MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, της Λένα Μαντά στο Θέατρο Coronet

Το πάντα επίκαιρο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι», ανεβαίνει φέτος στο Θέατρο Coronet.

Monopoli Team

Το πάντα επίκαιρο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι», ανεβαίνει από 7 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Coronet, σε σκηνοθεσία Ειρήνης Ιακώβου, με τους Μαριάννα Τουμασάτου, Γιώργο Γιαννόπουλο, Νέλλη Γκίνη, Σπύρο Ιωάννου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Μια ανθρώπινη, ανατρεπτική και συγκινητική ιστορία που ρίχνει φως στις εύθραυστες ατομικές και οικογενειακές σχέσεις. Ακραία πάθη, έρωτας και συγκίνηση συνυπάρχουν σε ένα σκηνικό παιχνίδι εκπλήξεων και ανατροπών, μέσα από έναν εξομολογητικό χείμαρρο και τις δυναμικές προσωπικότητες των πρωταγωνιστών του.

Με «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι», η Λένα Μαντά πλέκει την κοινωνική φυσιογνωμία της επαρχίας της δεκαετίας του ’60, ανακαλώντας μνήμες εκείνων των χρόνων και αποκαλύπτοντας, ταυτόχρονα, στοιχεία στα οποία βασίστηκαν πολλά από τα «κακώς κείμενα» της σημερινής πραγματικότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚΠΙΣΝ: Καινούρια βιβλία, νέοι οικοδεσπότες και μια επιπλέον παιδική ομάδα στις «Λέσχες Ανάγνωσης» Οκτωβρίου12.09.2018

Η Λένα Μαντά γράφει για το «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι»:

«Μην ξεγελαστείτε από την ηρεμία που κρύβει ο τίτλος του, γιατί ένα ποτάμι είναι πάντα απρόβλεπτο και ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε οδηγήσει!»

Η σκηνοθέτης Ειρήνη Ιακώβου σημειώνει:

«Πρώτιστο μέλημά μου η αποτύπωση της συναισθηματικής δόνησης του βιβλίου της κας Λένας Μαντά, με στόχο να ανταποκριθώ στις εσώτερες μοναδικές προσδοκίες του κάθε αναγνώστη».

Λίγα λόγια για το έργο

Η Μελισσάνθη, η Ιουλία, η Ασπασία, η Πολυξένη και η Μαγδαληνή μεγαλώνουν με τη μητέρα τους σ’ ένα χωριό στον Όλυμπο, δίπλα στο ποτάμι. Αυτό που επιθυμούν και οι πέντε είναι να γνωρίσουν τη ζωή μακριά από το πατρικό τους. Και θα το καταφέρουν! Η μοίρα θα τις στείλει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, κάνοντας το όνειρο, πραγματικότητα. Μόνο που, καμιά φορά, τα όνειρα γίνονται εφιάλτες που στοιχειώνουν και κυνηγούν…

Πέντε γυναίκες, πέντε ζωές συγκλονιστικές, γεμάτες έρωτα και ανατροπές, ενώ το σπίτι δίπλα στο ποτάμι περιμένει υπομονετικά αυτό που ξέρει ότι θα συμβεί!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Λένα Μαντά
Σκηνοθεσία: Ειρήνη Ιακώβου


Παίζουν: Μαριάννα Τουμασάτου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Νέλλη Γκίνη, Σπύρος Ιωάννου, Κώστας Καραμουσάλης, Στέλιος Καραγεωργίου, Νεφέλη Παπαδερού, Ιωάννα Παυλίδου, Σταυρούλα Καμνή, Κατερίνα Πυρινή, Νεφέλη Σταμούλη

Τιμές Εισιτηρίων: Α ζώνη 25€ / Φοιτητικό- Αμέα- Ανεργίας 20€, Β ζώνη 21€ / Φοιτητικό- Αμέα- Ανεργίας 17€, Γ ζώνη 17€ / Φοιτητικό-Αμέα- Ανεργίας 15€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 12 Οκτωβρίου εώς 30 Δεκεμβρίου
Πληροφορίες: Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr και στο 210 9213310
Παραστάσεις: Τετάρτη & Κυριακή 19:00 Πέμπτη & Παρασκευή 20:30 Σάββατο 18:00 & 21:00
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/to-spiti-dipla-sto-potami/
Πληροφορίες Χώρου: Διεύθυνση: Φρύνης 11, Αθήνα 116 34, Ελλάδα, Τηλέφωνο: 21 0701 2123
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b