MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 4 Οκτωβρίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 4 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 22: Ο Κανέλος, με τη βοήθεια του Παναγή, κρατάει τη Σύλβια και τη Βαλέρια στο τμήμα και προσπαθεί να τις πείσει να του δώσουν η κάθε μία το μισό αυγό που έχει στην κατοχή της. Ο Χαραλάμπης νιώθει περήφανος στην τοποθεσία Πλάτανος, για τις ηθικές αξίες του γιου του, οι υπόλοιποι Πλατανιώτες πάλι, νιώθουν εξαιρετικά θυμωμένοι, και επιστρατεύουν τη Χρύσα, σε μια ύστατη προσπάθεια να πείσουν τον Κανέλο να μην παραδώσει το αυγό στις αρχές, αλλά να το αξιοποιήσει για το καλό του χωριού. Ο παπάς με την Τούλα, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο Σώτος και ο Πετράν είναι ύποπτοι για κλοπή, το ίδιο και η Κατερίνα, που παρακολουθεί το κινητό του Πετράν. Την ίδια ώρα, μια αστυνομικός έρχεται για να παραλάβει το αυγό και η αστυνομική αρχή του τόπου τη βλέπει και χάνει και τα αυγά και τα πασχάλια!

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο Open Beyond

Επεισόδιο 2: Ένα μήνα μετά το τραγικό, αεροπορικό δυστύχημα επικρατεί ένα χάος στο σπίτι των Μακρήδων. Η θεία των παιδιών, η μόνη εξ’ αίματος συγγενής τους, είναι άφαντη. Ο δικηγόρος πιέζει τον Δημήτρη να τη βρει αλλιώς θα πρέπει να δοθούν τα παιδιά για υιοθεσία. Μια άλλη όμως εξ’ αίματος συγγενής των παιδιών, παραμένει άγνωστη σε όλους. Συγγενής της Νεφέλης για την ακρίβεια. Είναι η Αγγελική, η πραγματική της μητέρα. Είχε επικοινωνήσει με τη Μαργαρίτα, τη θετή μητέρα της Νεφέλης, και εκείνη είχε δεχτεί να τις γνωρίσει. Δυστυχώς, το δυστύχημα και ο ξαφνικός θάνατος της Μαργαρίτας ανέτρεψαν τα σχέδια τους και η Αγγελική έχασε την ευκαιρία να γνωρίσει την κόρη της. Μέσα σ’ όλες αυτές τις ανατροπές και τα προβλήματα, εμφανίζεται και ο αδερφός του Δημήτρη, ο Παύλος. Άφραγκος όπως πάντα, ισχυρίζεται ότι ήρθε για να στηρίξει ψυχολογικά τον αδερφό του μετά το χαμό του φίλου του και της γυναίκας του. Αλλά δεν είναι ο μόνος που ξαναγυρίζει. Ο Διονύσης, πρώην μηχανικός στην εταιρεία, έχει επιστρέψει από την Ιταλία κι έχει μεγάλα σχέδια για το γιο του, τον Ορέστη.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον Alpha

Επεισόδιο 10: Η ημέρα για τα δοκιμαστικά έφτασε στον Παράδεισο, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι εκπλήξεις ακόμα μεγαλύτερες, και όχι για όλους ευχάριστες! Η Ζηνοβία μαθαίνει απ’ τον Ντίνο ότι ο αστυνόμος θέλει να του φορτώσει το φόνο του Αριστείδη και έχει λόγους να φοβάται ότι θα τα καταφέρει. Η Πιπίτσα δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που της δείχνει πως ο Μάρκος για ακόμη μια φορά, της κρύβει πράγματα. Ο Αποστόλης ψάχνει βοήθεια στη Βικτώρια, η επίσκεψή του όμως στον Παράδεισο του επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

21:00 Εκτός Υπηρεσίας στον ANT1

Επεισόδιο 6: Ο Νερατζάκης κρυφακούει τους τρεις αστυνομικούς και μαθαίνει από πρώτο χέρι, ότι αυτοί έκλεψαν τα λείψανα του Ντάντουλα. Η Σοφία σε πανικό και ο βουλευτής θα βρεθεί φαρδύς πλατύς στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις του! Μην έχοντας άλλη επιλογή οι αστυνομικοί, τον κρύβουν στο κρατητήριο. Μία είναι η λύση…η απαγωγή του. Ταυτόχρονα η Σωτηρία μπουκάρει στο αστυνομικό τμήμα, μαζί με την Τοτίνα για να πείσουν τον Αλέκο ότι δεν έχει φάει κέρατο…Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν στο τμήμα σκάει μύτη και η μητέρα του Μένιου, Ανκίτσα… Θα καταφέρουν οι τρεις αστυνομικοί να βγάλουν τον βουλευτή από το τμήμα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί; Ο Σωκράτης πιστεύει ότι το νησί έχει ανάγκη από μια εκστρατεία ειρήνης, για να σταματήσει κάθε ένταση αλλά ο Σβίγγος έχει άλλα σχέδια και θέλει να εκδικηθεί την Μπόμπα που θεωρεί ότι αυτή κρύβεται πίσω από την κλοπή των λειψάνων.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο Mega

Β’ κύκλος, επεισόδιο 16: Ο Χρήστος ρωτά τη Μυρτάλη για τη σχέση της με τον Αλέξη κι εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους. Η Βασιλική παθαίνει δηλητηρίαση από το φαγητό που της ετοίμασε η Ασπασία, και η Αρετή γίνεται έξαλλη με τη Χρυσούλα. Ο Θανάσης δίνει ψεύτικες ερωτικές υποσχέσεις στην Αναστασία και την Αρετή, ενώ διατηρεί ερωτική σχέση και με μια γυναίκα από την Αθήνα. Οι φρουροί της φυλακής μπαίνουν στο κελί της Αθηνάς και βρίσκουν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι κάτω από το στρώμα της. Αργότερα, η διευθύντρια της φυλακής την ενημερώνει ότι θα τιμωρηθεί γι’ αυτό, ενώ η Αθηνά ορκίζεται πώς δεν έχει ιδέα ποιος το έβαλε εκεί.

21:00 Σασμός στον Alpha

Β’ κύκλος, επεισόδιο 10: Η μέρα της κηδείας του Άγγελου φέρνει πόνο κι αναστάτωση στο χωριό, καθώς το νέο για τον γυρισμό του Παύλου απλώνεται από στόμα σε στόμα. Η πίεση της εισαγγελέως, Αιμιλίας Ξενάκη οδηγεί την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις, ενώ η μεγαλύτερη ανατροπή είναι η ίδια η ταυτότητά της γυναίκας που καλείται να ασκήσει δίωξη στην Καλλιόπη. Στο μεταξύ ο Μαθιός επιβεβαιώνει στη Στέλλα την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη, ενώ εκείνος οδηγημένος από τύψεις για τη μάνα του φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταύρο και τον Παύλο. Καθώς ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση. Στο ρόλο της Αιμιλίας Ξενάκη, η Γιώτα Φέστα.

22:00 Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 9: Η Άννα προσπαθεί να φτάσει στην αλήθεια, μέσω του Θοδωρή, με τον δικό της, αντισυμβατικό τρόπο έχοντας να αντιμετωπίσει την αντίθετη στάση του Δημήτρη. Θα της πει τελικά ο Θοδωρής την αλήθεια για τη μοιραία νύχτα του εγκλήματος; Ο Κοσμάς υποψιάζεται ότι η Άννα είναι η δικηγόρος του φονιά της κόρης του. Τι θα κάνει όταν οι υποψίες του επαληθευτούν; Μετά από μια σειρά εκρηκτικών αποκαλύψεων ο Δημήτρης και η Άννα έχουν να αντιμετωπίσουν ηθικά και πρακτικά διλήμματα που ορθώνουν τοίχους ανάμεσά τους.

22:00 Τα Καλύτερά μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 44: Η Μαίρη μιλάει με ενθουσιασμό για τη γνωριμία της με τον Λουίτζι, έναν Ελληνοιταλό μόδιστρο που τη βοήθησε στο Παρίσι. Ο Στέλιος ανησυχεί για αυτήν τη σχέση της συζύγου του πολύ και μοιράζεται τις σκέψεις του με τον Δημήτρη. Η Δώρα κάνει σκηνές ζηλοτυπίας στον Αντώνη για τη Μάρθα. Ο Μίλτος πιέζει με την αγάπη του την Ελπίδα κι εκείνη συναντά τυχαία την Μαριλένα, η οποία της αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον για το θέατρο. Η Μαίρη ανακοινώνει στον Στέλιο την προσεχή άφιξη του Λουίτζι.

Επεισόδιο 45: Το σκάνδαλο του Αγίου Πρεβέζης, αναστατώνει τη γειτονιά. Η Μαίρη κάνει όνειρα για ατελιέ στη Μύκονο κι ο Στέλιος για μια ακόμη φορά νιώθει παραγκωνισμένος. Η Νανά έχει πάρει την απόφαση να μάθει να οδηγεί παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη. Η Ερμιόνη δίνει τα φυλακτά και τα κοσμήματά της στις κόρες της και τις συμβουλεύει να είναι αγαπημένες. Ο Αντώνης συναντά αναπάντεχα τη Μάρθα και η Δώρα τους βλέπει μαζί. Η Αργυρίου παίρνει οριστικές αποφάσεις και τις ανακοινώνει στον Στέλιο ενώ η Μαίρη μαθαίνει κάτι που αλλάζει δραστικά τη ζωή όλων τους.

22:30 Μαύρο Ρόδο στο Mega

Επεισόδιο 2: Οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι εξαιτίας του σεισμού, ενώ ο Σαράντος προσπαθεί να πείσει την ηγουμένη ότι είναι διατεθειμένος να κάνει μια καινούργια αρχή στις σχέσεις του με το μοναστήρι. Η Πολυξένη ανακαινίζει την αποθήκη προκειμένου να φιλοξενηθεί η Ελισάβετ, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει μία τραπεζική συναλλαγή της Αγγελικής που του προκαλεί υποψίες. Η Όλγα ξεναγεί τους φίλους της στο χωριό και η Αλεξία αποφασίζει πού θα γιορτάσει τα γενέθλια της. Ποιον συναντάει η Αγγελική κρυφά στο ξενοδοχείο;

Ταινίες

20:20 Τρεις Γάμοι σε έναν Μήνα στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία ισπανικής παραγωγής 2013, Σκηνοθεσία: Χαβιέρ Ρουίζ Καλντέρα, Παίζουν: Ίνμα Κουέστα, Μαρτίνιο Ρίβας, Κιμ Γκουτιέρεθ

Η ζωή της Ρουθ πιάνει πάτο όταν ο φίλος της τη χωρίζει ξαφνικά. Κι ενώ νομίζει ότι δεν υπάρχει πιο κάτω, δέχεται τρεις προσκλήσεις γάμου από τους πρώην συντρόφους της, τη στιγμή που η ίδια αδυνατεί να κάνει μια νέα αρχή.

21:00 Ευτυχία στο COSMOTE CINEMA 1HD

Βιογραφία ελληνικής παραγωγής 2019, Σκηνοθεσία: Άγγελος Φραντζής, Παίζουν: Κάτια Γκουλιώνη, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Η πολυτάραχη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, από τον βίαιο ξεριζωμό κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή μέχρι τις συνεργασίες με σημαντικούς μουσικοσυνθέτες που την ανέδειξαν σε θρυλική στιχουργό του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

21:00 Κυνηγώντας τον Μάβερικ στο Open Beyond

Βιογραφία αμερικανικής παραγωγής 2012, Σκηνοθεσία: Μάικλ Άπτεντ,Κέρτις Χάνσον, Παίζουν: Τζόνι Γουέστον, Τζέραρντ Μπάτλερ, Ελίζαμπεθ Σου

Όταν ο νεαρός σέρφερ Τζέι Μοριάρτι ανακαλύπτει ότι σκάει ένα κύμα μυθικών διαστάσεων στην πόλη Mavericks στη βόρεια Καλιφόρνια, βάζει στόχο να το ‘δαμάσει’ ζητώντας τη βοήθεια του τοπικού θρύλου Φρόστι Χέσον.

22:00 Η Σιωπηλή Επανάσταση στην ΕΡΤ2

Δραματική ταινία γερμανικής παραγωγής 2018, Σκηνοθεσία: Λαρς Κράουμε, Παίζουν: Γιόνας Ντάσλερ, Σίνα Έμπελ, Μίκαελ ντελ Κόκο

1956. Ο Κούρτ και ο Τέο, μαθητές από το Ανατολικό Βερολίνο, επισκέπτονται έναν κινηματογράφο στη δυτική πλευρά της πόλης, όπου πληροφορούνται τα τραγικά γεγονότα που ακολούθησαν την εξέγερση στην Βουδαπέστη. Για τους δύο εφήβους, η πάλη του ουγγρικού λαού αντανακλά τη δική τους δυσφορία με το άκαμπτο καθεστώς τους. Γυρίζοντας στο σχολείο πείθουν τους υπόλοιπους συμμαθητές τους να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των Ούγγρων για ανεξαρτησία από τους Σοβιετικούς.

22:40 Killerman στον Alpha

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2019, Σκηνοθεσία: Μαλίκ Μπάντερ, Παίζουν: Λίαμ Χέμσγουορθ, Έμορι Κοέν, Νταϊάν Γκερέρο

Ο Μόε Ντάιαμοντ ασχολείται με ξέπλυμα χρήματος στη Νέα Υόρκη. Μια μέρα, μετά από ένα ατύχημα, θα ξυπνήσει με αμνησία και με μια τσάντα γεμάτη κλεμμένα μετρητά και ναρκωτικά αξίας εκατομμυρίων δολαρίων. Έτσι, ξεκινάει ένας αγώνας να δώσει απαντήσεις στα ερωτηματικά για την ταυτότητά του, ενώ έρχεται αντιμέτωπος με διεφθαρμένους αστυνομικούς.

23:15 The Rising Hawk στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία δράσης αμερικανικής και ουκρανικής παραγωγής 2019, Σκηνοθεσία: Ακτέμ Σεϊταμπλάεφ, Τζον Γουίν, Παίζουν: Ρόμπερτ Πάτρικ, Τόμι Φλάναγκαν, Πόπι Ντρέιτον

13ος αιώνας: Η αυτοκρατορία των Μογγόλων έχει εξελιχθεί στην πιο ισχυρή δύναμη που έχει γνωρίσει ο κόσμος, και ο στρατός της επελαύνει στην Ανατολική Ευρώπη. Όμως, ένα μικρό χωριό στα Καρπάθια Όρη είναι αποφασισμένο να αντισταθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλοι μιλούν για το Dahmer: Τελικά αξίζει η νέα ανατριχιαστική σειρά του Netflix;12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b