MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Google γιορτάζει το φετινό Halloween με ένα διαδραστικό παιχνίδι-doodle

Η Google δημιούργησε για το φετινό Halloween ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με μικρά φαντασματάκια και πολλές εκπλήξεις.

Το doodle της Google για το Halloween
Το doodle της Google για το Halloween
Monopoli Team

Μιας και σήμερα, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, γιορτάζουμε το Halloween η Google αποφάσισε να συμβάλλει στην γιορτή αυτή με το σημερινό της doodle, ένα παιχνίδι με μικρά φαντασματάκια, που μπορεί να παίξει ο καθένας.

Πρόκειται για την “συνέχεια” ενός παλαιότερο doodle της Goggle, του Great Ghoul Duel Doodle, που είχε δημοσιευτεί το 2018.

Το παιχνίδι μπορούν να παίξουν χρήστες της Google από όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τις οδηγίες, οι παίκτες μπαίνουν σε ομάδες των τεσσάρων, για να μπορέσουν να διαγωνιστούν. Ο στόχος τους; Να συγκεντρώσουν όσες περισσότερες περιπλανώμενες «φλόγες πνευμάτων» πριν φύγει το φεγγάρι.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες συναντούν μια σειρά από εκπλήξεις, όπως νέους χαρακτήρες, δώρα, χάρτες και πολλά άλλα κόλπα, που κάνουν το παιχνίδι αρκετά διασκεδαστικό.

Το Halloween, σύμφωνα με μερικές θεωρίες, αποτελεί “συνέχεια” κάποιων γαελικών φεστιβάλ αφιερωμένα στη σοδειά -συγκεκριμένα του Σαμάιν. Στη σημερινή γιορτή, που γιορτάζεται κυρίως σε αγγλοσαξονικές χώρες και θυμίζει λίγο τις δικές μας “Απόκριες”, τα παιδιά φορούν “τρομακτικές” στολές και επισκέπτονται σπίτια για «trick or treat» (ή αλλιώς «φάρσα ή κέρασμα»).

Η κολοκύθα αποτελεί σήμα κατατεθέν της γιορτής, ενώ “τρομακτικά” πλάσματα όπως φαντάσματα, ζόμπι, βρικόλακες έχουν την τιμητική τους -εξού και τα φαντασματάκια που πρωταγωνιστούν στο doodle της Google.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Halloween έφτασε, ώρα για τρόμο: 10 horror ταινίες στις online πλατφόρμες για να μπείτε στο κλίμα12.09.2018

Η γιορτή αυτή γιορτάζεται σε πολλές χώρες την παραμονή της Ημέρας των Αγίων Πάντων, που είναι η 1η Νοεμβρίου και είναι αργία κυρίως στις αγγλοσαξονικές χώρες. Ωστόσο δεν έχει θρησκευτικό χαρακτήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό την Ημέρα των Νεκρών μέχρι τα φαντάσματα της Κίνας: Έθιμα σε όλο τον κόσμο που είναι καλύτερα και από το Halloween12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b