MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Τέιλορ Σουίφτ μάς δίνει μία γεύση από τις “μουσικές ταινίες” που θα συνοδεύσουν το Midnights

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το 10ο άλμπουμ της, η Τέιλορ Σουίφτ αποκάλυψε ότι έχει ετοιμάσει μια σειρά από μουσικά βίντεο -ή μάλλον “μουσικές ταινίες”- με πρωταγωνιστές την Λόρα Ντερν, τις HAIM και άλλους.

Η Taylor Swift στο τρέϊλερ του Midnights, credits: Taylor Swift/Twitter
Monopoli Team

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το 10ο άλμπουμ της, με τίτλο “Midnights”, η Τέιλορ Σουίφτ αποκάλυψε ότι έχει ετοιμάσει μια σειρά από μουσικά βίντεο -ή μάλλον “μουσικές ταινίες”- με πρωταγωνιστές την Λόρα Ντερν, τις HAIM και άλλους.

Το πρώτο μέρος του visual album της τραγουδίστριας -το οποίο περιλαμβάνει ένα βίντεο για το 3ο τραγούδι του δίσκου Anti-Hero– θα κυκλοφορήσει σήμερα και μάλιστα σε λίγες ώρες -3 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος.

Στο μεταξυ, η Τέϊλορ Σουίφτ μοιράστηκε ένα τρέϊλερ των μουσικών βίντεο του Midinghts, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την συμμετοχή των Ντερν, Λέιθ Άσλεϊ, Μέρυ Ελίζαμπεθ Έλλις, Τζον Ίρλι και Μάϊκ Μπιρμπίγκλια, όπως επίσης και των αδερφών Χάιμ, με συνεργάτη τους τον Τζακ Αντόνοφ, make-up artist τον Πατ ΜακΓκραθ και το μοντέλο Ντίτα Βον Τιζ.

Το τρέϊλερ έκανε πρεμιέρα και το προηγούμενο βράδυ στο Amazon Prime Video, κατά την μετάδοση μίας αθλητικής εκπομπής. Από τότε η Σουίφτ ανέβασε το βίντεο και στα δικά της social media.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του The Hollywood Reporter, με αφορμή την σειρά βίντεο του Midnights, η Τέϊλορ Σουίφτ συνεργάζεται με την κινηματογραφίστρια Ρίνα Γιανγκ, με την οποία είχε συνεργαστεί και πέρυσι στην ταινία μικρού μήκους All Too Well. Σε μία δήλωσή της που δημοσιεύθηκε στο THR, η Σουίφτ είπε: “Αγαπώ το να διηγούμαι ιστορίες, αγαπώ το να γράφω τραγούδια, όπως επίσης αγαπώ το να φτιάχνω βίντεο και να τα σκηνοθετώ. Και ήταν μία πολύ ευχάριστη ευκαιρία να δουλέψω ξανά με την Ρίνα Γιανγκ”.

Η Σουίφτ ανέφερε επίσης ότι αυτά τα βίντεο μας μεταφέρουν άμεσα στον “κόσμο αυτού του δίσκου”, σημειώνοντας ότι αυτή και η Γιανγκ “ήθελαν να προκαλέσουν τους εαυτούς τους να κάνουν διαφορετικά πράγματα αυτό το διάστημα”. Η τραγουδίστρια συνέχισε: “Είμαι πολύ περήφανη για αυτό που δημιουργήσαμε και ελπίζω πραγματικά να αρέσει στο κοινό. Δουλέψαμε με εξαιρετικούς ηθοποιούς, κάτι το οποίο θα ανακαλύψετε και μόνοι σας στο τέλος του teaser”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝτέιβιντ Μπόουι: Ο εμβληματικός καλλιτέχνης είναι πλέον μέλος στο Music Walk Of Fame του Κάμντεν12.09.2018

Σε μία δήλωση για τον εορτασμό της κυκλοφορίας του Midinights, η Σουίφτ το περιέγραψε ως ένα “άγριο άλμπουμ” και αποκάλεσε τον Αντόνοφ “δεξί της χέρι” στην δημιουργία του. Συγκεκριμένα έγραψε: “Είναι ο φίλος μου για μια ζωή και φτιάχνουμε μουσική μαζί σχεδόν μια δεκαετία, όμως αυτός είναι ο πρώτος δίσκος που εμείς οι δύο ήμασταν οι βασικοί συνεργάτες”.

“Μας έρχονταν ιδέες και γράφαμε ορισμένα πράγματα που μας άρεσαν, αλλά το Midnights βγήκε αβίαστα από εμάς όταν οι συνεργάτες μας έκαναν μία ταινία μαζί στον Παναμά. Εγώ και ο Τζακ ήμασταν τότε στην Νέα Υόρκη, μόνοι, κάνοντας ηχογράφηση κάθε βράδυ, μένοντας ξάγρυπνοι και εξερευνώντας παλιές μας μνήμες”.

Η Σουίφτ ευχαρίστησε επίσης όλους τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στο άλμπουμ, όπως την Λάνα Ντελ Ρέϋ (που συμμετέχει στο τραγούδι Snow on the Beach), την Ζόι Κράβιτζ (με την οποία έγραψαν το Karma και το Lavender Haze), τον Γούιλιαμ Μπάουερυ (το ψευδώνυμο του αγοριού της Τζο Άλγουιν) και άλλους.

Η Σουίφτ θέλησε να αποκαλέσει το Midnights “ένα παζλ από ένταση και πολλές μεταπτώσεις. Η ζωή μπορεί να είναι σκοτεινή, έναστρη, με σύννεφα, ηλεκτρισμένη, ζεστή, κρύα, ρομαντική ή μοναχική. Ακριβώς όπως το Midinights. Το οποίο μόλις βγήκε”.


Η Σουίφτ, μόλις τον προηγούμενο μήνα δήλωσε ότι συνεργάστηκε με τον Αντόνοφ στο “Midnights”. Το ζευγάρι έχει δουλέψει μαζί σε κάθε έναν από τους πέντε τελευταίους δίσκους της, από το “1989” του 2014 μέχρι στα άλμπουμ του 2020 “Folklore” και “Evermore”, όπως επίσης και στις περσινές επανεκτελέσεις των “Fearless” και “Red”.

Επίσης, η Σουίφτ θα εμφανιστεί ως καλεσμένη στο επεισόδιο της Δευτέρας του The Tonight Show με τον Τζίμμυ Φάλλον, πριν την στάση της στο The Graham Norton Show την επόμενη Παρασκευή στις 28 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBeyoncé: 10 τραγούδια που καθιέρωσαν την “Queen Bey” τη μεγαλύτερη pop star της εποχής μας12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b