MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πρωταθλήτριες του τάε κβον ντο κόβουν τα μαλλιά τους για τις γυναίκες του Ιράν

Ένα ηχηρό μήνυμα έστειλαν τα μέλη της Εθνικής ομάδας τάε κβον ντο της Ιταλίας που έκοψαν τούφες από τα μαλλιά τους πρoς ένδειξη αλληλεγγύης στις γυναίκες του Ιράν, που μάχονται για τα δικαιώματά τους.

Monopoli Team

Παίκτριες της Εθνικής ομάδας τάε κβον ντο της Ιταλίας αποφάσισαν να δείξουν την αλληλεγγύη τους και τη στήριξή τους προς τις Ιρανές γυναίκες και τον αντικυβερνητικό τους αγώνα, κάνοντας την κίνηση-σύμβολο που έχει γίνει πια γνωστή παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝέα Υόρκη: Οι γυναίκες του Ιράν σε ένα μοναδικό Installation στο Guggenheim12.09.2018

Μετά τη δολοφονία της Μαχσά Αμινί στις 16 Σεπτεμβρίου, η οποία πιστεύεται πως σκοτώθηκε από τη λεγόμενη «αστυνομία ηθικής» λόγω του ότι δε φορούσε “σωστά” τη μαντήλα της, έχει ξεσηκωθεί κύμα διαμαρτυριών στο Ιράν αλλά και σε πολλά σημεία του κόσμου με στόχο τη θέσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών. Πολλές γυναίκες με δημόσιο βήμα, αλλά και απλές διαδηλώτριες, έχουν κόψει τα μαλλιά τους δημόσια θέλοντας να στηρίξουν έτσι τον αγώνα των γυναικών του Ιράν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Flowing Free»: Το γλυπτό-φόρος τιμής στις γυναίκες του Ιράν που έγινε viral12.09.2018

Με την ίδια αφορμή οι τέσσερις πρωταθλήτριες του τάε κβον ντο Μαριστέλα Σμιράλια, Παουλίνα Αρμέρια, Σάρα Αλ Χαλγουανί και Ναταλία Ντ’ Άντζελο έκοψαν τούφες από τα μαλλιά τους…

Διαβάστε περισσότερα στο gazetta.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b