MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Super Bowl 2023: Η Rihanna επιβεβαίωσε ότι θα είναι η headliner του μεγάλου show

Το NFL και η Rihanna επιβεβαίωσαν τις φήμες πως η τραγουδίστρια πρόκειται να είναι η headliner του θρυλικού σόου, στο ημίχρονο στο Super Bowl 2023.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / @badgalriri
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / @badgalriri
Monopoli Team

Μέσα από σχετική ανάρτηση στα social media το βράδυ της Κυριακής, η Rihanna ανακοίνωσε με το δικό της, λιτό τρόπο πως θα εμφανιστεί στο Super Bowl Halftime Show τον Φεβρουάριο του 2023.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια και το NFL επιβεβαίωσαν τις φήμες, όταν ανέβασαν μία φωτογραφία στο Instagram, που απεικόνιζε το χέρι της να κρατά μια μπάλα αμερικανικού ποδοσφαίρου, ενώ μόλις λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση, που επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα.

To 57ο Super Bowl θα πραγματοποιηθεί στο State Farm Stadium στο Glendale της Αριζόνα, με την επίσημη ημερομηνία να είναι η 12η Φεβρουαρίου. Η Apple Music, μάλιστα, θα είναι ο νέος χορηγός του σόου, εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα μετάδοσης του NFL Sunday Ticket στην πλατφόρμα του Apple TV.

Το όνομα της Rihanna θα βρίσκεται πλέον ανάμεσα στους μεγαλύτερους stars της μουσικής που έχουν εμφανιστεί ανά τα χρόνια στο σόου του Super Bowl. Μερικοί από αυτούς είναι οι Prince, Lady Gaga, Madonna, Jennifer Lopez, Beyonce, The Weeknd, ενώ φέτος απολαύσαμε στη σκηνή τους θρύλους του hip-hop, Dr. Dre, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Mary J. Blige και Eminem.

«Η Rihanna είναι ένα ταλέντο γενιάς, μια γυναίκα με ταπεινό ξεκίνημα που έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες σε κάθε της βήμα… Είναι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε στο μικρό νησί των Μπαρμπάντος και έγινε μία από τις πιο εξέχουσες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών. Αυτοδημιούργητη στις επιχειρήσεις και την ψυχαγωγία», δήλωσε ο Jay-Z, φίλος της τραγουδίστριας και παραγωγός του σόου, όταν η είδηση έγινε και επισήμως γνωστή.

Όσο για τους επικεφαλής του NFL, ανέφεραν ότι είναι “ενθουσιασμένοι” που καλωσορίζουν τη Rihanna, η οποία το 2019 είχε αρνηθεί να εμφανιστεί στο Halftime Show, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αθλητή Κόλιν Κάπερνικ, που είχε γονατίσει κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου της Αμερικής, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

“Η Rihanna είναι μια καλλιτέχνιδα που βρίσκεις μια φορά σε κάθε γενιά και υπήρξε μια πολιτιστική δύναμη σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της” ανέφερε πάντως ο Seth Dudowsky, επικεφαλής της μουσικής του NFL, στην ανακοίνωση.

Όπως και να έχει η είδηση έχει γίνει ήδη viral σε όλο τον κόσμο και το ερώτημα είναι… ποιος δεν ανυπομονεί για την επιστροφή της Riri στη σκηνή;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFenty Hair: Η Rihanna θα λανσάρει σειρά μαλλιών12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b