MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Knives Out 2: Νέες φωτογραφίες από το sequel – Πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία που γυρίστηκε στην Ελλάδα

Το Netflix αποκάλυψε την πρεμιέρα αλλά και μερικές πρώτες εικόνες από την πολυαναμενόμενη ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ, που γυρίστηκε στην Ελλάδα.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει στο sequel του Knives Out
Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει στο sequel του Knives Out
Monopoli Team

Ο Ντάνιελ Κρεγκ πρόκειται να επιστρέψει στον ρόλο του ντετέκτιβ Μπενουά Μπλαν, που τόσο αγαπήσαμε στην πρώτη ταινία “Knives Out” του Netflix -αυτή τη φορά για να λύσει ένα εντελώς διαφορετικό μυστήριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Netflix, η ταινία με επίσημο τίτλο “Glass Onion: A Knives Out Mystery” θα κυκλοφορήσει λίγους μήνες μετά την πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα, θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix στις 23 Δεκεμβρίου 2022.

Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει σε “επιλεγμένους κινηματογράφους σε μία ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα”. Δεδομένης της τεράστιας επιτυχίας που σημείωσε η πρώτη ταινία (200 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως), οι ιδιοκτήτες κινηματογράφων μάλλον περιμένουν με ανυπομονησία την πρεμιέρα της ταινίας στις αίθουσες.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Ρίαν Τζόνσον, που είναι περισσότερο γνωστή ως “Knives Out 2” γυρίστηκε στην Ελλάδα, με τον σκηνοθέτη να έχει αναφέρει ότι βρήκε την τέλεια τοποθεσία για τα γυρίσματα στο Πόρτο Χέλι και συγκεκριμένα στη Villa 20 στο ξενοδοχείο Amanzoe -και απλά “ήξερε” ότι πρέπει να γίνουν εκεί τα γυρίσματα.

Μάλιστα, η τοποθεσία χρησίμευσε και ως ξενοδοχείο για το καστ, πολλοί από τους οποίους έφεραν και τις οικογένειες τους. “Έμοιαζε με καλοκαιρινές διακοπές, όπου κάναμε και μία ταινία” είπε ο Τζόνσον.

Σύμφωνα με το Netflix: “Αν το Knives Out είχε να κάνει με τους δολοφονικούς δεσμούς μίας οικογένειας, το Glass Onion δείχνει ότι πρέπει να είσαι το ίδιο προσεκτικός με τους πιο κοντινούς σου φίλους. Όταν ο δισεκατομμυριούχος Μάιλς Μπρον (Έντουαρντ Νόρτον) προσκαλεί μερικούς από τους πιο κοντινούς και αγαπητούς φίλους του για διακοπές στο ιδιωτικό νησί του στην Ελλάδα, σύντομα γίνεται ξεκάθαρο ότι δεν είναι όλα όσο “τέλεια” δείχνουν. Και όταν κάποιος δολοφονείται, ποιος καλύτερος από τον Μπλαν να αποκαλύψει τα επίπεδα αυτής της ίντριγκας;”

Το cast συμπληρώνουν οι Janelle Monáe, Leslie Odom Jr., Kathryn Hahn, Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson, Dave Bautista and Ethan Hawke.

Παράλληλα με την ανακοίνωση της πρεμιέρας, το Netflix κυκλοφόρησε επίσης δύο ακόμα εικόνες από το “Glass Onion”.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b