MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στις 20:00

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 25: Το δίδυμο «Μαργαρίτης & Yιός» πανηγυρίζει για την επιτυχία του. Τα όνειρα του Ηλία και του Σίμου θα γίνουν πραγματικότητα, αφού έχουν πια στα χεριά τους το μισό υπερπολύτιμο αβγό φαμπερζέ. Έχουν ανοίξει ακριβή σαμπάνια, έχουν πείσει με φτηνές δικαιολογίες τη Φιλιώ πως δεν τρέχει κάτι ύποπτο, και το μόνο που μένει είναι να βρεθεί αγοραστής, για να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή. Ο Πετράν και ο Σώτος πάλι, έχουν στριμώξει την αστυνόμο Σουτζούκη για να της πάρουν το άλλο μισό αυγό, και μεταξύ απειλών και… διαπραγματεύσεων, καταλαβαίνουν πως η Λουκία ουδεμία σχέση έχει με την Ελληνική Αστυνομία. Τα «μισά» καλά νέα φτιάχνουν τη διάθεση του Εγκεφάλου, που περιμένει πώς και πώς να παραλάβει το μισό αυγό του.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 5: Ο Δημήτρης ανακοινώνει στα παιδιά ότι θα γίνει και επίσημα ο κηδεμόνας τους. Οι αντιδράσεις των παιδιών διαφέρουν. Ο Αντρέας είναι αυτός που το παίρνει χειρότερα. Οι συνθήκες αλλάζουν για όλους και όλοι προσπαθούν να προσαρμοστούν. Το ίδιο προσπαθεί να κάνει και η Αγγελική ως «Σταυρούλα – οικιακή βοηθός του σπιτιού», τα βρίσκει όμως μάλλον σκούρα. Ειδικά με την Ευδοκία που της κάνει συνέχεια παρατηρήσεις και δείχνει να την αντιπαθεί. Όμως οι αλλαγές δεν είναι μόνο δυσάρεστες. Ο Διονύσης ξαναγυρίζει στην παλιά του θέση. Γίνεται Α’ μηχανικός στην εταιρεία και η χαρά του Δημήτρη είναι μεγάλη. Εντωμεταξύ, θέλοντας να ανταποκριθεί όσο καλύτερα μπορεί στον καινούργιο της ρόλο, η Αγγελική έχει παραμελήσει την πραγματική της δουλειά ως δημοσιογράφος και τα παράπονα από τον εκδότη της είναι έντονα. Όταν ο Δημήτρης τής τηλεφωνεί για να της δώσει την αλυσίδα της Σταυρούλας που βρήκε τυχαία στο event όταν της έπεσε, σκέφτεται ότι επιτέλους κάτι θετικό συμβαίνει. Ούτε που της περνάει απ’ το μυαλό ότι πρόκειται να συναντήσει το τωρινό της αφεντικό.

21:00 Στοργή στον ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 3: Η Αλίκη, μετανιωμένη για τη συμπεριφορά της, απέναντι στη Γιατρό έχει γεμίσει το γραφείο με ανθοδέσμες, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Η Γιατρός, αν και αρχικά είναι διστακτική, αποφασίζει να την δεχτεί. Η ιστορία της Αλίκης κρύβει πολλή μοναξιά και πόνο και η Γιατρός προσπαθεί να την κάνει να ανοιχτεί. Στο μεταξύ, η Μάρω, που νιώθει όλο και καλύτερα, εξιστορεί τις δυσκολίες που πέρασε όταν αναγκάστηκε, ανήλικη ακόμα, να γίνει η μάνα για τα τέσσερα μικρότερα αδερφάκια της. Από την άλλη, ο Γιάννης Μακρής εμφανίζεται στο ραντεβού του εμφανώς συντετριμμένος. Η προηγούμενη συνεδρία τού ξύπνησε επώδυνες αναμνήσεις από όταν ήταν ένα φοβισμένο και αβοήθητο παιδί. Αλλά κυρίως συνειδητοποίησε ότι κι ο ίδιος αναπαρήγαγε παρόμοιες συμπεριφορές στον γιο του. Τέλος, η Γιατρός δέχεται ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει.

21:00 Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη στο MEGA

Επεισόδιο 1: Τρεις γυναίκες, τρεις διαφορετικές ζωές. Το μόνο που έχουν κοινό είναι το όνομά τους: Μαίρη. Μαίρη: Τη συναντάμε στο γραφείο της στη διαφημιστική, προβληματισμένη γιατί έχει μόλις χωρίσει με τον Γιάννη. Η μητέρα της, η Ιουλία, δεν συμφωνεί καθόλου με τον χωρισμό της. Συζητάει με τη φίλη της, την Μπέτυ, αν είναι φρόνιμο να κάνει κινήσεις ώστε να βρεθούν ξανά μαζί με τον Γιάννη. Μαίρη: Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο και έχουν ένα μικρό παιδί. Δεν βρίσκουν χρόνο για τίποτα αφού μιλάνε συνέχεια στο κινητό για δουλειές. Μαίρη: Με τον σύζυγό της, τον Κώστα, αναρωτιούνται αν είναι ευτυχισμένοι με αφορμή ότι πλησιάζει η επέτειος των είκοσι χρόνων γάμου τους.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδια 19 + 20: Η Αλκμήνη εξηγεί στον Κωνσταντίνο το σχέδιο που έχει καταστρώσει πίσω από την πλάτη
της Ισμήνης. Εκείνος, όμως, είναι επιφυλακτικός, γιατί ξέρει ότι παίζει με τη φωτιά και φοβάται μήπως οι κινήσεις του φέρουν αντίθετα αποτελέσματα. Η Χάιδω προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για μία σοβαρή επέμβαση που χρειάζεται να κάνει η Κατερίνα στην Ιαπωνία. Η Ιουλία ρωτά τον Γιώργη αν είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα. Η Ασπασία πείθει τον Δημοσθένη να δωρίσει 5.000€ για τη θεραπεία της Κατερίνας. Εκείνη συνεχίζει τον άσωτο βίο και, σε μία νυχτερινή της έξοδο, γνωρίζει τον Άρη και κάνει έρωτα μαζί του. Ο Χρήστος είναι ακόμα απών απόστη σχέση του με τη Μυρτάλη, ενώ ο Αλέξης συνεχίζει να της δείχνει όλο και περισσότερο πόσο τη λατρεύει. Η Βασιλική εκφράζει μια κρυφή της επιθυμία στον Φίλιππο και ζητά τη γνώμη του. Στο μεταξύ, η Άννα ανακοινώνει στον Αποστόλη ότι θα νοικιάσει σπίτι για να μείνει μαζί με τον Λεωνίδα. Η Αλκμήνη φλερτάρει με τον Κωνσταντίνο και η Ισμήνη δείχνει να ζηλεύει. Ο Θανάσης ξεπερνά τα όρια και προσπαθεί να κάνει έρωτα με την Αναστασία σε ένα χωράφι. Η οικογένεια Βρεττάκου αποφασίζει να πουλήσει το πατρικό σπίτι και η Αναστασία καταρρακώνεται. Ο Στάθης θυμώνει με την Εύα όταν ανακαλύπτει ένα ψέμα της. Η Άννα μαθαίνει ότι ο Πότης πήγε μαζί με τον Λεωνίδα στο κλαμπ και γίνεται έξαλλη.

22:00 Τα Νούμερα στην ΕΡΤ1


Επεισόδιο 4: Ο Τζόναθαν κατηγορεί το Φοίβο ότι παραέχει αφεθεί στη μελαγχολική μουσική και στο παχυντικό φαγητό. Του επιβάλλει λοιπόν αυστηρή δίατα, άθληση κι ένα live με τον πιο σταθερά αισιόδοξο από τους συναδέλφους του: τον Κωστή Μαραβέγια. Αυτό όμως που βρίσκει ο Φοίβος πηγαίνοντας να συναντήσει τον Κωστή, είναι απολύτως σοκαριστικό. Εν τω μεταξύ, μια μυστηριώδης βαλίτσα που βρίσκεται ξαφνικά στο κουρείο του Σπύρου και του Ζερόμ φτάνει τον συνομωσιολόγο Θανάση στα πρόθυρα της τρέλας. Το λάιβ απειλείται γι’ακόμα μια φορά. Θα σωθεί άραγε ο Φοίβος από το νέο του αδιέξοδο; Και τι ρόλο θα παίξουν σ’αυτό η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Αντώνης Καρπετόπουλος, μια ποδοσφαιρική 11άδα, ο Κώστας Καρυωτάκης, ένα έξυπνο ρολόϊ και η μικρή Χλόη;

Ταινίες

21:00 Τζένη Τζένη στον ALPHA

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1966

Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος   Παίζουν: Τζένη Καρέζη,Διονύσης Παπαγιαννόπουλος,Ανδρέας Μπάρκουλης

Ένας εφοπλιστής αποφασίζει να παντρέψει τον ανιψιό του με μια παιδική του φίλη, της οποίας ο πατέρας είναι ο μεγαλύτερος κομματάρχης του νησιού.

21:00 Ένταση στο COSMOTE CINEMA 1HD

Αστυνομική ταινία αμερικανικής παραγωγής 1995

Σκηνοθεσία: Μαίκλ Μαν   Παίζουν: Αλ Πατσίνο,Ρόμπερτ Ντε Νίρο,Βαλ Κίλμερ

Ένας αστυνομικός ακολουθεί τα ίχνη ενός ευφυούς εγκληματία που οργανώνει ένα τελευταίο παράτολμο κόλπο πριν αποσυρθεί. Οι δυο τους έχουν πολλά κοινά… το μόνο που τους χωρίζει είναι ότι βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου.

23:15 Η Πρόταση στον ALPHA

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2009

Σκηνοθεσία:Αν Φλέτσερ   Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Ράιαν Ρέινολντς, Μπέτι Γουάιτ

Όταν η βίζα της λήγει, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με απέλαση στον Καναδά, μια καταπιεστική διευθύντρια σε μεγάλη εταιρεία βλέπει τον δύστυχο βοηθό της σαν σανίδα σωτηρίας και τον αναγκάζει να προσποιηθεί τον… μνηστήρα της!

23:40 Stoker στο COSMOTE CINEMA 2HD

Θρίλερ αγγλικής και αμερικάνικης παραγωγής 2012

Σκηνοθεσία: Τσαν Γουκ Παρκ   Παίζουν:Μία Γουασικόφσκα, Νικόλ Κίντμαν, Μάθιου Γκουντ

Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η 18χρονη Ίντια γνωρίζει τον μικρότερο αδερφό του, ο οποίος έρχεται να μείνει με εκείνη και τη μητέρα της. Ο θείος της θα της δημιουργήσει μια παράξενη έλξη και δε θα αργήσει να αποκαλύψει τα κίνητρά του.

23:45 Ψίθυροι στο Σκοτάδι στο OPEN BEYOND

Θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής 2006

Σκηνοθεσία: Πάτρικ Στέτνερ  Παίζουν: Ρόμπιν Γουίλιαμς, Τόνι Κολέτ, Τζο Μόρτον

Ένας παρουσιαστής ραδιοφωνικής εκπομπής βλέπει την προσωπική του ζωή να διαλύεται. Τότε, θα αρχίσει να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με ένα νεαρό αγόρι, που δηλώνει ο μεγαλύτερος θαυμαστής του. Όταν όμως θα προσπαθήσει να ανακαλύψει στοιχεία για την ταυτότητα του αγοριού, μπαίνει στη ζωή του το χάος.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b