομα να επιλέξει τη γυναίκα που θα παντρευτεί.

21:30 Η Θεία μου η Χίπισσα στον ΑΝΤ1

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1970

Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Ανδρέας Μπάρκουλης, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Νόρα Βαλσάμη, Βασίλης Τσιβιλίκας

Η κυρά-Λένη, μια ξεπεσμένη αλλά καθώς πρέπει χήρα, έχει μια κόρη, την Κατερίνα, που σπουδάζει στις ΗΠΑ. Προκειμένου να ανταπεξέλθει στα έξοδα των σπουδών της κόρης της, η κυρά-Λένη εργάζεται ως καθαρίστρια σ’ ένα μεγάλο ξενοδοχείο. Εκεί μένει κι ένας πλούσιος νεαρός, που συμπαθεί τη γυναίκα και ακούει πρόθυμα τις εκμυστηρεύσεις της. Κάποια μέρα φτάνει στο ξενοδοχείο η κόρη της κυρά – Λένης, που δεν γνωρίζει τι δουλειά κάνει η μητέρα της. Η κοπέλα έρχεται με τον μνηστήρα της και τον πατέρα του. Επειδή όμως αλληλογραφούσε με την κυρά – Λένη σε επιστολόχαρτα του ξενοδοχείου, πιστεύει ότι η μητέρα της μένει εκεί. Εκείνη αποφεύγει να τους πει την αλήθεια και με τη βοήθεια του νεαρού, ο οποίος τη βοηθάει να μείνει σε μια σουίτα στο ξενοδοχείο, υποδέχεται την Κατερίνα παριστάνοντας την πλούσια και σπουδαία κυρία.

21:40 Μαδαγασκάρη 2: Απόδραση από την Αφρική στον ALPHA

Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής, 2008

Σκηνοθεσία: Έρικ Νταρνέλ, Τομ ΜακΓκράθ Φωνές μεταγλώττισης: Σπύρος Ζουπάνος, Γεράσιμος Γεννατάς, Κατερίνα Γκίργκις, Διαμαντής Καραναστάσης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γρηγόρης Γαλάτης, Ορέστης Ανδρεαδάκης, Λεωνίδας Κακούρης, Θάνος Καλλίρης

Σε αυτό το σίκουελ της Μαδαγασκάρης, όλοι οι αξιαγάπητοι χαρακτήρες επιστρέφουν: ο Άλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια η ιπποπόταμος, ο βασιλιάς Ζυλιέν, ο Μωρίς και οι πιγκουίνοι. Τώρα, βρίσκονται στο πιο άγριο μέρος όλων, τις απέραντες πεδιάδες της Αφρικής, όπου συναντούν είδη του δικού τους είδους για πρώτη φορά. Ενώ ανακαλύπτουν τις ρίζες τους, βρίσκουν γρήγορα τις διαφορές μεταξύ της τσιμεντένιας ζούγκλας και της καρδιάς της Αφρικής. Παρά τους χαμένους από καιρό συγγενείς, τους ρομαντικούς αντιπάλους και τους απατεώνες κυνηγούς, η Αφρική φαίνεται σαν ένα υπέροχο μέρος.

22:00 Οικογενειακές Ανισορροπίες στην ΕΡΤ2

Δραματική κομεντί, παραγωγής ΗΠΑ 2014

Σκηνοθεσία: Μάγια Φορμπς Πρωταγωνιστές: Μαρκ Ράφαλο, Ζόε Σαλντάνα, Ίμοτζεν Γολοντάρσκι

Κάποιες φορές η οικογένεια είναι το καλύτερο φάρμακο. Την ώρα που οι περισσότεροι μπαμπάδες βρίσκονται στη δουλειά, ο Καμ μαζεύει μανιτάρια, ετοιμάζει περίτεχνα γεύματα ή δουλεύει κάποιο από τα πολλά ημιτελή πρότζεκτ του. Η οικογενειακή περιουσία του ίσα που επαρκεί για να συντηρήσει την οικογένειά του, τη στιγμή που ο ίδιος παλεύει με την μανιοκατάθλιψη.
Όταν ο Καμ αναγκάζεται να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, μετά από έναν νευρικό κλονισμό, η σύζυγός του, Μάγκι και οι δύο κόρες του, μετακομίζουν στο Κέμπριτζ, όπου η Μάγκι θα προσπαθήσει μάταια να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά. Όταν η Μάγκι θα γίνει δεκτή στο πανεπιστήμιο, θα ζητήσει από τον Καμ να αναλάβει την φροντίδα των κοριτσιών. Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, η ταινία αποτελεί μια αστεία, αλλά και συγκινητική σκιαγράφηση των απρόσμενων τρόπων με τους οποίους γονείς και παιδιά καταφέρνουν να συνυπάρξουν και πολλές φορές να “σώσουν” οι μεν τους δε.

22:00 Ο Απατεώνας των Special Olympics στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής 2005

Σκηνοθεσία: Μπάρι Μπλάουσταϊν Ηθοποιοί: Μπράιαν Κοξ,Κάθριν Χέιγκλ,Τζόνι Νόξβιλ

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να εξοικονομήσει τα χρήματα που χρειάζεται για να ξεπληρώσει ένα χρέος, ο Στιβ αποφασίζει να λάβει μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, προσποιούμενος ότι είναι άτομο με νοητική υστέρηση, με σκοπό να κερδίσει το πρώτο βραβείο.

23:00 Βασικός Ύποπτος στον ΣΚΑΪ

Θρίλερ μυστηρίου αμερικάνικης παραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Σάιμον Κάιζερ Πρωταγωνιστούν: Γκάι Πιρς, Πιρς Μπρόσναν, Μίνι Ντράιβερ, Οντέγια Ρας

O Έβαν Μπερτς είναι καθηγητής φιλοσοφίας, με μια φαινομενικά ειδυλλιακή οικογενειακή ζωή. Όμως, το παρελθόν του κρύβει μια σειρά από ακατάλληλες σχέσεις με φοιτήτριες. Έχοντας ήδη αναγκαστεί να μετακομίσει λόγω αυτής της ανάρμοστης συμπεριφοράς, η οικογένεια θα καταρρεύσει όταν ο Έβαν θεωρηθεί ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση μιας νεαρής φοιτήτριας. Ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ Μάλοϊ αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την υπόθεση πριν το επόμενο χτύπημα του Έβαν, ενώ η πάντα υποστηρικτική σύζυγος του καθηγητή αρχίζει να χάνει την εμπιστοσύνη της, καθώς είναι δύσκολο να ξεχωρίσει τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.

23:30 Ο Γιώργος του Κέδρου στην ΕΡΤ2

Ντοκιμαντέρ ελληνικής παραγωγής 2020

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κολόζης, Γιώργος Κολόζης

Ένα προσωπικό ταξίδι στον χρόνο, μέσα από τις ματιές δύο γενεών κινηματογραφιστών, στο νησί της Δονούσας από τη δεκαετία του ’70 ως σήμερα. Ο Γιώργος Κολόζης πήγε για πρώτη φορά στη Δονούσα το 1972, όταν δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα ούτε τουρισμό το νησί. Μένοντας μόνος του στην παραλία του Κέδρου, απέκτησε το προσωνύμιο “Ο Γιώργος του Κέδρου”. Ο θάνατός του το 2009, οδήγησε τον γιο του Γιάννη να συνεχίσει το έργο του, δημιουργώντας μια ιστορία στην οποία ο χρόνος αντιμετωπίζεται ως μια αναθεώρηση της παρούσας στιγμής. “Ο Γιώργος του Κέδρου” είναι ο Γιώργος Κολόζης, συν-σκηνοθέτης της ταινίας αλλά και ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της, μαζί με τους κατοίκους του νησιού. Επισκέφτηκε για πρώτη φορά τη Δονούσα όταν ήταν 19 χρονών, το 1972. Από τότε πήγαινε κάθε χρόνο, κινηματογραφώντας και φωτογραφίζοντας τους ανθρώπους και το τοπίο με μια 8άρα ή μια 16άρα κινηματογραφική μηχανή μέχρι το 1978. Όταν επέστρεψε το 1999, είχαν αλλάξει τόσα πολλά, που αποφάσισε ότι το υλικό αυτό έπρεπε να αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο ντοκιμαντέρ. Έτσι, το 2007 πήγαν μαζί ο Γιώργος και ο Γιάννης, ο γιος του, για αυτό που θεωρούσαν ότι θα ήταν το τελικό γύρισμα του ντοκιμαντέρ, ψάχνοντας να βρουν τους ίδιους ανθρώπους από τη δεκαετία του ’70, να ανακαλέσουν τις παλιές αναμνήσεις και να δημιουργήσουν καινούργιες. Ο θάνατος του Γιώργου το 2009 τα έφερε έτσι ώστε να ολοκληρώσει ο Γιάννης το ντοκιμαντέρ. Πήγε μόνος του στη Δονούσα τον Απρίλη του 2010, με μια μηχανή 8mm και έμεινε στην παραλία του Κέδρου σε μια σκηνή, με σκοπό να αναβιώσει την εμπειρία του πατέρα του από το ’70 και επέστρεψε όσες φορές μπορούσε, σε μια προσπάθεια να μελετήσει την εξίσωση χρόνου, χώρου, ανθρώπινης αντίληψης και συναισθημάτων που έχει ως αποτέλεσμα αυτό που ονομάζουμε αναμνήσεις.

23:40 Το Δίλημμα στον ALPHA

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής 2011

Σκηνοθεσία: Ρον Χόουαρντ Ηθοποιοί: Βινς Βον, Κέβιν Τζέιμς, Γουαϊνόνα Ράιντερ, Τζένιφερ Κόνελι, Τσάνινγκ Τάτουμ, Κουίν Λατίφα

Ο εργένης Ρόνι και ο παντρεμένος Νικ είναι συνεργάτες και κολλητοί από το κολλέγιο. Όλα κυλούν ήρεμα, ώσπου ο Ρόνι ανακαλύπτει ότι η σύζυγος του Νικ τον απατά. Εδώ τίθεται το μεγάλο δίλημμα: να αποκαλύψει στον κολλητό του όλη την αλήθεια για τη γυναίκα του ή να τον αφήσει να ζει μέσα στο ψέμα του ήσυχού του γάμου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝοέμβριος με πολύ σασπένς: 5 καθηλωτικές crime σειρές αποκλειστικά στην COSMOTE TV12.09.2018

23:45 Miami Vice στον ΑΝΤ1

Περιπέτεια, αμερικάνικη παραγωγής 2006

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μαν Παίζουν: Κόλιν Φάρελ ,Τζέιμι Φοξ, Γκονγκ Λι, Ναόμι Χάρις, Κιάραν Χιντς

Ο Ρικάρντο Ταμπς και ο Σόνι Κρόκετ είναι πράκτορες του Τμήματος Ηθών της Αστυνομίας του Μαϊάμι. Καλοντυμένοι, χαρισματικοί, γοητευτικοί, αποτελεσματικοί και περιζήτητοι, τόσο στη δουλειά τους, όσο και στην προσωπική τους ζωή. Μια σειρά φόνων και φήμες για μία επικείμενη παράδοση ενός τεράστιου φορτίου κοκαΐνης, τους αναγκάζουν να λειτουργήσουν ως «μυστικοί» για να εντοπίσουν τους πραγματικούς αρχηγούς των συμμοριών της περιοχής, που κινούν τα νήματα του οργανωμένου εγκλήματος.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b