MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μια Casa Sugarlandia βραδιά από το Don Papa Rum

Σε ένα φαντασμαγορικό event γεμάτο tropical διάθεση συναντήθηκαν οι φίλοι του Don Papa Rum, του μοναδικού premium rum από τις Φιλιππίνες, που διανέμεται στην Ελλάδα από την The Sky Spirits Company.

Στιγμιότυπο εκδήλωσης | Φωτογραφίες: Κοσμάς Κουμιανός
Monopoli Team

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του K8 Point Restaurant Cocktail Bar στο Μοναστηράκι, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν Signature Cocktails και την ίδια στιγμή να ταξιδέψουν μέσα από το σκηνικό που θύμιζε την πραγματική ζούγκλα των Φιλιππίνων. Την εμπειρία συμπλήρωσαν τα animal movements από επαγγελματίες χορευτές, ενώ το photo booth και μια σειρά από άλλα activations, ήταν αρκετά για να απογειώσουν την διάθεση όσων βρέθηκαν εκεί.

Στιγμιότυπο εκδήλωσης

Ξεχωριστή λάμψη στην εκδήλωση, χάρισαν ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης, η δημοσιογράφος Δώρα Παντέλη, ο ηθοποιός Βασίλης Μίχας, ο πρωταθλητής της κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος, το μοντέλο Ναυσικά Παναγιωτοπούλου και η fashion blogger Χρυσιάννα Ανδριοπούλου.

Στιγμιότυπο εκδήλωσης

Το Don Papa Rum είναι ένα υψηλής ποιότητας παλαιωμένο ρούμι προερχόμενο από τους πρόποδες του ενεργού ηφαιστείου Mt. Kanlaon των Φιλιππίνων, ενός από τους δέκα κορυφαίους παραγωγούς ζαχαροκάλαμου στον κόσμο. Στο νησί Negros ή Sugarlandia, όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι, το καλύτερο ζαχαροκάλαμο αλέθεται για να παράξει αυτό το γλυκόπιοτο premium ρούμι, που παλαιώνει για 7 χρόνια, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό απόσταγμα με νότες από βανίλια, μέλι και ζαχαρωμένα φρούτα.

Γαβριέλα Ιωαννίδου, Marketing Executive, The Skyspirits Company, Νίκος Σαραντάκης, συνιδιοκτήτης The Sky Spirits Company, Μαρίνα Κουταρέλλη, CEO Communication Lab.

Ο συνιδιοκτήτης της The Sky Spirits Company, Νίκος Σαραντάκης, δήλωσε:

«Ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας να υποδεχθούμε τους φίλους μας και λάτρεις του Don Papa σε μία μοναδική «ζούγκλα» που δημιουργήσαμε στο κέντρο της Αθήνας. Το συγκεκριμένο event ήταν το πρώτο από μια σειρά που θα ακολουθήσουν τα επόμενα έτη».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν προσωπικότητες από το χώρο της μουσικής, της τέχνης και της τηλεόρασης, όπως, η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Χάρης Γιακουμάτος, ο Δημήτρης Σαράντος, ο Ρένος Ρώτας κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNegroni Week by Campari: Για 10η χρονιά με μια ξεχωριστή πρόποση για καλό σκοπό12.09.2018

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b