MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι Blur ανακοίνωσαν την επανένωσή τους με μία μεγάλη συναυλία στο Wembley

“Σκεφτήκαμε ότι έφτασε η ώρα να παίξουμε ξανά τα τραγούδια μας” είπε ο Damon Albarn για το greatest-hits show που ετοιμάζουν.

Monopoli Team

Η στιγμή που περίμεναν οι fans των Blur έφτασε: Το θρυλικό britpop συγκρότημα επιστρέφει με μία μεγάλη συναυλία στο Wembley του Λονδίνου το καλοκαίρι του 2023.

Οι Blur έκαναν γνωστή την επανένωσή τους, όταν ανακοίνωσαν τη μία και μοναδική συναυλία τους για το 2023, στο εμβληματικό Wembley, το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Slowthai, Self Esteem και Jockstrap, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου εδώ. Δεν έγιναν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για ενδεχόμενη περιοδεία.

“Μας αρέσει πολύ να παίζουμε αυτά τα τραγούδια και σκεφτήκαμε ότι ήρθε η ώρα να το κάνουμε ξανά” είπε ο frontman των Blur, Damon Albarn, μιλώντας για το greatest-hits show που ετοιμάζουν.

Ο κιθαρίστας Graham Coxon συμφώνησε, αναφέροντας: “Ανυπομονώ να παίξω ξανά με τα αδέρφια μου, τους Blur, και να θυμηθώ ξανά όλα αυτά τα υπέροχα τραγούδια. Τα live των Blur είναι πάντα υπέροχα για εμένα: μία όμορφη κιθάρα και ο ενισχυτής στο φουλ και πολλά χαμογελαστά πρόσωπα”.

Παράλληλα, ο μπασίστας Alex James, είπε: “Υπάρχει πάντα κάτι ιδιαίτερο όταν οι τέσσερις μας βρισκόμαστε σε ένα δωμάτιο. Είναι πολύ ωραίο που στις 8 Ιουλίου, το δωμάτιο αυτό θα είναι το Wembley”, με τον ντράμερ Dave Rowntree να προσθέτει: “Μετά το χάος των τελευταίων χρόνων, είναι υπέροχο που θα επιστρέψουμε για να παίξουμε μερικά από τα τραγούδια μας μαζί, μία καλοκαιρινή ημέρα στο Λονδίνο. Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί”.

Αυτή είναι η πρώτη συναυλία των Blur εδώ και εφτά χρόνια και συγκεκριμένα από το 2015, όταν κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο comeback τους “The Magic Whip”.

Μετά την πρώτη διάλυση του συγκροτήματος μετά την παγκόσμια περιοδεία τους με το “Think Tank” το 2003, το συγκρότημα είχε κάνει reunion άλλη μια φορά το 2009 σε μία μεγάλη περιοδεία, που περιλάμβανε ένα headline set στο Glastonbury.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b