MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 11 Οκτωβρίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 11 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 27: Η Φιλιώ γίνεται έξαλλη με τον Ηλία που φίλησε τη Βαλέρια κι όσο κι αν προσπαθεί ο μπακάλης μας να την πείσει πως τα φαινόμενα απατούν, εκείνη δυσκολεύεται να τον πιστέψει. Ο Κανέλος με τον Τζώρτζη φέρονται περίεργα, αφού ξέρουν κι οι δύο το μυστικό για την εγκυμοσύνη της Χρύσας, αλλά κανείς τους δεν το αποκαλύπτει στον άλλον. Ο παπάς πάλι, θέλει σώνει και ντε να διώξει τη Βαλέρια από το χωριό και παρακαλεί τη Μάρμω να τον βοηθήσει. Ο Παναγής και η Κατερίνα λένε ψέματα ο ένας στον άλλο πως δεν έχουν πει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Χρύσας πουθενά, αλλά ο Τζώρτζης και ο Κανέλος τους διαψεύδουν. Την ίδια ώρα, οι προσπάθειες του Ηλία να διαψεύσει τις υποψίες της Βαλέριας πάνε περίπατο και ο μπακάλης μας αναγκάζεται να συμφωνήσει να μοιραστεί το θησαυρό του μαζί της.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 14: Η Αμαλία ανησυχεί για τον Ντίνο, μετά από ένα απρόσμενο νέο που της μεταφέρει ο Άγης. Ο Αποστόλης συναντιέται με τον Ζήση για να ενημερωθεί για τις κινήσεις του Ντίνου, αλλά τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάρκο γι’ αυτά που φτάνουν στα αυτιά του Μπουραντά, εξαιτίας του. Στον Παράδεισο οι αστυνόμοι Θανάσης και Σωτήρης παίρνουν συμπληρωματικές καταθέσεις απ’ όλους τους υπαλλήλους. Η Μιράντα θα μπορέσει αυτή τη φορά, να αποφύγει τη συνάντηση με το παρελθόν της;

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 7: Ο Δημήτρης πηγαίνει την Αγγελική στο νοσοκομείο και καταφέρνουν να τη συνεφέρουν από το αλλεργικό σοκ. Τώρα όμως η Αγγελική βρίσκεται μπροστά σε καινούργιο σοκ: ο Δημήτρης τής ανακοινώνει ότι αφού είναι αλλεργική στις γάτες, δεν γίνεται να την κρατήσει στη δουλειά. Αλλά και ο Παύλος βρίσκεται αντιμέτωπος με απανωτά σοκ. Την ώρα που μπράβοι κατάσχουν όλα τα πράγματα του σπιτιού του για χρέη, εμφανίζεται η κόρη του, η Φωτεινή, που έχει χρόνια να τη δει. Πάνω όμως που εμφανίζεται η Φωτεινή, εξαφανίζεται η Κανέλα, ένα από τα σκυλάκια που είχε μαζέψει στο σπίτι η Νεφέλη. Κι ενώ η Αγγελική, βρίσκοντας ένα κανελί σκυλάκι, νομίζει ότι η τύχη για πρώτη φορά της χαμογελάει, όχι μόνο αποδεικνύεται ότι το σκυλάκι δεν είναι η εξαφανισμένη Κανέλα, αλλά βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη και με το θυμό της Νεφέλης, γιατί έχει κάψει το φόρεμα που της είχε δωρίσει στα γενέθλια της η Μαργαρίτα. Μετά από τόσες καταστροφές η Αγγελική δύσκολα θα κρατήσει τη δουλειά της και θα μείνει κοντά στην κόρη της, τη Νεφέλη.

21:00 Εκτός Υπηρεσίας στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 8: Οι τρεις αστυνομικοί έχουν καταλάβει ότι η Γιώτα, ο βουλευτής και ο Μπούκουρας είναι μια ομάδα και προσπαθούν να καταλάβουν τι τους συνδέει και ποιος είναι ο σκοπός τους. Η Σωτηρία με τη Τοτίνα καταστρώνουν σχέδιο για να μπουν στο σπίτι της κυρά-Γεωργίας, ώστε να διαπιστώσουν αν όντως η τρελή του χωριού, κρατάει όμηρο τον πατέρα της. Ο Σβίγγος εκβιάζει την Ανκίτσα ότι θα πει στον γιο της για τη σχέση της με τον Στρατή και εκείνη με βαριά καρδιά, δέχεται να προδώσει το Ποθητό. Η Σωτηρία παραδέχεται στον Αλέκο ότι ο πατέρας της, ξέθαψε από την αυλή της κυρά-Γεωργίας, τα κόκκαλα του άντρα της, για να τα παρουσιάσει ως λείψανα του Ντάντουλα. Ο Μένιος πάει πίσω στο σπίτι της κυρα-Γεωργίας για να θάψει ξανά τα κόκκαλα στην αυλή της αλλά για κακή του τύχη θα τον κάνει τσακωτό. Ο ερχομός της Σοφίας και του Αλέκου θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και οι τρεις αστυνομικοί θα βρεθούν μπροστά σε ένα άνευ προηγούμενου αδιέξοδο.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 23: Όλο και περισσότεροι πολίτες καταθέτουν χρήματα για να βοηθήσουν την Κατερίνα, αγνοώντας πως πρόκειται για μια καλοστημένη παγίδα. Ο Άρης είναι ο μόνος που έχει υποψίες, ενώ ταυτόχρονα η Μαρίνα παρατηρεί πως η Κατερίνα φέρεται περίεργα και φλερτάρει με τον Αλέξη. Η επανασύνδεση του Κουράκου με την Ιουλία παγώνει την Ευτυχία που είχε πιστέψει πως κάτι μπορεί να συμβεί μεταξύ τους. Το ζευγάρι την ίδια ώρα παλεύει να βρει τα πατήματα του, αλλά η αμηχανία είναι έκδηλη. Η Ισμήνη αποκαλύπτει στον Λυκούργο τις κινήσεις που κάνει η Αλκμήνη προς τον Κωνσταντίνο και τον αφήνει άφωνο. Ο Δημοσθένης συζητά με τους υπόλοιπους για το προεκλογικό του πρόγραμμα και η πρώτη σύγκρουση με τον Στάθη δεν θα αργήσει να έρθει. Ο Θανάσης προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα και από την Αναστασία, παριστάνοντας τον ερωτευμένο. Η Κατερίνα προχωράει με το σχέδιό της και διατάζει να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 14: Ο Μαθιός και η Στέλλα προσπαθούν μάταια να πείσουν τον Αστέρη πως η Καλλιόπη είναι αθώα για τον φόνο του Άγγελου. Όμως ο Αντώνης έχει πολλούς λόγους για να το πιστεύει και να στρέψει τις υποψίες του στον Κώστα. Την ίδια στιγμή η Θοδώρα καταλήγει να περνά τη βραδιά της στο σπίτι του Λευτέρη*, ο οποίος την επομένη έχει προβλήματα με την αστυνομία. Εν τω μεταξύ ο Παύλος μιλάει στον παπά και στη Μαρίνα για την σχέση της Αιμιλίας και του Δημήτρη, που ανακάλυψε και τον πονάει. Ο Μανώλης έχει μια έντονη συνάντηση με τον Μαθιό, που τον φτάνει στα όρια του, ενώ η Καλλιόπη αρχίζει να έχει ελπίδες ότι θα αφεθεί ελεύθερη, καθώς ο Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς.

22:00 Τα καλύτερά μας χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 46: Ο αθέμιτος ανταγωνισμός στην αγορά των αγαθών, φέρνει αναστάτωση, κόντρες και καχυποψίες και στους ήρωές μας. Η Μαίρη ταλαιπωρείται έντονα απ’ τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης της, ενώ ο Στέλιος βασανίζεται απ’ τις υποψίες του για τον περίφημο Γάλλο που περιμένουν να έρθει. Ο Άγγελος βλέπει τα προνόμιά του ως Βενιαμίν να χάνονται, τη στιγμή που η Ερμιόνη αρνείται να εμπιστευθεί τους γιατρούς και να ακολουθήσει θεραπεία για την αρρώστια της. Ο Άγγελος τσακώνεται με τον Λούη που αμφισβητεί την τιμή της μητέρας του, αλλά αυτό θα φέρει στη ζωή του τον κεραυνοβόλο έρωτα. Ο Αντώνης ζητάει εξηγήσεις απ’ την Δώρα που τον αποφεύγει συστηματικά κι ο Στέλιος ξορκίζει τη ζήλεια του για την Μαίρη με άγριο ξενύχτι. Ωστόσο η άφιξη του Λουίτζι, θα δικαιώσει για άλλη μια φορά την Μαίρη κι ο Στέλιος δε θα ξέρει πως να διορθώσει την γκάφα του.

Επεισόδιο 47: Οι ήρωές μας, μαζί με όλους τους Αθηναίους, καλούνται να δοκιμάσουν τις επιλογές τους στην κάλπη για ακόμη μια φορά. Δημοτικές εκλογές μεν, ωστόσο οι κομματικές κόντρες ξυπνούν ένστικτα και διαθέσεις και τους προκαλούν. Η εγκυμονούσα Μαίρη, ακουμπά όλες τις ελπίδες της για επιτυχία στον ουρανοκατέβατο Λουίτζι, που απολαμβάνει τη φιλοξενία της οικογένειας, και αντιμετωπίζει ειρωνικά τις επιχειρηματικές προτάσεις του Παπαδόπουλου. Τα παιδιά ασχολούνται με τον έρωτα του Λούη που τον έχει μεταμορφώσει. Ο κυρ Νίκος κι η Πελαγία πασχίζουν να πείσουν την Ερμιόνη να μην παραιτηθεί απ’ τις ελπίδες για την υγεία της, ενώ η Μαίρη, τους έχει παρασύρει όλους στην δημιουργία της νέας της κολεξιόν, που ο Λουίτζι θα προωθήσει στο εξωτερικό. Η επανεμφάνιση της Ρίτσας εγείρει εντάσεις, ενώ η Ελπίδα βρίσκεται μπροστά σε μια αναπάντεχη έκπληξη.

22:00 Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 12: Η ανακάλυψη του πραγματικού δολοφόνου συγκλονίζει την Άννα. Μαζί με τον Δημήτρη πρέπει να βρουν άμεσα ακράδαντες αποδείξεις για την ενοχή του. Ο Δημήτρης αναγκάζεται να θέσει την Άννα υπό κράτηση για να την προστατεύσει. Πώς θα αντιδράσει η Άννα σ’ αυτή την απροσδόκητη σύλληψη; Ένας άντρας με σκοτεινό παρελθόν ίσως μπορεί να βοηθήσει τον Δημήτρη να βρει τα στοιχεία που θα αθωώσουν τον Θοδωρή και θα οδηγήσουν τις έρευνες στον πραγματικό δολοφόνο. Ποιος είναι αυτός και τι σχέση έχει με τον Δημήτρη; Θα καταφέρει να βρει τις αποδείξεις που του ζήτησε ο Δημήτρης; Ο Σταύρος βάζει για άλλη μία φορά στο στόχαστρο την Άννα και τον Δημήτρη. Προσπαθεί να τους στριμώξει για τα στοιχεία που έκλεψαν. Θα καταφέρει να τους ξεσκεπάσει; Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ.

22:30 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 5: O Πέτρος ανεβαίνει στο μοναστήρι να επιθεωρήσει τις ζημιές μαζί με τον Σαράντο. Ο Γιώργος αποφασίζει να μιλήσει στην ηγουμένη για τις αποφάσεις της μονής σε σχέση με τα κτήματα. Η Ελισάβετ εξηγεί στην Πολυξένη ότι έχει αφήσει το παρελθόν πίσω της. Ο Λευτέρης υποδέχεται τα παιδιά στα χοιροστάσιο. Ο Θέμης ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί με τις κάμερες του ξενοδοχείου, ενώ ο Βίκος ωθεί τα πράγματα στα άκρα. Η Πολυξένη προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ελισάβετ.

22:40 Αυτή η Νύχτα μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 2: Μετά την έξαψη της πρώτης μέρας ο Χρήστος προσπαθεί να μαζέψει τα απόνερα της έκθεσής του… Πρώτος στόχος του ο Στέλιος, που πιέζεται από παντού να κάνει κάτι για τα μαγαζιά… Ο Στρατής από την άλλη παλεύει με τον ίδιο του τον εαυτό και τις μνήμες που τον στοιχειώνουν. Οι δυο τους μοιράζονται μια κοινή ανάμνηση από τη γυναίκα που τους σφράγισε τη ζωή… Η Ζέτα για πρώτη φορά ελπίζει πως η λύτρωση μπορεί να μην είναι μακριά… όμως το ντου της αστυνομίας μέσα στη νύχτα την φέρνει ξανά αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Στρατής θα πρέπει να κοιτάξει κατάματα εκτός από το παρελθόν του και ένα σκοτεινό παρόν…

Ταινίες

21:00 Η Ζωή είναι Ωραία στο OPEN BEYOND

Δραματική ταινία ιταλικής παραγωγής 1997.

Σκηνοθεσία: Ρομπέρτο Μπενίνι. Παίζουν: Ρομπέρτο Μπενίνι, Νικολέτα Μπράσκι, Μαρίσα Παρέδες, Τζόρτζιο Κανταρίνι

Για χάρη του μικρού του γιου, ένας Ιταλοεβραίος μετατρέπει σε παιχνίδι την κράτηση της οικογένειάς του σ’ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης των Ναζί.

21:00 Killers στον ΣΚΑΪ

Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής 2010.

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Λουκέτιτς. Παίζουν: Άστον Κούτσερ, Κάθριν Χέιγκλ, Τομ Σέλεκ

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της, μια κοπέλα γνωρίζει τον ιδανικό άντρα και σύντομα τον παντρεύεται. Η ειδυλλιακή ζωή τους, ωστόσο, αναστατώνεται, όταν ανακαλύπτουν πως οι γείτονές τους ίσως είναι εκτελεστές με συμβόλαιο θανάτου εναντίον τους.

21:00 The Adventures of Maid Marian στον COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια βρετανικής παραγωγής 2022.

Σκηνοθεσία: Μπιλ Τόμας. Παίζουν: Σόφι Κρεγκ, Ντόμινικ Άντερσεν, Τζέιμς Γκρουμ

Αφού μαθαίνει πως ο Ριχάρδος είναι νεκρός και ο Ρομπέν έχει επιστρέψει στη χώρα, η λαίδη Μάριον συναντά τον αγαπημένο της στο Σέργουντ. Δεν ξέρει, όμως, πως και ο πρώην Σερίφης του Νότιγχαμ έχει γυρίσει… και διψά για εκδίκηση.

22:00 Arctic στην ΕΡΤ2

Περιπέτεια επιβίωσης ισλανδικής παραγωγής 2018.

Σκηνοθεσία: Τζο Πένα. Παίζουν: Μαντς Μίκκελσεν

Ένας άνδρας παγιδεύεται στην καρδιά της Αρκτικής μετά την πτώση του αεροπλάνου του. Προσπαθεί να επιβιώσει κατασκευάζοντας το δικό του καταφύγιο, κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρει τροφή, αλλά και να αποφύγει τους κινδύνους που προκύπτουν, ενώ την ίδια στιγμή δεν παραλείπει να στέλνει σήματα SOS, ελπίζοντας σε διάσωση. Ο ήρωάς μας πρέπει να αποφασίσει αν θα παραμείνει στην ασφάλεια του καταφυγίου του ή αν θα αναζητήσει ενδεχόμενη σωτηρία στο άγνωστο και εξαιρετικά αντίξοο περιβάλλον της Αρκτικής.

22:00 Το χρώμα του χρήματος στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής 1986.

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορσέζε. Παίζουν: Πολ Νιούμαν, Τομ Κρουζ, Μαίρη Ελίζαμπεθ Μαστραντόνιο

Ένας βετεράνος παίκτης του μπιλιάρδου ανακαλύπτει έναν ταλαντούχο νέο κι αποφασίζει να αναδείξει τις ικανότητές του, δίνοντάς του τα εφόδια που χρειάζεται για να ξεπεράσει τελικά τον ίδιο του τον δάσκαλο… Η ταινία κέρδισε Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτή η νύχτα μένει: Η νέα σειρά του Alpha αναβιώνει τον κόσμο των επαρχιακών μπουζουκιών των ’80s12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b