MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Παστίτσιο με σοκολάτα και μακαρόνια με μουστάρδα: Έλληνες φοιτητές μοιράζονται τα πιο ακραία φαγητά που έφτιαξαν

Οι χρήστες του ελληνικού Reddit αποφάσισαν να ανοίξουν το θέμα «ακραία φοιτητικά φαγητά» και τα αποτελέσματα ήταν απολαυστικά. Μπορεί και όχι.

Πηγή: Octavisual Project, Unsplash
Monopoli Team

Αν έχεις ζήσει κι εσύ ως φοιτητής σε κάποια πόλη μακριά από το πατρικό σου, σίγουρα θα έχεις έρθει αντιμέτωπος με το «τέρας» που λέγεται «μαγειρική». Ειδικά τον πρώτο καιρό της ανεξαρτησίας σου, το τι θα φας είναι το τελευταίο που σε απασχολεί. Προέχουν οι παρέες, η διασκέδαση και τα όσα γίνονται στη σχολή σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό tweet μέχρι… αρώματα: Αυτά είναι τα 10 πιο περίεργα NFT που έχουν πουληθεί μέχρι τώρα12.09.2018

Τι γίνεται όμως την ώρα που η πείνα σου έχει φτάσει σε απροχώρητο στάδιο; Εκείνη τη στιγμή που βρίσκεσαι μόνος στο σπίτι και δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα φαγώσιμο, αλλά ούτε και χρήματα στην τσέπη για να παραγγείλεις. Οι χρήστες του ελληνικού Reddit, λοιπόν, πρόσφατα αποφάσισαν να ανοίξουν το θέμα «ακραία φοιτητικά φαγητά» και τα αποτελέσματα ήταν απολαυστικά. Μπορεί και όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒερολίνο: Ακτιβιστές γερμανικής οργάνωσης για την κλιματική κρίση έριξαν πουρέ σε πίνακα του Μονέ12.09.2018

Είδαμε τα καλύτερα χειρότερα φαγητά που ετοίμασαν κάποτε οι Έλληνες φοιτητές και σκεφτήκαμε τι θα είχαμε κάνει εμείς στη θέση τους.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b