MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

My mind and me: Η Selena Gomez μάς δίνει μια σπάνια ματιά στη ζωή της μέσα από ένα νέο ντοκιμαντέρ

Η δημοφιλής ποπ τραγουδίστρια πρόκειται να μοιραστεί με τον κόσμο ευαίσθητες πλευρές της ζωής της μέσω τoυ ντοκιμαντέρ My mind & me.

Selena Gomez: My mind and me
Selena Gomez: My mind and me
Monopoli Team

Η Selena Gomez πρόκειται να χαρίσει στους θαυμαστές της μια πιο ειλικρινή εικόνα της ζωής της, μέσα από το “Selena Gomez: My mind & me”.

Το ντοκιμαντέρ θα ακολουθεί την πορεία της τραγουδίστριας, ηθοποιού και παραγωγού τα τελευταία 6 χρόνια, καθώς ανταπεξέρχεται στις πιέσεις της διασημότητας, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει λύκο, κατάθλιψη και αγχώδεις διαταραχές.

Στην διάρκεια της πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ στο AFI Festival το απόγευμα της Τετάρτης, η Gomez ήταν απόλυτα ειλικρινής, αναφέροντας πως δεν την αποθαρρύνει καθόλου η ιδέα ότι χάρη στο ντοκιμαντέρ θα ανοιχτεί περισσότερο για τον εαυτό της.

“Με το να είμαι εντελώς ειλικρινής και ανοιχτή για όσα πέρασα, δεν υπάρχει τίποτα να πουν το οποίο θα με επηρέαζε σοβαρά” είπε η Gomez στο Variety στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας. “Είμαι αυτή που είμαι και όλοι πρόκειται να το δουν. Αυτό είναι όλο”.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός πρόκειται επίσης να μοιραστεί τα δύσκολα συναισθήματα που της δημιουργούνται όταν κοιτά πλάνα από την εποχή που ήταν “παιδί-αστέρι”.

“Τώρα πια που έχω την δυνατότητα να δω αυτή την εκδοχή του εαυτού μου ξανά και ξανά, μου ράγισε την καρδιά το να γνωρίζω ότι ήμουν κάποτε αυτό το κορίτσι” είπε η Gomez. “Εύχομαι να μπορούσα να αγκαλιάσω αυτή την εκδοχή του εαυτού μου. Αλλά νιώθω ότι ήταν σημαντικό να το αναφέρω γιατί δεν ήθελα ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει γι’ αυτό”.

Η ηθοποιός, που έγινε διάσημη μόλις στα 15 της χρόνια, όταν πρωταγωνίστησε στους “Μάγους του Γουέβερλι” εξέφρασε επίσης τα ανάμεικτα συναισθήματα που είχε σχετικά την ταμπέλα που της προστέθηκε ως “παιδί της Disney” τόσο νωρίς στην καριέρα της αλλά και όλες τις πιέσεις που προέκυψαν με όλη αυτή την επίμονη προσοχή.

“Δεν με αναστάτωσε απαραίτητα η ίδια η Disney. Η ταμπέλα έφταιγε κυρίως – εγώ ως παιδί της Disney”. Η εμπειρία μου ήταν υπέροχη, αλλά ο τίτλος συνέχισε να υπάρχει και να με πληγώνει”, είπε. “Θέλω επιτέλους να το ξεπεράσω αυτό. Δεν θέλω μια κούκλα του εαυτού μου στο στόχαστρο. Απλά δεν θέλω. Είναι κάπως περίεργο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Taylor Swift έκοψε τη fat-shaming σκηνή από το νέο της videoclip, έπειτα από έντονες αντιδράσεις12.09.2018

Η Gomez μίλησε και για τον παιδικό της έρωτα, τον Cole Spouse. Το ντοκιμαντέρ μου περιέχει πλάνα της μικρής Gomez να εξομολογείται τα συναισθήματά της για τον συμπρωταγωνιστή της στο Disney Channel, όμως η ηθοποιός διαβεβαιώνει πως ποτέ δεν μοιράστηκε αυτά της τα συναισθήματα με τον ίδιο. “Πιστεύω ότι είναι αξιολάτρευτος. Ελπίζω να μην με θεωρεί περίεργη” αστειεύτηκε.

Τέλος, η Gomez προσέφερε ένα teaser στους θαυμαστές της, λέγοντας ότι νέα μουσική θα έρθει “μακάρι του χρόνου”. Όσο για μία περιοδεία; “Ίσως! Δεν ξέρω. Θα έπρεπε ε;” απάντησε.

Το ντοκιμαντέρ “Selena Gomez: My Mind and Me” θα προβληθεί σήμερα, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στο Apple TV+.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Adele αποκάλυψε ότι τόσο καιρό προφέρουμε το όνομά της λάθος12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b