MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 29: Ο Ηλίας καταφέρνει να γυρίσει το παιχνίδι τούμπα και η Βαλέρια αναγκάζεται να συνεργαστεί μαζί του και να τον βοηθήσει να πουλήσει το αυγό. Η Χρύσα πάλι, αναγκάζεται να παραδεχτεί την αλήθεια στον Τζώρτζη και τον Κανέλο που όμως έχουν μια εντελώς διαφορετική αντίδραση από αυτή που περιμένει. Η Κατερίνα και ο Παναγής είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν τη Ζαφείρω, ενώ η Μάρμω τους ζητάει να έχουν όλοι το νου τους, γιατί πιστεύει πως θα έχουν κακά ξεμπερδέματα αν το μαγικό νερό της πηγής συνεχίσει να γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης. Οι Μαργαρίτηδες βγάζουν ένα σκασμό λεφτά από την πώληση του μισού φαμπερζέ, ενώ η Βαλέρια βγάζει λαυράκι, αφού ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω από όλα. Θα της βγει σε καλό άραγε η γνωριμία με τον Εγκέφαλο, ή θα μετανιώσει… πικρά;

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 16: Η Όλγα είναι έτοιμη να αποδεχτεί,ότι η Αμαλία δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο κρασί της σε σχέση με τον Πάρη. Καινούρια δεδομένα όμως την τρομάζουν και την οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις. Η Αμαλία προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον πατέρα της, που την έπιασε να το σκάει απ’ το σπίτι, όσο ο Ντίνος την περιμένει με ανυπομονησία απ’ έξω για το ραντεβού τους. Ο Βλησσάρης απ’ την άλλη έχει βολευτεί και νοιώθει πολύ άνετα εκεί που φιλοξενείται, όμως μια περίεργη επίσκεψη, θα του αλλάξει τη διάθεση.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 9: Η μέρα στο σπίτι των Μακρήδων ξεκινάει με την Ισμήνη εξαφανισμένη. Ψάχνουν παντού αλλά η μικρή είναι άφαντη. Ο Δημήτρης ξυπνάει με τα νέα της εξαφάνισης στο σπίτι της Ειρήνης. Έχει περάσει το βράδυ εκεί, με απόλυτα φιλική διάθεση πάντα, κάτι που απογοητεύει βαθιά τη Μάρθα, τη μητέρα της Ειρήνης. Ο Δημήτρης και η Ειρήνη καταφτάνουν στο σπίτι των Μακρήδων και είναι έτοιμοι να καλέσουν την Αστυνομία, όταν έρχεται η Αγγελική και καταλαβαίνει αμέσως πού είναι κρυμμένη η Ισμήνη. Μετά τα ευχάριστα αποκαλυπτήρια η ατμόσφαιρα στο σπίτι χαλαρώνει και η Ειρήνη αποφασίζει να αποκαλύψει τα πραγματικά της αισθήματα στον Δημήτρη. Η Ειρήνη νιώθει εκτεθειμένη. Το ίδιο νιώθουν όσοι περιμένουν το Στέφανο στις εξέδρες της DaMak να βγει για να αγωνιστεί. Ο Στέφανος βρίσκεται στα αποδυτήρια, απελπισμένος. Το πρόβλημα με τα μάτια του έχει επανέλθει. Αδύνατον να τρέξει στον αγώνα. Η Νεφέλη είναι μαζί του και η απόφαση που θα πάρουν για να δώσουν λύση σ’ αυτήν την αδιέξοδη κατάσταση, θα είναι ανατρεπτική…

21:00 Ποιος Παπαδόπουλος; στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 8: Ενώ ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Αλέξανδρος ψάχνουν απελπισμένα την εξαφανισμένη κότα της Περιστέρας σε όλη την γύρω περιοχή, ο Αρίστος γνωρίζει περήφανα τον Θάνο στους φίλους του προσπαθώντας να τους αποδείξει ότι είναι μια πραγματική διάνοια! Γι’ αυτό θα φτάσει μέχρι και να ζητήσει απ’ τον Θάνο να διορθώσει το κατεστραμμένο κινητό του Παύλου, το οποίο ο Θάνος δεν έχει την παραμικρή ιδέα πώς να το κάνει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μελίνα αποφασίζει να κάνει δώρο ένα σέξι νυχτικό στην Περιστέρα, χωρίς να ξέρει όμως ότι αυτή της η απόφαση θα την φτάσει μέχρι την παλιά γειτονιά της Περιστέρας και θα την φέρει αντιμέτωπη με έναν μεγάλο καβγά.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 16: Η Καλλιόπη και ο Παύλος έρχονται σε σφοδρή αντιπαράθεση, την ώρα που ο Μαθιός, βλέποντας πως η Βασιλική χάνει την εμπιστοσύνη της σ’ αυτόν, φεύγει για το Ηράκλειο, για να συνετίσει τον Νικηφόρο. Η Άσπα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της παγίδευσης του Κώστα, ενώ οι Αγγελάκηδες είναι συγκλονισμένοι με την φυγή του Μανώλη. Ο Αστέρης φεύγει από το σπίτι του, μην αντέχοντας πια να βλέπει την Καλλιόπη. Η Αργυρώ το μαθαίνει, σε μια απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, την οποία όμως παρακολουθεί ο Παύλος. Η Θοδώρα συναντιέται ξανά με τον Λευτέρη και αυτή τη φορά γνωρίζει και τον Ευθύμη. Ο Σταύρος φτάνει στα όριά του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλους, επεισόδιο 24: Η απόπειρα αρπαγής του μωρού ταράζει πολύ την οικογένεια Στεφανέα και, έπειτα από παρότρυνση του Λυκούργου, πηγαίνουν όλοι μαζί στην Αστυνομία για να καταγγείλουν το συμβάν. Η περίεργη συμπεριφορά της Κατερίνας απέναντι στον Αλέξη και τον Άρη κινεί τις υποψίες τόσο της Εύας, όσο και της Βασιλικής. Η Αλκμήνη εξομολογείται το σχέδιό της στον Λυκούργο και αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να ξανασμίξουν ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη. Η Μυρτάλη βάζει την Ευτυχία στο στόχαστρο, θεωρώντας πως έχει πλευρίσει τον Κουράκο. Η Ευτυχία από την άλλη, έρχεται αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια, καθώς ο Γιώργης της επιβεβαιώνει πως ξαναγύρισε στην Ιουλία. Ο Στάθης διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Εύα, η οποία αποφασίζει να σταματήσει να τον παρακαλάει. Ο Χρήστος και η Μυρτάλη έρχονται όλο και πιο κοντά, προκαλώντας την οργή του Αλέξη. Ο Ισίδωρος συμβουλεύει την Ιουλία να κάνει άμεσα παιδί με τον Κουράκο για να σώσει τον γάμο της.

22:30 Maestro στο MEGA

(Πρεμιέρα) Επεισόδιο 1: Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

00:00 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 4: Ο Πέτρος ζητά από την Αλεξία να μιλήσει στην Ελισάβετ για να την ηρεμήσει. Όλοι συγκεντρώνονται στο μαγαζί της Ευτυχίας για τα γενέθλια της Αλεξίας. Ο Καστρινός προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με την Αγγελική, αλλά ο Βίκος συνεχίζει να του βάζει εμπόδια. Η Ηγουμένη εξηγεί στην Αυξεντία γιατί πρέπει να καθυστερήσει η χειροτονία της Ελισάβετ. Όλο το χωριό εντυπωσιάζεται με την έκπληξη που έχει σχεδιάσει ο Θέμης για την κόρη του, όχι όμως και η Αλεξία. Η Πολυξένη συνειδητοποιεί πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της και συμβουλεύει την Όλγα να πάψει να τον διεκδικεί. Αντιδρώντας στην επιμονή του πατέρα του να τον εμπλέξει στο νέο του μαγαζί, ο Πέτρος αποφασίζει να αναλάβει τη μελέτη για το μοναστήρι. Η Αυξεντία κρύβει ένα τρομερό μυστικό για τη νύχτα που η Ελισάβετ έφτασε στο μοναστήρι το οποίο συνεχίζει να τη στοιχειώνει.

Επεισόδιο 5: O Πέτρος ανεβαίνει στο μοναστήρι να επιθεωρήσει τις ζημιές μαζί με τον Σαράντο. Ο Γιώργος αποφασίζει να μιλήσει στην ηγουμένη για τις αποφάσεις της μονής σε σχέση

Ταινίες

21:00 Πολύ σκληρός για να πεθάνει σήμερα στο STAR

Περιπέτεια αμερικάνικης και βρετανικής παραγωγής 2013.

Σκηνοθεσία: Τζον Μουρ  Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Τζέι Κόρτνεϊ, Σεμπάστιαν Κοχ, Μέρι Ελίζαμπεθ Γουινστέντ, Πάτρικ Στιούαρτ, Γιούλια Στιούαρτ

Ο Τζακ, ο αποξενωμένος γιος του Τζον Μακ Κλέιν βρίσκεται σε μπελάδες με την αστυνομία στη Ρωσία και ο ΜακΛέιν ταξιδεύει ως τη Μόσχα για να τον βοηθήσει. Εκεί ανακαλύπτει πως ο Τζακ στην πραγματικότητα δουλεύει ως μυστικός πράκτορας της CIA και συγκεκριμένα στην προσωπική ασφάλεια ενός σημαντικού πληροφοριοδότη για την αμερικανική κυβέρνηση, του Κομάροφ, προσπαθώντας να αποτρέψει μια καταστροφική συνωμοσία, που θα μπορούσε να προκαλέσει τον μεγαλύτερο πυρηνικό εφιάλτη της ανθρωπότητας. Θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους, πατέρας και γιος έρχονται αντιμέτωποι με τη σκληρή Ρώσικη μαφία και προσπαθούν να ξεπεράσουν απροσδόκητα εμπόδια, προκειμένου να καταφέρουν να προστατέψουν τον Κομάροφ και να αποτρέψουν ένα καταστροφικό έγκλημα.

21:00 Ο Καινούργιος της Μαμάς μου στο OPEN BEYOND

Ρομαντική κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2008.

Σκηνοθεσία:Έιμι Χέκερλινγκ  Παίζουν: Μισέλ Φάιφερ, Πολ Ραντ, Σάρα Αλεξάντερ, Σίρσα Ρόναν

Η Ρόζι, μια τηλεοπτική παραγωγός και χωρισμένη μητέρα, ερωτεύεται σε ένα κάστινγκ τον Άνταμ, έναν άντρα κατά πολύ νεότερό της. Κι ενώ βασανίζεται από το ερώτημα “αν ο έρωτας έχει ηλικία”, η έφηβη κόρη της αρχίζει να έχει τις πρώτες δικές της ερωτικές ανησυχίες.

21:00 Το τίμημα της επιτυχίας στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής 2013.

Σκηνοθεσία: Ραμίν Μπαχρανί. Παίζουν: Ντένις Κουέιντ, Ζακ Έφρον, Κιμ Ντίκενς

Ένας νεαρός ονειρεύεται να γίνει οδηγός αγώνων, μα ο αγρότης πατέρας του τον χρειάζεται στην οικογενειακή φάρμα. Σαν να μην έφτανε αυτό, μια έρευνα απειλεί τη βιωσιμότητα της επιχείρησης και τον τρόπο ζωής όλης της οικογένειας.

22:00 Παράθυρο στην Θάλασσα στην ΕΡΤ2

Δραματική ταινία ελληνικής και ισπανικής παραγωγής 2019.

Σκηνοθεσία: Μιγκέλ Άνχελ Χιμένεθ. Παίζουν: Έμα Σουάρεζ, Ακύλας Καραζήσης, Γκάισκα Ουγκάρτε, Κατερίνα Ζαφειροπούλου, Κώστας Πέτρου και Αντώνης Καφετζόπουλος

Αντιμέτωπη με μια δυσοίωνη πρόγνωση υγείας, η πενηντάχρονη Μαρία, ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά παρέα με τις φίλες της, αγνοώντας τις συμβουλές της οικογένειας και των γιατρών της. Στη Νίσυρο θα συναντήσει την ομορφιά, τη γαλήνη και τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο του Στέφανου. Πολύ σύντομα, θα κληθεί να αποφασίσει, αν θα επιστρέψει στην οικογένειά της στην Ισπανία, ή αν θα παραμείνει στο νησί μαζί του, μέχρι το τέλος.

22:00 Φυσικό Φως στο COSMOTE CINEMA 2HD

Πολεμική ταινία ουγγρικής, λετονικής και γαλλικής παραγωγής 2021.

Σκηνοθεσία: Ντένες Νάγκι. Παίζουν: Φέρεντς Σάμπο, Λάζλο Μπάικο, Τάμας Γκάρμπατς

Στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου, μια ουγγρική στρατιωτική μονάδα αναζητά αντάρτες στην κατεχόμενη Σοβιετική Ένωση. Όταν ο επικεφαλής της σκοτώνεται, ένας μέχρι πρότινος σιωπηλός παρατηρητής του πολέμου αναλαμβάνει τη θέση του.

22:40 Σαμποτάζ στον ALPHA

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2014.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Άιερ. Παίζουν: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Σαμ Γουόρθιγκτον, Τέρενς Χάουαρντ, Τζόι Μανγκανιέλο, Τζος Χόλογουέι, Μαξ Μαρτίνι, Μιρέιγ Ινός

Ο Τζον Μπρίσερ είναι ο αρχηγός μιας επίλεκτης και σκληροτράχηλης ομάδας της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών. Μετά την έφοδο τους στο κρησφύγετο ενός μεξικανικού καρτέλ ναρκωτικών, 10 εκατ. δολάρια εξαφανίζονται. Σύντομα, οι πράκτορες της ομάδας μπαίνουν στο στόχαστρο και αρχίσουν να δολοφονούνται ένας ένας με άγριο τρόπο.

23:00 The Boy στο OPEN BEYOND

Θρίλερ μυστηρίου αμερικανικής, καναδικής και κινεζικής συμπαραγωγής 2016.

Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Μπρεντ Μπελ  Παίζουν: Λόρεν Κόαν, Ρούπερτ Έβανς, Τζιμ Νόρτον, Νταϊάνα Χάρντκαστλ, Τζέιμς Ράσελ

Η Γκρέτα, μια τυπική Αμερικανίδα από τη Μοντάνα, ταξιδεύει στη Μεγάλη Βρετανία για να αναλάβει τη φύλαξη του γιου ενός εύπορου ζευγαριού ως νταντά του. Όταν φτάνει όμως στην έπαυλη, ανακαλύπτει ότι όχι μόνο δεν υπάρχει κανένα αγόρι για να φυλάξει, αλλά θα αναγκαστεί να γίνει νταντά για μια… κούκλα, ακολουθώντας μάλιστα αυστηρούς κανόνες για τη φύλαξή της. Μη δίνοντας μεγάλη σημασία, η Γκρέτα αμελεί τους κανόνες που της δόθηκαν, μέχρι που κάποια περίεργα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν μέσα στο σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMaestro: Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι ο λόγος να ανοίξουμε τηλεόραση φέτος12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b