MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Δε Με Ξέρεις: Η Ρένα Μόρφη κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι σε στίχους και μουσική του Φοίβου Δεληβοριά

Η Ρένα Μόρφη συνεχίζει τη δισκογραφική της συνεργασία με τον Φοίβο Δεληβοριά και μάς συστήνει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Δε Με Ξέρεις».

Monopoli Team

Η Ρένα Μόρφη επιστρέφει δισκογραφικά και μάς χαρίζει ένα ολοκαίνουριο τραγούδι σε μουσική και στίχους του Φοίβου Δεληβοριά. 

Οι δύο καλλιτέχνες, που έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν σε τραγούδια που έχουν γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, όπως τα «Όταν σου Χορεύω», «Μαχαιριά», «Πες την Αλήθεια» και «Σε έλεγα Αγάπη μου», συναντιούνται για ακόμη μια φορά. Η Ρένα βάζει τη βελούδινη φωνή της και ο Φοίβος το μοναδικό αυτό ταλέντο του να μάς συγκινεί και γεννιέται το «Δε Με Ξέρεις».

«’Δε με ξέρεις’…Το δίδυμο Δεληβοριάς – Φαληρέας ξαναχτυπά. Μέσα στα υπέροχα πράγματα που κάνει και γράφει ο Φοίβος Δεληβοριάς μου χάρισε και αυτό το φανταστικό κομμάτι. Κάθε φορά που τραγουδάω Φοίβο νιώθω ότι ξεχειλίζω από αγάπη και περηφάνια που ένας τόσο ταλαντούχος άνθρωπος είναι κομμάτι του εαυτού μου. Ύστερα το πήρε ο Ορέστης Φαληρέας και του έδωσε την πνοή που μόνο αυτός ξέρει», σχολιάζει η ίδια η Ρένα Μόρφη.

Το μουσικό βίντεο του νέου τραγουδιού υπογράφει ο Κώστας Καρύδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσα θα δούμε στη μουσική σκηνή του Faust Bar – Theatre – Arts τον Σεπτέμβριο12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Δεν με Ξέρεις», Ρένα Μόρφη

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες εδώ.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b