MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Anne Heche: Η σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της και η χρήση ναρκωτικών

Το τέλος της Anne Heche έφερε στο φως τραγικές πτυχές της ζωής της – Αντιμετώπιζε ένα οικογενειακό ιστορικό που την οδήγησε να αποκαλύψει τους αγώνες της με την ψυχική υγεία δημοσίως – Το σκοτεινό παρελθόν με τον πατέρα της και ο εθισμός στα ναρκωτικά.

Monopoli Team

Μία εβδομάδα μετά το σοκαριστικό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, η ηθοποιός Anne Heche απεβίωσε, αφού την αποσυνέδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη. O θάνατός της ανακοινώθηκε από τη φίλη της, Νάνσι Ντέιβις. Η 53χρονη ηθοποιός βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, εγκεφαλικά νεκρή, μετά το τροχαίο δυστύχημα που είχε στις ΗΠΑ στις 5 Αυγούστου. Διασωληνώθηκε άμεσα και παρέμεινε σε κώμα με μηχανική υποστήριξη για περίπου μία εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Τελευταίος Πειρασμός: Όταν ο θρησκευτικός πόλεμος επισκίασε το πραγματικό νόημα του οράματος του Σκορτσέζε και του Καζαντζάκη12.09.2018

Το τραγικό το τέλος της ηθοποιού έφερε στο φως και τραγικές πτυχές της ιστορίας της ζωής της. Από πολύ νωρίς, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα La Marca, αντιμετώπιζε ένα σκοτεινό οικογενειακό ιστορικό που την οδήγησε να αποκαλύψει τους αγώνες της με την ψυχική υγεία δημοσίως. Η Χες έχει βιώσει την απώλεια των τριών από τα τέσσερα αδέρφια της, με την αδερφή της Σίνθια να πεθαίνει ενώ ήταν βρέφος, λόγω προβλήματος που είχε στην καρδιά.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b