MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TREND

Crying makeup: Το νέο TikTok trend που θέλει να κλαίτε (χωρίς κανένα λόγο)

Πιστεύετε ότι έχετε δει όλα τα αλλόκοτα trends στο TikTok; Εμείς σας έχουμε ακόμη ένα που είμαστε βέβαιοι ότι πρώτον θα σας ξαφνιάσει και δεύτερον δεν θα το δοκιμάσετε.

Monopoli Team

Κανείς δεν θέλει να κλαίει αλλά μια νέα viral τάση στο TikTok θέλει τους χρήστες να κλαίνει και μάλιστα ενώ έχουν ολοκληρώσει το μακιγιάζ τους. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το «Crying makeup», το οποίο μέχρι σήμερα έχει πάνω από 130 εκατομμύρια προβολές, θέλει να ενθαρρύνει τους χρήστες να δείχνουν ευάλωτοι καθώς έτσι θα είναι και πιο ελκυστικοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌταν το Twitter προσπαθεί να γίνει σαν το TikTok12.09.2018

Το video που έχει πάνω από 500 χιλιάδες likes, απευθύνεται στα «ασταθή κορίτσια» και δείχνει πώς να πετύχουν ένα «στεναχωρημένο» look χρησιμοποιώντας lip liner, gloss και υγρή σκιά ματιών glitter για να κάνουν τα μάτια να φαίνονται δακρυσμένα και πιο κόκκινα. Δεδομένου ότι η ψυχική υγεία του Gen Z είναι σε κρίση και τα καταθλιπτικά επεισόδια έχουν αυξηθεί σημαντικά, η ιδέα της ρομαντικής καταστροφής θέλει να κάνει τα άτομα να μη φοβούνται να παρουσιάσουν και να εκφράσουν τον εσωτερικό τους κόσμο ακόμη και μέσα από ένα μακιγιάζ υπό κατάρρευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι παλέτες σκιών που θα σας βάλουν από τώρα σε festive mood12.09.2018

Μάθετε περισσότερα στο jenny.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b