MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Rihanna: Επιστρέφει στη μουσική μετά από 6 χρόνια για το soundtrack του νέου Black Panther

Η Ριάννα επιστρέφει στη μουσική, μετά από έξι χρόνια απουσίας με το “Lift me Up”, το soundtrack του σίκουελ της Marvel, Black Panther: Wakanda Forever.

Rihanna, Savage X Fenty Volume 2, photo: Amazon
Rihanna, Savage X Fenty Volume 2, photo: Amazon
Monopoli Team

Είναι επίσημο: Η Rihanna επιστρέφει ξανά στην μουσική με το “Lift me Up”, το κύριο soundtrack του πολυαναμενόμενου σίκουελ της Marvel, Black Panther: Wakanda Forever.

Το τραγούδι, που αποτελεί φόρο τιμής στην ζωή και την κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Chadwick Boseman, γράφτηκε από την Νιγηριανή στιχουργό Τεμς, τον Σουηδό συνθέτη Λούντβιχ Γκόρανσον, την ίδια την Rihanna και τον σκηνοθέτη Ράϊαν Κούγκλερ.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, πιο νωρίς δηλαδή από την ταινία, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου.

Η Rihanna, εν συντομία, έδωσε μία “γεύση” από τη μελωδία του κομματιού στα social media, ενώ λίγα έχουν γνωστοποιηθεί για το στιλ και τον ήχο του “Lift me Up”.

Η στιχουργός Τεμς ανέφερε σε δήλωσή της: “Αφού συζήτησα με τον Ράιαν και ακούγοντας τις οδηγίες του για την ταινία και το τραγούδι, ήθελα να γράψω κάτι που να μοιάζει με μια ζεστή αγκαλιά προς όλους τους ανθρώπους που έχω χάσει από την ζωή μου. Προσπάθησα να φανταστώ πώς θα ήταν αν μπορούσα να τους το τραγουδάω τώρα και να τους εκφράσω το πόσο πολύ μου λείπουν. Η Rihanna αποτελεί έμπνευση για εμένα, οπότε το να μαθαίνω ότι θα συμμετέχει στο τραγούδι, είναι μεγάλη μου τιμή”.

Η Ριάννα θα ηχογραφήσει το “Lift me Up” σε συνεργασία με την Roc Nation, την Def Jam Recordings και την Hollywood Records. Λεπτομέρειες για τα υπόλοιπα τραγούδια της ταινίας παραμένουν άγνωστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSuper Bowl 2023: Η Rihanna επιβεβαίωσε ότι θα είναι η headliner του μεγάλου show12.09.2018

Για την Marvel, η συνεργασία με την Rihanna-η οποία σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση μπαίνει σε “νέα εποχή” με αυτό το τραγούδι- είναι άλλη μια μεγάλη επιτυχία μετά από το “All the Stars” των Κέντρικ Λαμάρ και SZA. Το soundtrack της πρώτης ταινίας Black Panther ήταν υποψήφιο για βραβείο Όσκαρ πρωτότυπου τραγουδιού, ανάμεσα σε άλλες τόσες διακρίσεις που έλαβε στα βραβεία Grammy.

Ο Τσάντγουικ Μπόσμαν στο Black Panther, 2018

Ο Chadwick Boseman, που υποδύθηκε τον Βασιλιά T’ Challa στο πρώτο Black Panther, πέθανε από καρκίνο του παχέος εντέρου το 2020 σε ηλικία μόλις 43 ετών. Η ταινία που θα ακολουθήσει, εστιάζει στους αρχηγούς της Wakanda καθώς έρχονται αντιμέτωποι με τον θάνατο του βασιλιά τους και πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τους εισβολείς. Στην ταινία θα συμμετάσχουν και οι Άντζελα Μπάσσετ, Λετίσια Ράϊτ, Λουπίτα Νιόγκο και Ουϊνστον Ντιουκ.

Η ταινία αναμένεται, όπως και η προηγούμενη, να “σπάσει ταμεία”. Με κάποιες πρόωρες εκτιμήσεις του Variety, υπολογίζεται να εισπράξει 175 εκατ. δολάρια στο πρώτο Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας, γεγονός που θα αποτελούσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Τέιλορ Σουίφτ μάς δίνει μία γεύση από τις “μουσικές ταινίες” που θα συνοδεύσουν το Midnights12.09.2018

Τα νέα, ενισχύουν όλο και περισσότερο τις φήμες για την μεγάλη επιστροφή της Rihanna στην μουσική, η οποία θα συνεχιστεί και στο Super Bowl LVII Halftime Show τον Φεβρουάριο του 2023. Έχει περάσει πάνω από μισή δεκαετία από το τελευταίο album της, “Anti”. Από τότε, η νέα μαμά έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της ως επιχειρηματίας και έχει γίνει δισεκατομμυριούχος με την μάρκα καλλυντικών της Fenty Beauty και την σειρά εσωρούχων Savage X Fenty.

Η επανεμφάνισή της ήρθε ως έκπληξη για πολλούς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία θύελλα από δημοσιεύματα. Παρ’ όλα αυτά, η ίδια έχει σχολιάσει αμυδρά τα δύο νέα της άλμπουμ, με το ένα να έχει χαρακτηριστεί ως κυρίως χορευτικό. Ωστόσο, οι φήμες για ένα νέο σόλο άλμπουμ παραμένουν ασαφείς.

Προς το παρόν, η επιτυχημένη τραγουδίστρια ετοιμάζεται για το 4ο ετήσιο fashion show με την εταιρεία εσωρούχων της στο οποίο θα τραγουδήσουν οι Annita, Burna Boy, Don Toliver και Maxwell. Αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στην επίδειξη κι άλλα πρόσωπα της showbiz, όπως η Άντζελα Αγκίλαρ, Αβάνι Γκρεγκ, Μπέλλα Πρόουτς και Κάρα Ντελεβίν.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b