MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Netflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο στις οθόνες μας

Από την νέα ταινία της Μίλι Μπόμπι Μπράουν “Ενόλα Χολμς 2” μέχρι την πρωτότυπη σειρά του Τιμ Μπάρτον “Wednesday” αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες και σειρές που θα δούμε στο Netflix αυτό το μήνα.

Monopoli Team

Κάθε μήνα το Netflix προσθέτει νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ, που μπορούμε να απολαύσουμε στις οθόνες μας μέσα από την πλατφόρμα. Έτσι, και τον Νοέμβριο νέα προγράμματα θα είναι διαθέσιμα, για να κάνουν τον μήνα μας λίγο πιο ευχάριστο.

Από ανατριχιαστικά ντοκιμαντέρ, μέχρι πολυαναμενόμενες ταινίες, αλλά και σειρές, εμείς ξεχωρίσαμε τις 10 πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες της πλατφόρμας, που ανυπομονούμε να δούμε σύντομα.

#1 Wednesday

Νέοι χαρακτήρες αποκαλύπτονται στο επίσημο trailer του «Wednesday Addams», της επερχόμενης σειράς του Netflix από το δημιουργικό μυαλό του Τιμ Μπάρτον. Με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο και τους Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι στο πλευρό της, το Wednesday είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Wednesday Addams στην Ακαδημία Νέβερμορ.

Έρχεται στις 23 Νοεμβρίου

#2 The Crown – 5η σεζόν

Η Νταϊάνα κι ο Κάρολος πολεμούν τα μίντια. Ο ρόλος της μοναρχίας αμφισβητείται. Βρισκόμαστε στη δεκαετία του ’90, όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ δέχεται τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία της, ένα σκάνδαλο που εμπλέκει τον γιό της, Άντριου, το διαζύγιο του Καρόλου και μία μεγάλη πυρκαγιά στο παλάτι. Στην πέμπτη σεζόν του The Crown θα δούμε την Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ, τη Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, τον Jonathan Pryce ως πρίγκιπα Φίλιππο, τον Δούκα του Εδιμβούργου, την Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον Dominic West ως πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο.

Έρχεται στις 9 Νοεμβρίου

#3 Dead to Me – 3η Σεζόν

Η Κριστίνα Απλγκέιτ, που πρόσφατα αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Dead to Me πάλευε με την σκλήρυνση κατά πλάκας, και η Λίντα Καρντελίνι επιστρέφουν στους ρόλους που αγαπήσαμε για μία τελευταία φορά. Στην τρίτη και τελευταία σεζόν βλέπουμε πώς ένα ακόμη ατύχημα (μετά από το τροχαίο με εγκατάλειψη θύματος που στάθηκε αφορμή για τη γνωριμία της Τζεν και της Τζούντι) θα αλλάξει το μέλλον της φιλίας τους.

Έρχεται στις 17 Νοεμβρίου

#4 Ενόλα Χολμς 2

Μετά τις πολύ θετικές κριτικές για την πρώτη ταινία του Netflix, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν επιστρέφει στον ρόλο της αδερφής του Σέρλοκ Χολμς. Αυτή τη φορά η Ενόλα αναλαμβάνει επίσημα την πρώτη της υπόθεση: τη διαλεύκανση της εξαφάνισης μιας κοπέλας. Θα χρειαστεί, όμως, τη βοήθεια των φίλων της και του αδελφού της, Σέρλοκ.

Έρχεται στις 4 Νοεμβρίου

#5 Οικογένεια Κλάους 2

Η “Οικογένεια Κλάους” επιστρέφει στο Netflix για να μας βάλει (ξανά) σε mood Χριστουγέννων. Η δουλειά του Άγιου Βασίλη είναι να μοιράζει δώρα. Όταν όμως ο Τζουλς αναλαμβάνει τα ηνία από τον παππού Νοέλ, δέχεται ένα γράμμα από ένα κορίτσι με μια ξεχωριστή ευχή.

Έρχεται στις 8 Νοεμβρίου

#6 Σλάμπερλαντ

Ο Τζέισον Μομόα μάς εύχεται “όνειρα γλυκά” με τον πιο ιδιαίτερο ρόλο του εδώ και καιρό. Ως ένας πληθωρικός παράνομος, θα βοηθήσει ένα τολμηρό ορφανό κορίτσι ταξιδεύει στη χώρα των ονείρων, για να βρει μια πολύτιμη πέρλα που θα εκπληρώσει τη μεγαλύτερη επιθυμία της: να δει ξανά τον πατέρα της.

Έρχεται στις 18 Νοεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Ανοίξαμε» το Ερμάριο με τα Αλλόκοτα Αντικείμενα του σκοτεινού παραμυθά Guillermo del Toro12.09.2018

#7 Το Θαύμα

Μετά το “Μην Ανησυχείς Αγάπη μου”, η Φλόρενς Πιου πρωταγωνιστεί σε ακόμη ένα θρίλερ γεμάτο μυστήριο, με την υπογραφή της Alice Birch, που μας είχε χαρίσει το 2016 το “Λαίδη Μακβέθ” -με την Πιου σε πρωταγωνιστικό ρόλο για ακόμη μια φορά. Η υπόθεση αφορά μία στοιχειωμένη από το παρελθόν νοσοκόμα, που ταξιδεύει από την Αγγλία σ’ ένα χωριό της Ιρλανδίας το 1862 για να ερευνήσει το θαύμα ενός κοριτσιού που ζει χωρίς να τρέφεται.

Έρχεται στις 16 Νοεμβρίου

#8 Πολιτεία της Αλαμπάμα εναντίον Μπρίτανι Σμιθ

Αυτό το ντοκιμαντέρ διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που επικαλείται τον νόμο “Υπερασπίσου τον χώρο σου” της Αλαμπάμα αφού σκότωσε κάποιον που της επιτέθηκε βάναυσα.

Έρχεται στις 10 Νοεμβρίου

#9 Είναι Αυτό Αρκετά Μαύρο για Σένα;

Ο κριτικός πολιτισμού και ιστορικός Έλβις Μίτσελ μιλά με αστέρες του κινηματογράφου (από τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον μέχρι την Γούπι Γκόλντμπεργκ) για την εξέλιξη και την επανάσταση του μαύρου σινεμά, από τις ρίζες του ως τις επιδραστικές ταινίες του ’70. Ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για τη συμβολή των μαύρων Αμερικανών στην τέχνη του κινηματογράφου.

Έρχεται στις 11 Νοεμβρίου

#10 Στα Χέρια Της

Με την αποχώρηση των δυτικών δυνάμεων, η νεαρότερη δημαρχίνα του Αφγανιστάν αψηφά τον κίνδυνο και πρωτοστατεί σε έναν αγώνα για εκπαίδευση για την επόμενη γενιά Αφγανών. Μία συγκλονιστική αληθινή ιστορία σε ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ.

Έρχεται στις 16 Νοεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝοέμβριος στην COSMOTE TV με το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Σιλβέστερ Σταλόνε, τo Serpent και 8 ακόμα σειρές12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b