MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στην ξεκούραση και -γιατί όχι- σε μια καλή ταινία. Με τόσες πολλές επιλογές, γίνεται πολύ χρονοβόρα η διαδικασία της θέασης πριν καν αρχίσει. Έτσι κι εμείς σας δίνουμε τις δικές μας καλύτερες προτάσεις για την τηλεόραση και τις online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Η Γυναίκα με τα Μαύρα 2: Άγγελος του Θανάτου” του Tom Harper: Open στη 1:30, Σάββατο 05/11

Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η νεαρή δασκάλα Eve με τους μαθητές της βρίσκουν καταφύγιο στην επαρχεία, στο σπίτι της Γυναίκας με τα Μαύρα και άθελά τους ξυπνούν την σκοτεινή της δύναμη. Η δεύτερη ταινία υπόσχεται να είναι εξίσου τρομακτική με την πρώτη και, όπως φαίνεται, είναι μια υπόσχεση που καταφέρνει να τηρήσει…

“Color out of Space” του Richard Stanley: Cosmote Cinema 2 στις 20:05, Σάββατο 05/11

Μια οικογένεια αποφασίζει να μετακομίσει σε μια φάρμα για μια πιο ήσυχη ζωή αλλά σύντομα αυτό το πλάνο θα αλλάξει, όταν στην αυλή τους πέσει ένας παράξενος μετεωρίτης που επηρεάζει το μυαλό και το σώμα τους. Ο Nicolas Cage μάς εντυπωσιάζει με τις ταινίες που επιλέγει τα τελευταία χρόνια και -μαζί με το “Mandy”– αυτή η ταινία δεν αποτελεί εξαίρεση. Μιλά στις αισθήσεις μέσα από την πολύ ιδιαίτερη διεύθυνση φωτογραφίας που έχει επιλεχθεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο πρώτο επεισόδιο του “Έτερος Εγώ: Νέμεσις” στο 63ο ΦΚΘ – Η COSMOTE TV μεγάλος χορηγός του φεστιβάλ12.09.2018

“Top Gun” του Tony Scott: Alpha στις 21:00, Κυριακή 06/11

Ο Pete Mitchell ή με το παρατσούκλι ‘Maverick’ είναι ένας από τους κορυφαίους πιλότους μαχητικών αεροσκαφών και για αυτό άλλωστε επιλέγεται να φοιτήσει στην σχολή με τους καλύτερους των καλύτερων, βάζοντας στόχο να κερδίσει τον τίτλο του Top Gun, δηλαδή του καλύτερου της τάξης. Όμως, οι παράτολμες αποφάσεις του θα τον δυσκολέψουν από το να φτάσει στην κορυφή. Ο Tom Cruise έχει εδώ μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του και σχεδόν 30 χρόνια μετά, πρωταγωνίστησε στο sequel “Top Gun: Maverick”, το οποίο είναι μια πολύ καλή συνέχεια μιας κλασικής πια πρώτης ταινίας -ένα δύσκολο έργο όταν πρόκειται για sequel με τόσα χρόνια διαφορά.

“Η Δίκη” του Orson Welles: Ερτ3 στις 22:30, Κυριακή 06/11

Ο Josef K. βρίσκει ένα πρωί αστυνομικούς στο υπνοδωμάτιό του που του ανακοινώνουν πως πρόκειται να δικαστεί αλλά δεν του αποκαλύπτουν για τι ακριβώς κατηγορείται. Μέχρι τότε, έχει τον χρόνο να ανακαλύψει τα πάντα και αναζητά απαντήσεις για το τι κρύβεται πίσω από το δικαστικό σύστημα. Ο Anthony Perkins αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Orson Welles αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει ένα από τα αριστουργήματα του Franz Kafka. Με αυτούς τους συνδυασμούς δεν θα μπορούσε να πάει λάθος ένα, κατά τα άλλα, πολύ δύσκολο εγχείρημα, αυτό του να αποδοθεί στην μεγάλη οθόνη αυτό το μυθιστόρημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Φόνισσα: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά της νουβέλας του Παπαδιαμάντη12.09.2018

Online πλατφόρμες

“Μήλα” του Χρήστου Νίκου: Ertflix έως 03/12

Σε μια εποχή που έχει ξεσπάσει πανδημία απώλειας μνήμης, ο Άρης γράφεται σε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης με καθημερινές “αποστολές”. Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Χρήστου Νίκου δεν είναι άλλη μια ταινία για ένα δυστοπικό, άλλο κόσμο. Έχει την ικανότητα να μας αγγίξει συναισθηματικά και να μας δώσει τις δικές του όψεις του τι σημαίνει μνήμη, ταυτότητα και υπόσταση σε ένα κοινωνικό σύνολο. Στο πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε τον Άρη Σερβετάλη.

“The Good Nurse” του Tobias Lindholm: Netflix

Ο νοσηλευτής Charlie Cullen είναι όπως φαίνεται υπεύθυνος για τον θάνατο εκατοντάδων ασθενών του σε διάφορα νοσοκομεία, γεγονός που ανακαλύπτει σοκαρισμένη η συνάδελφός του, Amy Loughren. Ο Eddie Redmayne και η Jessica Chastain πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Netflix που κάνει ήδη πάταγο!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b