MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Bones and All: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι ένας ερωτευμένος κανίβαλος στο teaser της νέας ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser της νέας ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο, με τίτλο «Bones and All», μια ιστορία ενηλικίωσης στην οποία ο νεαρός ηθοποιός υποδύεται έναν ερωτευμένο κανίβαλο.

Φωτογραφία: Metro Goldwyn Mayer Pictures
Monopoli Team

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ  πρωταγωνιστεί σε μια «κανιβαλιστική» ερωτική ιστορία. Πρόκειται για τη νέα ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο, με τίτλο «Bones and All», η οποία και σηματοδοτεί την πολυαναμενόμενη επανένωση του Ιταλού σκηνοθέτη με τον νεαρό ηθοποιό μετά το υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας «Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου». Το φιλμ, του οποίου το πρώτο teaser δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω twitter από τον πρωταγωνιστή, αναμένεται να πραγματοποιήσει παγκόσμια πρεμιέρα στο επερχόμενο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Καμίλ Δήαγγελης, το «Bones and All» αποτελεί μια ιστορία ενηλικίωσης με επίκεντρο τους κανίβαλους εραστές Maren (Τέιλορ Ράσελ) και του Lee (Τιμοτέ Σαλαμέ) καθώς πραγματοποιούν ένα road trip κατά μήκος της Αμερικής. Το καστ της κινηματογραφικής αυτής μεταφοράς συμπληρώνουν οι Μάικλ Στούλμπαργκ, Αντρέ Χόλαντ, Κλόι Σεβινί, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, Τζέσικα Χάρπερ, Τζέικ Χόροβιτς και Μαρκ Ράιλανς. Το σενάριο έχει την υπογραφή του Ντέιβιντ Κατζάνικ, με τον οποίο ο Γκουαντανίνο έχει ξανασυνεργαστεί στις ταινίες «Suspiria» (2018) και «Κάτω από τον ήλιο» (2015).

Όσον αφορά την ταινία ο σκηνοθέτης δηλώνει:

«Υπάρχει κάτι στους ανθρώπους που ζουν στο περιθώριο της κοινωνίας που με ελκύει και με συγκινεί. Θέλω να δω τι πιθανότητες υπάρχουν γι’ αυτούς, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με το αδύνατο. Η ταινία αποτελεί για εμένα έναν συλλογισμό για το τι είμαι και πως μπορώ να ξεπεράσω αυτό που αισθάνομαι, ειδικά αν είναι κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω. Και τέλος, το πιο σημαντικό, πότε θα μπορέσω να βρω τον εαυτό μου στο βλέμμα των άλλων». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBanshees of Inisherin: Κόλιν Φάρελ και Μπρένταν Γκλίσον είναι δύο φίλοι σε ρήξη στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Μάρτιν ΜακΝτόνα12.09.2018

*Το 79ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου. 

Πηγή: Variety

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b