MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε το Σαββατοκύριακο: 9 κορυφαίες προτάσεις ψυχαγωγίας στην πόλη

Μερικές δικές μας κορυφαίες προτάσεις για θέατρο, χορό και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην πόλη, το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου 2022.

Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

1. Οι Polkar στον Σταυρό του Νότου

Η κεφάτη μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που έβαλε φωτιά στα αθηναϊκά Σαββατόβραδα έρχεται στο club του Σταυρού του Νότου, για να επαναφέρει τη χαμένη μας κανονικότητα στον 1ο χειμώνα που θα ζήσουμε σαν άλλοτε. Ξεχαρβαλωμένα γιουκαλίλι, χάλκινα σε παροξυσμό, ιπτάμενα χαρτάκια και φιλιά στο στόμα για όσους το επιθυμούν, είναι από τα λίγα που θα συμβούν.
Σάββατο 22/10, 22:00
14€
Σταυρός του Νότου Club, Θαρύπου 37 & Φραντζή, Αθήνα

2. Η Ρίτα Αντωνοπούλου και οι Ρεβάνς στον Σταυρό του Νότου

H Ρίτα Αντωνοπούλου και οι Ρεβάνς έρχονται να συναντήσουν το κοινό τους στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου. H Ρίτα Αντωνοπούλου επανέρχεται για ένα δυναμικό κι αξέχαστο μουσικό χειμώνα. Με την αγάπη του κόσμου στην καρδιά, με σεβασμό και λατρεία στην τέχνη που υπηρετεί, συναντά τους Ρεβάνς, ένα συγκρότημα εξαιρετικών νέων μουσικών οι οποίοι ήδη χαράζουν τη δική τους πορεία στη μουσική αυτού του τόπου, με το δικό τους ιδιαίτερο ήχο και στίχο, με ταλέντο, ήθος και ψυχή που όμοιά τους σπάνια βρίσκει κανείς. Ενωμένοι οι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο κοινό μια παράσταση που αφυπνίζει, ξεσηκώνει, εμψυχώνει, συγκινεί και γιατρεύει.
Σάββατο 22/10, 22:00
13€
Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή, Θαρύπου 37 & Φραντζή, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μίλτος Πασχαλίδης στον Σταυρό του Νότου12.09.2018

3. H Γιάννα Βασιλείου στο Gazarte

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του καινούριου της single, «Θέλει ο Έρωτας Αέρα», η Γιάννα Βασιλείου έρχεται στο Gazarte για μια και μοναδική συναυλία. Στην πρώτη της φθινοπωρινή εμφάνιση στην Αθήνα, θα ακουστούν αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, ευγενώς λαϊκά αλλά και τραγούδια που έχει γράψει η ίδια.
Κυριακή 23/10, 21:00
12€ – 15€
Gazarte, Βουτάδων 34, Γκάζι

ΘΕΑΤΡΟ

4. Παιχνιδοποιός: Το διάσημο ψυχολογικό θρίλερ στο Μικρό Γλόρια, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν

Το σπουδαίο αυτό έργο “Παιχνιδοποιός“, γραμμένο το 1984 από τον χολιγουντιανό αστέρα Γκάρντνερ ΜακΚέυ πρώτα με τη μορφή best seller νουβέλας και μετά ως δημοφιλές θεατρικό έργο, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Θέατρο Μικρό Γκλόρια, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν και με πρωταγωνιστές τη Ραφίκα Σαουίς και τον Γιώργη Παρταλίδη. Πρόκειται για ένα δραματουργικό κομψοτέχνημα υψηλής έντασης, που έχει αγαπηθεί και υμνηθεί ιδιαίτερα από κοινό και κριτικούς σε όλες τις πόλεις του κόσμου που έχει παρασταθεί.
Σάββατο 22/10, 21:15
15€ – 18€
Θέατρο Μικρό Γκλόρια, Ιπποκράτους 7, Αθήνα

5. O Alan Carr στην Αθήνα στο πλαίσιο του “Regional Trinket” Tour

Ο κωμικός και καταξιωμένος παρουσιαστής Alan Carr, ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της Βρετανίας, έρχεται στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλογο “Παρνασσός” με την αστείρευτη ενέργεια του και το μοναδικό χιούμορ του. Special Guest: ο Λάμπρος Φισφής.
Σάββατο 22/10, 20:00
24€ – 33€
Φιλολογικός Σύλλογος “Παρνασσός”, Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα

6. Τέλειοι Ξένοι του Πάολο Τζενοβέζε, στο Θέατρο Αθηνά

Το έργο «Τέλειοι Ξένοι», με τις ξεκαρδιστικές ανατροπές και τις απρόσμενες εξελίξεις του έρχεται στο Θέατρο Αθηνά, σε σκηνοθεσία Πέτρου Λαγούτη και Γιώργου Πυρπασόπουλου. Eπτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος», συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.»
Κυριακή 23/10, 19:30
14€ – 20€
Θέατρο Αθηνά, Δεριγνύ 10, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Nα ακούς το χιόνι να πέφτει» στο Studio Μαυρομιχάλη12.09.2018

7. Περιοδεύων Θίασος, της Ελεάνας Γεωργούλη στο Θέατρο Ελέρ

Το νέο θεατρικό έργο της Ελεάνας ΓεωργούληΠεριοδεύων Θίασος” ανεβαίνει στο Θέατρο Ελέρ. Πρόκειται για ένα νέο θεατρικό έργο, όπου η μυθοπλασία συναντά το ντοκουμέντο σε μια σκοτεινή κωμωδία πάνω στις πολλαπλές περιπέτειες του Εθνικού Διχασμού και της Μικρασιατικής Καταστροφής, από την βραβευμένη ηθοποιό και σκηνοθέτη Ελεάνα Γεωργούλη, υπό τις πρωτότυπες μουσικές του Θάνου Κοσμίδη των Burger Project. Μέσα από ένα παράδοξο βαριετέ καταστρώματος, η παράσταση ταξιδεύει στο χρόνο, διατρέχοντας τα πολιτικά αδιέξοδα που καταβροχθίζουν τη χώρα μας, αγγίζοντας άλλοτε βλάσφημα και άλλοτε ιλαρά τα αποτρόπαια του κόσμου που συνεχίζουν να κυριαρχούν.
Κυριακή 23/10, 19:00
8€ – 13€
Θέατρο Ελέρ, Φρυνίχου 10, Αθήνα 

ΧΟΡΟΣ

8. No exit, της Αγγελικής Τρομπούκη στο Μικρό Θέατρο Κεραμεικού

Το “No exit, σε σύλληψη και χορογραφία της Αγγελικής Τρομπούκη, μετατρέπεται από θεατρικό κείμενο σε κίνηση και ανεβαίνει στο Μικρό Θέατρο Κεραμεικού. Βασισμένο στο έργο του Jean – Paul Sartre, «Κεκλεισμένων των Θυρών», η παράσταση αποτυπώνει τη μετατροπή ενός θεατρικού κειμένου σε κίνηση. Τρεις χορευτές και ένας μουσικός επί σκηνής αναλαμβάνουν τους ρόλους του έργου. Η παράσταση επικεντρώνεται σε τρεις από τους σημαντικότερους άξονες της δραματουργίας του κειμένου (αυτούς του Χρόνου, του Χώρου και του Άλλου), οι οποίοι αποτελούν συνδετικό πέρασμα από το κείμενο στο σώμα.
Σάββατο 22/10, 19:00
14€ – 17€
Μικρό Θέατρο Κεραμεικού, Ευμολπιδών 13, Γκάζι

9. Titin: Η ανταρσία των αγγέλων, από την ομάδα “κι όμΩς κινείται” στο Θέατρο Ροές

Tο “Titin: Η ανταρσία των αγγέλων“, μια παρωδία για τη φώτιση, με αφορμή το μυθιστόρημα του Anatole France, από την ομάδα ακροβατών και χορευτών “κι όμΩς κινείται”, έρχεται για οκτώ μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Ροές.
Κυριακή 23/10, 21:00
10€ – 12€
Θέατρο Ροές, Ιάκχου 16, Γκάζι

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b