MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

CFDA 2022: Οι εμφανίσεις που έλαμψαν στο λευκό χαλί των βραβείων

Η Αμερική τίμησε σε μια λαμπερή βραδιά σχεδιαστές και ανθρώπους της μόδας, με τους καλεσμένους να εντυπωσιάζουν στο κόκκινο χαλί των βραβείων CFDA 2022.

Monopoli Team

Κάθε χρόνο, το Συμβούλιο των Αμερικανών Σχεδιαστών Μόδας (CFDA) διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή μόδας με επίκεντρο τους Αμερικανούς fashion designers. Αυτό συνέβη και φέτος σε μια άκρως λαμπερή βραδιά, η οποία τίμησε τους ειδικούς της βιομηχανίας, οι οποίοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν χάρη στα brands τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦούστα και μπότες: 7 κομψοί συνδυασμοί για να δοκιμάσετε12.09.2018

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μανχάταν, ενώ την τιμητική τους είχαν καλεσμένοι όπως η Kris Jenner, η Amy Schumer και η Kim Kardashian, οι οποίες κατάφεραν να ξεχωρίσουν και στο λευκό χαλί. Η χθεσινή βραδιά ήταν αφιερωμένη στον σχεδιαστή Virgil Abloh, ο οποίος έφυγε πέρσι τον Νοέμβριο από την ζωή, στον στυλίστα Law Roach, αλλά και στον Andrew Bolton.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCFDA 2022: Οι εμφανίσεις που έλαμψαν στο λευκό χαλί των βραβείων12.09.2018

Παρουσιάστρια της βραδιάς, ήταν η ηθοποιός Natasha Lyonne, ενώ το νέο βραβείο καινοτομίας (Innovation Award) κατάφερε να αποσπάσει η Skims της Kardashian. Εκδηλώσεις μόδας σαν και αυτές συγκεντρώνουν το διεθνές ενδιαφέρον και φυσικά τα βλέμματα έπεσαν στους καλεσμένους που ξεχώρισαν στο κόκκινο (λευκό για την ακρίβεια) χαλί, των CFDA βραβείων 2022.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b