MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

"Οι Άλλοι" του Alejandro Amenabar
"Οι Άλλοι" του Alejandro Amenabar
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Το Σαββατοκύριακο κατέφθασε, πράγμα που σημαίνει ένα μπολ ποπ κορν αγκαλιά, μια ζεστή κουβέρτα και η αγαπημένη σας ταινία να παίζει. Σας δίνουμε τις καλύτερες προτάσεις ταινιών για την τηλεόραση και τις online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Η Χιονάτη και ο Κυνηγός” του Rupert Sanders: Ant1 στις 22:00, Σάββατο 8/10

Η κακιά βασίλισσα Ravenna στέλνει στο επικίνδυνο δάσος τον καλύτερο κυνηγό για βρει και να σκοτώσει την Snow White, την θετή της κόρη. Ωστόσο, εκείνος μόλις την βρει επιλέγει να γίνει ο προστάτης της. Μια διαφορετική εκδοχή του παραμυθιού με την Charlize Theron, τον Chris Hemsworth και την Kristen Stewart. Η ταινία έλαβε δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ -για Καλύτερα Κοστούμια και Καλύτερα Ειδικά Εφέ.

“Ο Επιζών” του Dito Montiel: Alpha στη 1:30, Σάββατο 8/10

Σε μια μεταποκαλυπτική Αμερική, ο πεζοναύτης Gabriel Drummer γυρίζει από τον πόλεμο για να βρει την πόλη του ερείπιο και τον γιο με τη γυναίκα του εξαφανισμένους. Μαζί με τον καλύτερό του φίλο -επίσης πεζοναύτης αλλά πολύ πιο αιμοβόρος- και έναν επιζών, προσπαθούν να βρουν την οικογένειά του. Οι αγωνίες και τα τραύματα του πολέμου που παίρνουν μαζί τους οι πεζοναύτες φεύγοντας από τα πεδία μάχης και που περιμένουν πως θα ξεθωριάσουν όταν επιστρέψουν στις οικογένειές τους, σε αυτήν την ταινία δεν γίνεται να διαγραφούν. Ο Shia LaBeouf δίνει μια καταπληκτική ερμηνεία!

“Το Πλάσμα της Λίμνης” του Chris Sivertson: Cosmote Cinema 2 στις 19:00, Σάββατο 8/10

Η Laura μαζί με τον 7χρονο γιο της καταφέρνουν να φύγουν από τον βίαιο πρώην σύζυγο της και να μετακομίσουν σε ένα ειδυλλιακό και απομονωμένο σπίτι δίπλα σε μια λίμνη. Σύντομα θα έρθουν αντιμέτωποι με χειρότερα τέρατα από αυτά που άφησαν πίσω τους. Μια ιστορία που έρχεται να αντιπαραβάλει την τραυματική εμπειρία μιας γυναίκας με πραγματικά τέρατα που απειλούν την ψυχική και σωματική της υγεία όπως και τον ίδιο της τον γιο. Άραγε τι άλλο χρειάζεται να κάνει για να βρει λίγη ηρεμία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζον Γουότερς: Επιστρέφει στη σκηνοθεσία μετά από 18 χρόνια αποχής12.09.2018

“Lucy in the Sky” του Noah Hawley: Alpha στις 21:00, Κυριακή 9/10

Η Lucy Cola είναι μια αστροναύτης που μόλις επέστρεψε από το πρώτο της ταξίδι στο διάστημα. Την άφησε τόσο εντυπωσιασμένη που πια όλα στη γη της φαίνονται τόσο μικρά και το μόνο που θέλει είναι να ξαναπάει εκεί ψηλά. Μια υπαρξιακή ιστορία γεμάτη συναισθήματα, με εξαιρετική φωτογραφία και μια Natalie Portman όπως δεν την έχετε ξαναδεί.

“Οι Άλλοι” του Alejandro Amenabar: Ant1 στις 00:30, Κυριακή 9/10

Η Grace όσο περιμένει τον άντρα της να επιστρέψει από τον πόλεμο, έχει μετακομίσει με τα δύο της παιδιά σε μια απομονωμένη έπαυλη. Κρατώντας το σπίτι διαρκώς στο σκοτάδι, προστατεύει τα παιδιά που πάσχουν από μια ασθένεια που δεν τους επιτρέπει να εκτίθενται στο φως. Όταν η μικρή κόρη της, της δηλώσει πως βλέπει φαντάσματα, σιγά σιγά και η ίδια η Grace θα πειστεί πως δεν είναι μόνοι τους στο σπίτι. Μια από τις πλέον κλασικές ταινίες με στοιχειωμένα σπίτια και φαντάσματα που αξίζει να δει κανείς. Φυσικά, έχουμε και την Nicole Kidman στον πρωταγωνιστικό ρόλο…

“Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν” του Steven Spielberg: Cosmote Cinema 1 στις 23:00, Κυριακή 9/10

Κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Κάπτεν John Miller αναλαμβάνει την αποστολή της διάσωσης ενός στρατιώτη στην κατεχόμενη Γαλλία, του οποίου τα τρία αδέρφια έχουν ήδη σκοτωθεί στα πεδία μάχης. Δεν χωράνε πολλά λόγια για ένα από τα αριστουργήματα του Spielberg με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks. Η ταινία κέρδισε 5 Όσκαρ και έλαβε ακόμη 6 υποψηφιότητες!

Online Πλατφόρμες

“Mr. Harrigan’s Phone” του John Lee Hancock: Netflix

O νεαρός Craig είχε δημιουργήσει φιλικούς δεσμούς με έναν ηλικιωμένο δισεκατομμυριούχο, τον κύριο Harrigan. Όταν ο τελευταίος πεθάνει, ο Craig του τοποθετεί στην κηδεία ένα κινητό στην τσέπη του. Δεν αργεί να ανακαλύψει πως ο νεκρός του φίλος επικοινωνεί μαζί του μέσω μηνυμάτων….από τον τάφο! Μια ανατριχιαστική ιστορία με πρωταγωνιστή τον Jaeden Martell, τον οποίο γνωρίσαμε και θαυμάσαμε στο “It” του Andrés Muschietti. Η ταινία βρίσκεται στην πρώτη θέση του top 10 της πλατφόρμας!

“Το Τρίτο Έγκλημα” του Hirokazu Koreeda: Ertflix έως 01/01/2023

Ο αξιόλογος δικηγόρος Shigemori αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Misumi, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή και δολοφονία και ο οποίος 30 χρόνια πριν είχε εκτίσει ποινή για άλλη δολοφονία. Ο πελάτης όμως δηλώνει ένοχος παρόλο που τον περιμένει η θανατική ποινή ενώ όσο προχωράει η έρευνα, ο δικηγόρος αρχίζει να πιστεύει πως ο πελάτης του είναι αθώος. Τα πράγματα περιπλέκονται διαρκώς σε αυτήν την ασύλληπτη κινηματογραφική εμπειρία που δημιούργησε ο Ιάπωνας σκηνοθέτης Hirokazu Koreeda!

“Αγέλη Προβάτων” του Δημήτρη Κανελλόπουλου: Cinobo

Κάπου στην ελληνική επαρχεία, διάφοροι οικογενειάρχες ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να διεκδικήσουν μια καλύτερη συμφωνία με τον Στέλιο, τον τοκογλύφο της περιοχής. Όσο η ομάδα που φτιάχνουν βρίσκεται διαρκώς στα πρόθυρα της διάλυσης, δύο πρωτοπαλίκαρα του Στέλιου τους ψάχνουν για να τους εκφοβίσουν. Μια έκρυθμη κατάσταση που μυρίζει μπαρούτι για εκείνους τους ανεξέλεγκτους που η αδικία μπορεί να τους μεταμορφώσει αλλά και για εκείνους που μπλέκουν και χωρίς να το καταλάβουν, δεν υπάρχει γυρισμός. Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος μας παρουσιάζει την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία που έχει αυτό το “κάτι” σε σκηνοθεσία, ερμηνείες και σενάριο που δεν θα σας αφήσει να στρέψετε αλλού το βλέμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔημήτρης Λάλος: Δεν έγινα γνωστός επειδή ήμουν όμορφος, αλλά μέσα από τη δουλειά μου12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b