MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

The Sandman: Η δημοφιλής σειρά φαντασίας του Netflix επιστρέφει για 2η σεζόν

Ανανεώθηκε επισήμως για δεύτερη σεζόν από το Netflix η βασισμένη στο graphic novel του Νιλ Γκέιμαν δημοφιλής σειρά φαντασίας «The Sandman».

The Sandman
Monopoli Team

Όλα δείχνουν πως το πολυσυζητημένο «The Sandman» επιστρέφει στο Netflix. Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα ανανέωσε επισήμως τη βασισμένη στο graphic novel του Νιλ Γκέιμαν σειρά φαντασίας, επεκτείνοντας το franchise και με άλλες ιστορίες, παρά τις προηγηθείσες εικασίες των φανατικών θαυμαστών που μιλούσαν ακόμη και για ακύρωση.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το «The Sandman» δεν θα επιστρέψει ακριβώς για δεύτερη σεζόν, αλλά θα επικεντρωθεί σε άλλες πτυχές της σύγκρουσης ανάμεσα στον Μορφέα και τα πλάσματα της κόλασης, εξερευνώντας τις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το σύμπαν στον απόηχο της εκατόχρονης απουσίας του πρώτου. Ο αριθμός των επεισοδίων καθώς και οι λεπτομέρειες της πλοκής δεν έχουν γίνει γνωστά προς το παρόν.

Τι δηλώνει ο Νιλ Γκέιμαν

«Εκατομμύρια άνθρωποι καλοδέχθηκαν, παρακολούθησαν και αγάπησαν το «The Sandman» στο Netflix, ανάμεσα τους αποδεδειγμένοι θαυμαστές αλλά και εκείνοι που απλώς είχαν περιέργεια. Όλοι τους έπαθαν κόλλημα με τον Άρχοντα των Ονείρων, την οικογένεια του και τις υποθέσεις τους», έγραψε ο Γκέιμαν- συνδημιουργός επίσης της σειράς- σε ανακοίνωση του. «Μου δίνει απίστευτη χαρά που ανακοινώνω πως συνεργάζομαι με το Netflix, τη Warner Bros., τους Allan Heinberg και David Goyer για να «ζωντανέψω» περισσότερες ιστορίες από το «The Sandman».

Υπάρχουν αρκετές συναρπαστικές διηγήσεις για τον Μορφέα και τους υπόλοιπους (για να μην αναφέρω περισσότεροι Αιώνιοι για να γνωρίσουμε). Κανένας δεν είναι πιο ευτυχισμένος για την εξέλιξη αυτή από το καστ και τους συντελεστές του «The Sandman»: Είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές του. Και τώρα είναι καιρός να επιστρέψουν στην ενεργό δράση. Υπάρχει και ένα οικογενειακό γεύμα στα σκαριά. Και ο Λούσιφερ περιμένει τον Μορφέα να επιστρέψει στην κόλαση…». 

Λίγα λόγια για τη σειρά

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Tom Sturridge, Boyd Holbrook, Patton Oswalt, Vivienne Acheampong, Gwendoline Christie, Charles Dance, Jenna Coleman, David Thewlis, Stephen Fry, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Donna Preston, Vanesu Samunyai (επίσης γνωστή με το κορεάτικο όνομα της «Kyo Ra»), John Cameron Mitchell, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Joely Richardson, Niamh Walsh, Sandra James Young και  Razane Jammal.

Τα πρώτα δέκα επεισόδια έγιναν διαθέσιμα στο Netflix στις 5 Αυγούστου. Showrunner ο Allan Heinberg, ο οποίος επιπλέον ανέλαβε χρέη εκτελεστικού παραγωγού και σεναριογράφου, μαζί με τους Gaiman και Goyer. Η υπόθεση εκκινεί την περίοδο που ο Sandman- η πανίσχυρη κοσμική οντότητα που ελέγχει όλα τα όνειρα μας- αιχμαλωτίζεται για περισσότερο από έναν αιώνα. Στον απόηχο, ο ίδιος πρέπει να ταξιδέψει σε διαφορετικούς κόσμους και χρονικές περιόδους για να βάλει σε τάξη το χάος που δημιουργήθηκε κατά την απουσία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο στις οθόνες μας12.09.2018

Η πρώτη σεζόν του «The Sandman» έμεινε έξι ολόκληρες εβδομάδες στις λίστες με τα top 10 του Netflix, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 127.5 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης μέσα σε μια εβδομάδα και μόνο.

Πηγή: Indiewire

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b