Το ορφανό: Πρώτος φόνος
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤο πρίκουελ της κλασικής ταινίας τρόμου του 2009 με πρωταγωνίστρια μια ορφανή που κρύβει την πραγματική της ηλικία και μοιάζει με 10χρονο κοριτσάκι.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΑφού καταφέρνει να το σκάσει από μια ψυχιατρική κλινική της Εσθονίας, η Έστερ ταξιδεύει στην Αμερική υποδυόμενη την εξαφανισμένη κόρη μιας πλούσιας οικογένειας αμερικανών.
Ο επιλεκτικός νανισμός της Έστερ
Προσχηματικό και άνισο το πρίκουελ του πρώτου «Orphan», που είχε ηρωίδα την 30χρονη ψυχοπαθή η οποία εξαιτίας μιας διαταραχής των ορμονών πάσχει από επιλεκτικό νανισμό, δεν καταφέρνει να γίνει πειστικό στην αλληλουχία των γεγονότων τα οποία μας οδηγούν στην αφετηρία του πρώτου φιλμ που είχε δημιουργήσει ο Ζομ Κολέτ Σερά. Το πιο ενδιαφέρον – και απολαυστικά αιματοβαμμένο -κομμάτι είναι αυτό της εναρκτήριας σεκάνς στην Εσθονίας, αλλά από τη στιγμή που η Έστερ ταξιδεύει στην Αμερική, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, παρά την «ανατροπή» που κρύβει το σενάριο.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Με το Dopamine Chamber οι Fontaines D.C. δείχνουν τι σημαίνει να είσαι η “μεγάλη μπάντα” μιας γενιάς
- 100 χρόνια Cahiers d’Art: Νέα επετειακή έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη για το ιστορικό περιοδικό
- Ο μαραθώνιος μιας τελειομανούς: Το νέο βιβλίο της Ισμήνης Λιναρδάκη από τις εκδόσεις «Γραφή»
- Τα ψυχοσωματικά μου μέσα, από την ομάδα θεάτρου nunc για 2η χρονιά στη Σκηνή Μπέκετ
- «Άνισα ενωμένοι»: Ο Steffen Mau παρουσιάζει το βιβλίο του στην Ελλάδα