MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Olivia Wilde στο Variety: Οι ίσοι μισθοί των πρωταγωνιστών της, το τραγούδι του Harry Styles και το σαμποτάζ του Sudeikis

Πολλές ήταν οι αποκαλύψεις που έκανε η Ολίβια Γουάιλντ στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Variety, με αφορμή την πρεμιέρα του «Don’t Worry Darling».

Olivia Wilde, photo credits: ZOE MCCONNELL FOR VARIETY
Monopoli Team

Πολλές ήταν οι αποκαλύψεις που έκανε η Olivia Wilde στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Variety χθες, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας της, «Don’t Worry Darling» στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Με πρωταγωνιστές την υποψήφια για Όσκαρ Florence Pugh, τον Harry Styles και τον Chris Pine, η ρετρό αισθητική και το συναρπαστικό καστ μάς έχουν καθηλώσει από το πρώτο ανατριχιαστικό τρέιλερ -με ένα στοιχείο να συμβάλλει καθοριστικά στον ανατριχιαστικό αυτό τόνο: το τραγούδι, που η σκηνοθέτις αποκαλεί “trigger song”.

Δεν επιβεβαιώνεται στη συνέντευξη, αλλά πιθανότατα είναι το μελαγχολικό κομμάτι που ακούμε την PUgh να τραγουδάει σε κάθε ένα από  τα τρέιλερ. Το τραγούδι προκάλεσε το ενδιαφέρον όταν κάποιοι παρατήρησαν ότι ήταν η ηθοποιός που τραγουδούσε τους στίχους, «Darling, I’m with you all the time…» με τον Στάιλς να σιγοτραγουδάει στο βάθος.

Η Olivia Wilde αποκάλυψε ότι ο Harry Styles ήταν εκείνος που έγραψε το πρωτότυπο τραγούδι που ακούγεται στην ταινία, το οποίο ερμηνεύει η Florence Pugh.

Η σκηνοθέτις ανέφερε ότι όταν ο μουσικός και τραγουδιστής παρατήρησε ότι το σενάριο ανέφερε πολλές φορές «trigger song», αποφάσισε να επιστρατεύσει το μουσικό του ταλέντο για να το γράψει ο ίδιος, αφού πρώτα την ρώτησε αν έχει ήδη βρει δημιουργό για την μελωδία.

Όταν η Wilde του έδωσε το “πράσινο” φως για να πειραματιστεί, ο Styles ξεκίνησε αμέσως να το γράφει και πέντε λεπτά αργότερα της τηλεφώνησε με ένα κομμάτι που είχε γράψει στο πιάνο.

Ο μουσικός εξήγησε, μιλώντας για τη δημιουργία του κομματιού: «Ήθελα κάτι που θα μπορούσε να είναι τόσο γλυκό όσο και ανατριχιαστικό, εξαρτώμενο εξ ολοκλήρου από το πλαίσιο της ταινίας. Θυμάμαι ότι το έπαιξα για πρώτη φορά στο πιάνο και μου θύμιζε νανούρισμα. Όταν ακούγεται σε διάφορες στιγμές της ταινίας, νομίζω -ή βασικά ελπίζω- ότι αποκτά δύο διαφορετικές ζωές».

Η Olivia Wilde ανέφερε πως ενθαρρύνει τους ηθοποιούς της να κάνουν δημιουργικές παρεμβάσεις στις ταινίες της, λέγοντας ότι: «Κάθε μεγάλος ηθοποιός είναι και σεναριογράφος στη διαδικασία. Είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία της ζωής του χαρακτήρα, οπότε φέρνουν τόσες πολλές ιδέες».

Αυτή βέβαια δεν ήταν η μοναδική αποκάλυψη που έκανε η σκηνοθέτις. Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε τις φήμες ότι ο Χάρι Στάιλς δέχθηκε μεγαλύτερο μισθό από την συμπρωταγωνίστριά του Φλορένς Πιου, η οποία μάλιστα την “συγκλόνισε” με τις υποκριτικές της ικανότητες. Συγκεκριμένα είπε: “Είμαι μια γυναίκα που είναι σε αυτή την βιομηχανία για πάνω από 20 χρόνια και αυτό είναι κάτι για το οποίο έχω αγωνιστεί για εμένα την ίδια, αλλά και για τους άλλους, ειδικά τώρα που είμαι σκηνοθέτις. Δεν υπάρχει καμιά αλήθεια σε αυτές τις φήμες“.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε ένα περιστατικό που συζητήθηκε πολύ τον προηγούμενο μήνα, όταν κατά την παρουσίαση της ταινίας της στο CinemaCon, η παρουσίαση της διακόπηκε από έναν δικαστικό εκπρόσωπο, ο οποίος της παρέδωσε έναν φάκελο από τον πρώην σύντροφό της Τζέισον Σουντείκις, για την επιμέλεια των παιδιών τους.

“Ήταν ο χώρος εργασίας μου. Σε κάθε άλλο χώρο εργασίας, αυτό θα είχε φανεί ως επίθεση. Ήταν μεγάλη αναστάτωση και δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί” ανέφερε, λέγοντας ότι αυτό το “σαμποτάζ” ήταν “μοχθηρό”, ωστόσο συνέχισε ως επαγγελματίας τη δουλειά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKnives Out 2: Νέες φωτογραφίες από το sequel – Πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία που γυρίστηκε στην Ελλάδα12.09.2018

Λίγα λόγια για την ταινία

Το «Don’t Worry Darling» διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1950 σε μια ειδυλλιακή γειτονιά, πλημμυρισμένη από πολυτελή σπίτια και λαμπερούς γείτονες. Ένα νεαρό ζευγάρι, η Άλις (Πιου) και ο Τζακ (Στάιλς), εντάσσονται σε αυτή την ολοκαίνουργια κοινότητα, όπου ο Τζακ βρίσκει εργασιακή ασφάλεια και κοινωνική θέση ανάμεσα στους συνομηλίκους του. Καθώς ο Τζακ φεύγει για τη δουλειά κάθε πρωί, όμως, βλέπουμε την Άλις να βυθίζεται σε μία παράνοια, χάνοντας την εμπιστοσύνη της σε όλους γύρω της. Η λαμπερή βιτρίνα αρχίζει να ραγίζει και φαίνεται ότι κανείς δεν θα ακούσει την Άλις μέχρι να είναι πολύ αργά.

Harry Styles, Florence Pugh Get Steamy in 'Don't Worry Darling' Trailer - CNET

Στο καστ συμμετέχουν ακόμα και η Κέιτ Μπέρλαντ (Το Δικό Τους Παιχνίδι), η Τζέμα Τσαν  (Eternals), ο Νικ Κρολ, ο Τίμοθι Σίμονς (Candy), η Κική Λέιν και η Ντίτα φον Τιζ.

Η ταινία «Don’t Worry Darling» θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 23 Σεπτεμβρίου.

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ εδώ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b