MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Mufasa The Lion King: Στον «αέρα» το πρώτο teaser – Η ιστορία της νέας ταινίας

Κυκλοφόρησε το trailer για το «Mufasa: The Lion King». Πρόκειται για την prequel/sequel ταινία, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Μπάρι Τζέικινς, βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης των «Moonlight» και «If Beale Street Could Talk».

Monopoli Team

Τη live-action συνέχεια του «Βασιλιά των Λιονταριών», με τον επίσημο τίτλο «Mufasa: The Lion King» («Μουφάσα: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών») ανακοίνωσε η Disney. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στις αίθουσες το 2024. Πρόκειται για την prequel/sequel ταινία, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Μπάρι Τζέικινς, βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης των «Moonlight» και «If Beale Street Could Talk».

Η πλοκή του «Μουφάσα: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών»

Το φιλμ θα επικεντρωθεί στην ιστορία του Μουφάσα, πατέρα του Σίμπα και θα απαντήσει στο ερώτημα, πώς ο Μουφάσα έγινε ο ηγέτης των Pridelands. Τον νεαρό Μουφάσα, σύμφωνα με πληροφορίες από τα ξένα μέσα, θα υποδυθεί ο Άαρον Πιερ και τον Τάκα, ο οποίος θα γίνει ο σατανικός Σκαρ, θα τον υποδυθεί ο Κέβιν Χάρισον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBlood and Honey: Το φρικιαστικό τρέιλερ αποκαλύπτει τα… ζωώδη ένστικτα του αγαπημένου Winnie the Pooh12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b