MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι 5 στάσεις του σώματος που αφήνουν αρνητική εντύπωση στους άλλους

Ποιες είναι οι 5 στάσεις του σώματος που υποσυνείδητα περνούν μια κακή εντύπωση σε όποιον έχεις απέναντι σου;

Credits: pexels
Monopoli Team

Η στάση του σώματος καλώς ή κακώς είναι το Α και το Ω, καθώς μπορεί να πει πολλά πράγματα για σένα χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις. Και οι πιο μικρές κινήσεις έχουν ιδιαίτερα σημασία, ποσό μάλλον όταν βρίσκεσαι σε έναν χώρο όπου σε ενδιαφέρει να έχεις μια καλή εντύπωση και να περάσεις τα σωστά μηνύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι βασικοί λόγοι που νιώθετε φουσκωμένοι συνέχεια δεν σχετίζονται με τα τρόφιμα12.09.2018

Υπάρχουν κάποιες κινήσεις και στάσεις, που πολλοί από εμάς κάνουμε καθημερινά, είτε από συνήθεια είτε από απλή αμηχανία και καλό θα ήταν να τις αποφεύγουμε καθώς σύμφωνα με έρευνα, δεν είναι οι κατάλληλες για να αφήσουν μια θετική εντύπωση. Η πρώτη στάση που καλό θα ήταν να ξανασκεφτείς και να αποφύγεις ποσό μάλλον όταν πρόκειται για δημόσια ομιλία για παράδειγμα, είναι να σταυρώνεις τα χέρια σου, πίσω στην πλάτη σου.

Σύμφωνα με ψυχολόγους που μελετούν την γλώσσα του σώματος, ένας άνθρωπος συνήθως σταυρώνει τα χέρια του πίσω από την πλάτη, όταν νιώθει ανασφάλεια, είτε αμηχανία, ακόμη και ότι δεν νιώθει σίγουρος είτε για τον ίδιο, είτε για τον οποίο έχει απέναντι του. Αυτή η κίνηση επίσης δηλώνει, πως δεν εμπιστεύεσαι αυτόν τον οποίο έχεις μπροστά σου. Τέλος η συγκεκριμένη στάση δηλώνει ακόμη, ότι μπορεί να είσαι ανασφαλής και εκείνη την στιγμή να “προσπαθείς” να φανείς πιο άνετος.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b