MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 54: Η νύχτα προβλέπεται δύσκολη, μιας και η Ζαφείρω συνεχίζει να κρατάει την Κατερίνα, τον Πετράν, το Θύμιο και την Καλλιόπη, όμηρους στο καφενείο και να τους απειλεί με μια χειροβομβίδα. Ο Θύμιος εξομολογείται τον έρωτα του στη φραουλίτα, ενώ ο Πετράν λιώνει για τη γιατρέσσα μας, αλλά δε λέει κουβέντα. Ο Ηλίας προσπαθεί να πείσει τη Βαλέρια να υπαναχωρήσει και να δώσει στη Ζαφείρω ό,τι ζητάει, αλλά εκείνη παραμένει ανένδοτη. Η μαφιόζα μας συντάσσεται τελικά με τον Παναγή, το Σίμο και τον Κανέλο και οργανώνουν ένα σχέδιο με τελικό στόχο την έφοδο στο καφενείο και την απελευθέρωση των ομήρων. Κι ενώ όλα βαίνουν καλώς, χάρη στη βοήθεια και την αυτοθυσία της Τούλας, η Ζαφείρω φαίνεται πως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη και είναι αποφασισμένη να… τραβήξει την περόνη.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 34: Η Ειρήνη πλέον, είναι το νέο μέλος της οικίας Μακρή. Το μόνο που μένει είναι να το ανακοινώσει ο Δημήτρης στα παιδιά. Οι αντιδράσεις; Πολλές, διαφορετικές και εκρηκτικές. Και όσο η οικογένεια Μακρή προσπαθεί να διαχειριστεί τη μετακόμιση της Ειρήνης, η Αγγελική βάζει όλη της τη διπλωματία για να ξεφορτωθεί την Πέρσα και να σταματήσει να την παρακολουθεί. Από την άλλη, ο Διονύσης και η Φανή, όχι μόνο εξακολουθούν να είναι κλειδωμένοι στο συνεργείο της DavMak, αλλά φτάνουν σε σημείο να έρθουν και στα χέρια. Θα προλάβουν να τους βγάλουν από εκεί πριν ΄΄σκοτωθούν΄΄; Η νύχτα κυλάει επεισοδιακά για όλους. Αλλά και η επόμενη μέρα, δεν θα ξεκινήσει… ανώδυνα. Ο Δημήτρης θα τσακωθεί με τον Ανδρέα, η Ειρήνη με τη Νεφέλη και η Αγγελική θα βρεθεί μπροστά σε δύο δυσάρεστες καταστάσεις: τα νέα που θα της ανακοινωθούν και να… υπερασπιστεί την κόρη της.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 36: Ο Χρηστίδης δίνει μια πληροφορία στον Ντίνο για τη Μιράντα κι εκείνος προσπαθεί να τη διασταυρώσει ενώ παράλληλα ψάχνει λύσεις στα προβλήματα που του έχει δημιουργήσει η Ντέπυ. Η Αμαλία προσπαθεί να καταλάβει αν πίστεψε ο Ντίνος αυτό που του είπε ο Πάρης και παλεύει ταυτόχρονα με τα έντονα συναισθήματα που της προκάλεσε η αποκάλυψη της σχέσης του πατέρα της με τη Βικτώρια. Η συμπεριφορά του Άγη δημιουργεί έντονη αναστάτωση στον Χριστόφορο, ο οποίος κάνει μια πρόταση στη Βικτώρια που την εξοργίζει και την οδηγεί στο να ξεστομίσει μπροστά στην Αμαλία λόγια που δε θα έπρεπε να πει. Μια νέα παρεξήγηση απομακρύνει και πάλι τη Γεωργία από τον Άγη, με τον Μάρκο, όμως, αυτή τη φορά να αναλαμβάνει δράση. Η Όλγα προτείνει στον Πάρη να ξεκινήσει δουλειά και η αντίδρασή του την κάνει να το μετανιώσει, ενώ ο Αποστολής μαθαίνει μια πληροφορία για τον θάνατο του Αριστείδη που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια.

21:00 Ποιος Παπαδόπουλος; στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 17: Η ημέρα των γενεθλίων του Γιάννη έφτασε, αλλά αυτός είναι πολύ απογοητευμένος γιατί θεωρεί ότι οι γιοι του τον ξέχασαν και ότι κανείς δεν θέλει να γιορτάσει μαζί του. Την ίδια στιγμή, δεν του αρέσουν καθόλου και τα δώρα που του κάνουν οι υπόλοιποι! Έτσι, ο Θανάσης αναγκάζεται να του δώσει το ένα από δύο λαχεία που έχει αγοράσει γιατί είχε ένστικτο ότι θα κερδίσουν, ο Αλέξανδρος και ο Θάνος ψάχνουν όποιον γνωστό και φίλο του ξέρουν για να του φτιάξουν ένα εορταστικό βίντεο, ενώ η Μελίνα και η Λίλα προσπαθούν να βοηθήσουν την Περιστέρα να του πάρει ένα «ερωτικό» δώρο γενεθλίων. Στο μεταξύ, ο Αρίστος δέχεται μια επίσκεψη από έναν τύπο από το παρελθόν του, τον Λεωνίδα, ο οποίος έχει έρθει με όχι και τόσο καλές προθέσεις… Το πιο περίεργο από όλα όμως είναι ότι και ο Γιάννης γνωρίζει τον Λεωνίδα από παλιά.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 36: Η επιστροφή του Αστέρη γίνεται γνωστή σιγά σιγά στο χωριό. Την αρχική χαρά της Καλλιόπης, διαδέχεται η καχυποψία, για τον λόγο που ο γιος της επέστρεψε στο σπίτι. Ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Αργυρώ, ενώ ο Βαγγέλης προσπαθεί να τον συγκρατήσει. Ο Μανόλης κάνει στο Νικηφόρο μια επαγγελματική πρόταση, την ίδια ώρα που η γιαγιά αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μαρίνα τα πάντα για το παρελθόν και το χρέος που τη βαραίνει. Η Θοδώρα επιτίθεται στο Λευτέρη για τη στάση του, και η σχέση τους φαίνεται να λαμβάνει τέλος. Η διαθήκη του Άγγελου ανοίγει.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 48: H φωτιά προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Στεφανέα. Όλοι ξέρουν ποιος κρύβεται από πίσω, αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν. Ωστόσο, ο Φίλιππος πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και λέει στον Κουράκο ότι υποψιάζεται τον Παναγιώτη για δολιοφθορά. Η Αθηνά καλεί στο σπίτι της τον Δημοσθένη και την Ασπασία θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξη. Ο Σωκράτης ζητά βοήθεια από ιδιωτικό ερευνητή με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια για την Φανή Αναστασίου, τη μητέρα της Αγγελικής. Η Μυρτάλη συναντά στο εργαστήριο την Αλκμήνη με τον Σωκράτη και γίνεται έξαλλη. Τα αίματα ανάβουν και η Αλκμήνη δηλώνει παραίτηση. Η Ιουλία αρνείται για μία ακόμη φορά να προχωρήσει σε εξωσωματική και ο Γιώργης έρχεται σε πολύ δύσκολη και αμήχανη θέση. Ο Μάνος αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Ισίδωρο ότι ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής και η αγωνία για την οικογένεια Βρεττάκου μεγαλώνει. O Λυκούργος πέφτει κάτω λιπόθυμος και όλοι στο σπίτι τρέχουν να τον βοηθήσουν.

22:40 Maestro στο MEGA

Επεισόδιο 5: Ο Φάνης ετοιμάζεται για την προεκλογική του εκστρατεία, συνεχίζει τις παράνομες δραστηριότητες με τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να κρατήσει την οικογένειά του ενωμένη, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Μαθαίνει για τη σχέση του Ορέστη με την Κλέλια και τον καλεί στο σπίτι με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια. Ο Ορέστης βρίσκεται σε αδιέξοδο και η αδυναμία του για την Κλέλια θα τον οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSpiral Trio: Βραδιά αφιερωμένη στις κινηματογραφικές συνθέσεις του Nino Rota στο Ίδρυμα Γουλανδρή12.09.2018

Ταινίες

21:00 Μαχητές των Δρόμων 7 στο STAR

Ταινία δράσης ιαπωνικής, αμερικανικής, κινεζικής και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων συμπαραγωγής 2015

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάν Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Ντουέιν Τζόνσον, Βιν Ντίζελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Πολ Γουόκερ, Κερτ Ράσελ, Τζιμόν Χούνσου, Τάιριζ Γκίμπσον, Κρις «Λούκαντρις» Μπρίτζες, Έλσα Πατάκι, Τόνι Για

Ο Ντόμινικ Τορέτο μαζί με όλη την παρέα, επιστρέφουν στις ΗΠΑ, μετά τη μεγάλη τους, νικητήρια αναμέτρηση με τον Όουεν Σο. Ωστόσο ο αδερφός του Όουεν Σο, o αδίστακτος Ντέκαρντ Σο, θέλει να πάρει εκδίκηση για τον αδελφό του. Παράλληλα, η αμερικανική κυβέρνηση μέσω ενός πράκτορα αλλά και ένας Σομαλός τρομοκράτης, ανταγωνίζονται για το ποιος θα κλέψει πρώτος ένα ψηφιακό πρόγραμμα διαδικτυακής τρομοκρατίας, με το όνομα «Μάτι του Θεού». Ο Ντόμινικ και ο Μπράιαν συγκεντρώνουν ξανά την ομάδα τους έχοντας διπλή αποστολή: να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις του Σο και να βρουν πρώτοι το «Μάτι του Θεού», σε μια τρελή διαδρομή από την Καλιφόρνια μέχρι και το Άμπου Ντάμπι, φυσικά με τα αυτοκίνητα! Και έτσι ξεκινάει μια νέα, καταιγιστική περιπέτεια.

21:00 Δημήτρη μου, Δημήτρη μου στον ΣΚΑΪ

Αισθηματική ταινία ελληνικής παραγωγής 1967

Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης Παίζουν: Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Ξένια Καλογεροπούλου, Μάρω Κοντού, Χρήστος Τσαγανέας, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Σαπφώ Νοταρά

Ο Δημήτρης είναι ένας πετυχημένος λαϊκός τραγουδιστής που κάποια στιγμή καλείται να τραγουδήσει στους αρραβώνες της όμορφης Μαριάννας, κόρης του εργοστασιάρχη Γεράσιμου Καρρά. Όμως, τόσο ο Δημήτρης όσο και η Μαριάννα νιώθουν ο ένας για τον άλλο μια ακατανίκητη έλξη που τους ωθεί στο να αποφασίσουν να παντρευτούν, κάνοντας έτσι έξω φρενών τον πατέρα της, ο οποίος σκέφτεται να αποκληρώσει την κόρη του. Ωστόσο, η φωνή της λογικής και της πονηριάς συνάμα, τον κάνουν να θέσει σε εφαρμογή το δόλιο σχέδιο του γραμματέα του. Συγχωρεί το ζευγάρι και αναθέτει στον Δημήτρη τη διεύθυνση του εργοστασίου. Ο στόχος του είναι να καταλάβει η Μαριάννα ότι η εξουσία και το χρήμα θα διαφθείρουν και τον Δημήτρη, που έτσι δεν θα διαφέρει σε τίποτα από τους άλλους άνδρες. Αλλά τα πράγματα δεν δικαιώνουν τις δόλιες προσδοκίες του, καθώς ο Δημήτρης αποδεικνύεται παιδί μάλαμα, πράγμα που όλοι αναγκάζονται να αποδεχθούν.

21:00 Στην Χώρα των Μαγικών Πλασμάτων στο OPEN BEYOND

Δραματική ταινία φαντασίας αμερικανικής, αυστραλιανής και γερμανικής συμπαραγωγής 2009

Σκηνοθεσία: Σπάικ Τζόνζε Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς Γκαντολφίνι, Μαξ Ρέκορντς, Πολ Ντέινο, Κάθριν Κίνερ, Κάθριν Ο’Χάρα, Μαρκ Ράφαλο

Μετά από έναν έντονο τσακωμό με τη μητέρα του, ο εννιάχρονος Μαξ φεύγει από το σπίτι του και μπαίνει σε μια βάρκα η οποία τον οδηγεί στη χώρα των Μαγικών Πλασμάτων. Εκεί καταφέρνει και πείθει τα πλάσματα που βρίσκονται σε διαμάχη μεταξύ τους ότι είναι ένας ικανός βασιλιάς που μπορεί να τα βοηθήσει και να τα κυβερνήσει.

21:00 Fourmi στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική κομεντί παραγωγής Γαλλίας και Βελγίου 2019

Σκηνοθεσία: Ζουλιέν Ραπενό Ηθοποιοί: Φρανσουά Νταμιέν, Μαλόμ Πακάν, Αντρέ Ντισολιέ

Ο Τεό είναι ένα 12χρονο αγόρι με ταλέντο στο ποδόσφαιρο κι έναν πατέρα αλκοολικό κι αυτοκαταστροφικό. Όταν τραβά την προσοχή του προπονητή μιας μεγάλης ομάδας, είναι έτοιμος να πει ψέματα για να χαρίσει την ελπίδα στον μπαμπά του.

22:00 Λέσχη Νέων Δισεκατομμυριούχων στην ΕΡΤ1

Δραματική βιογραφία παραγωγής ΗΠΑ

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Κοξ Πρωταγωνιστούν: Άνσελ Έλγκορτ, Kέβιν Σπέισι, Tάρον Έγκερτον, Έμμα Ρόμπερτς

Στο ύφος της ταινίας “O Λύκος της Γουόλ Στριτ”, η ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή απίστευτη ιστορία του φιλόδοξου επιχειρηματία Τζο Χαντ του οποίου η εταιρεία στην οποία συμμετείχαν εύποροι νέοι άντρες από το Μπέβερλι Χιλς αναπτύχθηκε μέσω του «Σχήματος Πόντσι», με αποτέλεσμα να καταρρεύσει το καλοκαίρι του 1984, όταν τελικά θα βρεθούν στο στόχαστρου του νόμου και ολόκληρη η αυτοκρατορία που είχαν στήσει γεμάτη λάμψη, χρήμα, σεξ και δόξα θα αποβεί μοιραία υπό το βάρος της ίδιας τους της απληστίας. Μια συναρπαστική ταινία που απογειώνεται από τις εξαιρετικές ερμηνείες του λαμπερού Άνσελ Έλγκορτ τον οποίο γνωρίσαμε στο Baby Driver και του πάντα εξαιρετικού Κέβιν Σπέισι.

22:00 Λευτέρης Δημακόπουλος στην ΕΡΤ2

Ελληνική ταινία μυθοπλασίας 1993

Σκηνοθεσία: Περικλής Χούρσογλου Παίζουν: Νίκος Γεωργάκης, Μαρία Σκουλά, Νίκος Ορφανός, Μανώλης Μαυροματάκης

Μεσολόγγι, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Ο Παναγιώτης συναντά τον φίλο του, Λευτέρη Δημακόπουλο, με τον οποίο έχουν να συναντηθούν πολύ καιρό. Καθώς αναπολούν τα χρόνια που πέρασαν (χρόνια σπουδών, ερώτων κι ελπίδων), η ιστορία ενός “λαμπρού νέου” ξεδιπλώνεται ως κούρσα προς μια αμφίβολη επιτυχία. Με ύφος λιτό, σχεδόν ντοκιμαντερίστικο, ο σκηνοθέτης σκιαγραφεί έναν πολίτη του δυτικού κόσμου, κρατώντας την απαραίτητη απόσταση από τα γεγονότα. Η νεανική ορμή, το πάθος για την επιτυχία και η φωτιά της αναζήτησης, οδηγούν τον Λευτέρη Δημακόπουλο σε μια μεθοδική, σχεδόν εθελουσία κάθοδο προς το αδιέξοδο. Μια κάθοδο σκοτεινή, μελαγχολική, όπως η νοσταλγία της εφηβείας και της χαμένης αθωότητας.

22:00 Εγώ, ο Ερλ και το Κορίτσι που Πεθαίνει στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής 2015

Σκηνοθεσία: Αλφόνσο Γκόμεζ-Ρεχόν Ηθοποιοί: Τόμας Μαν, Αρ Τζέι Σάιλερ, Ολίβια Κουκ

Ο 17χρονος Γκρεγκ, τελειόφοιτος του Λυκείου, περνά το χρόνο του φτιάχνοντας μαζί με το φίλο του Ερλ μικρές ταινιούλες-παρωδίες κλασικών ταινιών. Όταν έρχεται πιο κοντά με μια συμμαθήτρια του που πάσχει από σοβαρή ασθένεια, τότε αρχίζει να βλέπει με άλλο μάτι τη ζωή και τη φιλία.

22:40 Σκοτεινά Εγκλήματα στον ALPHA

Αστυνομικό θρίλερ, αμερικανικής, αγγλικής και πολωνικής παραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Αβρανάς Ηθοποιοί: Τζιμ Κάρεϊ, Μάρτιν Τσόκας, Σαρλότ Γκένσμπουργκ, Βλαντ Ιβάνοφ, Κάτι Ούτινεν

Ο Τάντεκ, ένας αστυνομικός ανακαλύπτει τρομερές ομοιότητες ανάμεσα σε μια άλυτη υπόθεση δολοφονίας και ένα αστυνομικό μυθιστόρημα του Κρίστοφ Κόζλοφ. Πιστεύει πως ο δολοφόνος είναι ο συγγραφέας, καθώς μέσα στο βιβλίο περιγράφεται η δολοφονία πριν καν γίνει. Έτσι, ο Τάντεκ προσπαθεί να συνδέσει τον συγγραφέα με το έγκλημα, ενώ στην πορεία γίνεται εμμονικός με τον συγγραφέα και την σύντροφό του.

23:15 Showtime στο OPEN BEYOND

Κωμωδία αμερικανικής και αυστραλιανής συμπαραγωγής 2002

Σκηνοθεσία: Τομ Ντέι Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Έντι Μέρφι, Ρενέ Ρούσο, Γουίλιαμ Σάτνερ

Ο ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες, Μιτς Πρέστον, είναι ένας άνθρωπος που λέει λίγα λόγια, έχει λίγη υπομονή και διαθέτει ακόμη λιγότερο… στιλ! Το μόνο που θέλει είναι να τον αφήνουν ήσυχο να κάνει τη δουλειά του. Ο αξιωματικός Περιπολίας, Τρέι Σέλαρς, είναι μια τελείως διαφορετική περίπτωση. Γεννημένος… ηθοποιός, διψά για φώτα και δημοσιότητα. Η ευκαιρία τού δίνεται, όταν του ζητούν να λάβει μέρος σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι. Αυτό, όμως, θα έχει κάποιες συνέπειες στα καθήκοντα του Μιτς.

23:50 Ο Φοιτητής στην ΕΡΤ2

Ελληνική ταινία μυθοπλασίας, παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Βασίλης Καλαμάκης Ηθοποιοί: Γιώργος Πυρπασσόπουλος, Γιώργος Μακρής, Δημήτρης Καπετανάκος, Στρατής Νταλαγιώργος

Αθήνα, 17 Νοεμβρίου 1973. Μετά από την τριήμερη κατάληψη του Πολυτεχνείου, το δικτατορικό καθεστώς αποφασίζει να επέμβει στρατιωτικά και να καταστείλει τις απειλητικές για την κυριαρχία του διαδηλώσεις. Παρακολουθούμε όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο άρμα τα τελευταία λεπτά, πριν αυτό γκρεμίσει την κεντρική πύλη και εισβάλει στο Πολυτεχνείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑI Am Ruth: Η Kate Winslet συμπρωταγωνιστεί για πρώτη φορά με την κόρη της12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b