MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΡΕΥΝΑ

Euro 2022: Εντυπωσιακή η επιρροή της διοργάνωσης στα κορίτσια που αγαπούν τον αθλητισμό

Σύμφωνα με έρευνα της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Women in Sport», σχεδόν το 70% των κοριτσιών που αγαπούν τον αθλητισμό, μετά το Euro 2022 ονειρεύονται να φτάσουν στην κορυφή.

Monopoli Team

Η νίκη της Αγγλίας στο Euro γυναικών αυτό το καλοκαίρι αυξάνει τις αθλητικές φιλοδοξίες μεταξύ των κοριτσιών που αγαπούν τον αθλητισμό, αν και το χάσμα μεταξύ των φύλων παραμένει. Αυτό είναι το βασικό εύρημα της έρευνας που διεξήγαγε η φιλανθρωπική οργάνωση «Women In Sports» που ζητά μεγαλύτερες επενδύσεις στον αθλητισμό στο σχολείο για να εξασφαλίσει ότι τα κορίτσια έχουν πρόσβαση στα ομαδικά αθλήματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈρευνα: Οι top 10 πόλεις στην Ευρώπη για να ταξιδέψετε αν είστε single12.09.2018

Πιο συγκεκριμένα, σχεδόν το 70% των κοριτσιών που αγαπούν τον αθλητισμό πλέον κάνουν μεγάλα όνειρα. Στοχεύουν να φτάσουν σε επίπεδα ελίτ στον αθλητισμό και δεν φοβούνται να «φωνάξουν» το πάθος τους για τα αθλήματα. Ωστόσο το χάσμα παραμένει μεγάλα μεταξύ των φύλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς η εκτίναξη του κόστους παραγωγής απειλεί το μέλλον της τεκίλας – Τι δείχνει βρετανική έρευνα12.09.2018

Η έρευνα έγινε σε περισσότερα από 2.500 παιδιά και νέες ηλικίας 13-24 ετών κι έδειξε ότι σχεδόν το 70% των κοριτσιών που αγαπούν τον αθλητισμό ονειρεύονται να φτάσουν στην κορυφή, σχεδόν φτάνοντας το αντίστοιχο ποσοστό των αγοριών (75%). Αυτός ο αριθμός καθρεφτίζει αύξηση μεγαλύτερη του 50% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο αριθμό πριν από δύο χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b