MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Shia LaBeouf επιστρέφει στο Χόλιγουντ με έναν ρόλο στο “Megalopolis” του Francis Ford Coppola

Ο Shia LaBeouf συνεχίζει να κάνει προσπάθειες, ώστε να εδραιωθεί και πάλι στο Χόλιγουντ, μετά τις κατηγορίες περί σεξουαλικής, ψυχολογικής και σωματικής κακοποίησης.

Monopoli Team

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Francis Ford Coppola “Megalopolis” -την οποία χρηματοδοτεί ο ίδιος με ένα budget που ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια δολάρια- απέκτησε άλλον έναν πρωταγωνιστή, λίγο πιο… αμφιλεγόμενο από τους υπόλοιπους. Ο λόγος για τον Shia LaBeouf, ο οποίος συνεχίζει να κάνει προσπάθειες να εδραιωθεί και πάλι στο Χόλιγουντ, μετά τις κατηγορίες περί σεξουαλικής, ψυχολογικής και σωματικής κακοποίησης που έκανε εναντίον η πρώην σύντροφός του και μουσικός, FKA Twigs.

Σύμφωνα με την μήνυση της Twigs, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους το 2018 και το 2019, ο ηθοποιός την είχε κακοποιήσει πολλές φορές σωματικά, φτάνοντας σε σημείο να την στραγγαλίσει -σχεδόν μέχρι θανάτου. Η υπόθεση δεν έχει φτάσει ακόμη στα δικαστήρια, ωστόσο ο LaBeouf είχε ζητήσει συγγνώμη, ζητώντας στη συνέχεια νοσοκομειακή περίθαλψη.

Παρ’ όλο που ο ηθοποιός δεν μπήκε αμέσως σε “μαύρη λίστα” της βιομηχανίας, δεν έχει πρωταγωνιστήσει από τότε σε “χολιγουντιανή” ταινία -η Ολίβια Γουάιλντ αποκάλυψε πρόσφατα ότι τον απέλυσε από το “Don’t Worry Darling”, αν και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι παραιτήθηκε.

Ο LaBeouf συνέχισε βέβαια να εργάζεται ως ηθοποιός, ενώ μάλιστα πρόκειται να εμφανιστεί στην ταινία του Abel Ferrara “Padre Pio”, η οποία θα ανοίξει την κατηγορία “Venice Days” στο Φεστιβάλ Βενετίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ79ο Φεστιβάλ Βενετίας: 14 έργα καταξιωμένων σκηνοθετών που θα κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα στη φετινή Μόστρα12.09.2018

Η ιστοσελίδα Giant Freaking Robot ήταν η πρώτη που αποκάλυψε ότι ο LaBeouf θα συμμετέχει στην ταινία του Coppola. Με την παραγωγή να ξεκινά το φθινόπωρο, η συμμετοχή του LaBeouf στο καστ επιβεβαιώθηκε σήμερα.

Η ταινία πάντως μοιάζει πολλά υποσχόμενη και περιλαμβάνει ένα all-star cast: από τον Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight και τον Laurence Fishburne, μέχρι και την Talia Shire, αδερφή του Coppola, που επίσης πρωταγωνίστησε στην τριλογία του “Νονού”. Επίσης, συμμετέχουν ο Jason Schwartzman, ανιψιός της Shire, η Grace VanderWaal, η Kathryn Hunter και ο James Remar.

Ο Coppola έγραψε τη δεκαετία του ’80 το σενάριο της ταινίας, η οποία αποτελεί “όνειρό” του. Η πλοκή παραμένει άγνωστη, με την ιστορία να είναι τοποθετημένη σε μία εναλλακτική πραγματικότητα στην Νέα Υόρκη, η οποία αποκαλείται “Νέα Ρώμη”.

Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο teaser της ταινίας: “Η μοίρα της Ρώμης στοιχειώνει τον σύγχρονο κόσμο, ο οποίος είναι ανίκανος να λύσει τα κοινωνικά του προβλήματα σε αυτή την επική ιστορία πολιτικής φιλοδοξίας και μίας αγάπης σε σύγκρουση”.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b