MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Monopoli Team

Το Σαββατοκύριακο έφτασε και εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε τόσο στην τηλεόραση όσο και σε online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“The Guest” του Άνταμ Γουίνγκαρντ: Open Beyond στη 1:00, Σάββατο 6/8

Ο άγνωστος άνδρας Ντέιβιντ Κόλινς, που εμφανίζεται στην πόρτα της οικογένειας Πίτερσον, ισχυρίζεται ότι ήταν καλός φίλος και συμπολεμιστής του γιου τους, που έχει σκοτωθεί στο Αφγανιστάν. Προσφέρεται να τους στηρίξει και να τους βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί, έτσι εκείνοι αποφασίζουν να του προσφέρουν φιλοξενία και να μείνει μαζί τους. Παρά την συμμετοχή του στη ζωή της οικογένειας η συμπεριφορά του Ντέιβιντ γίνεται όλο και πιο μυστηριώδης, ενώ στην κοντινή πόλη αρχίζουν να δολοφονούνται άνθρωποι, ένα γεγονός που βάζει σε σκέψεις την Άννα, κόρη της οικογένειας.. Θα τα καταφέρει άραγε η Άννα να σώσει την οικογένειά της με την βοήθειά τους ή θα γίνουν ένα ακόμη στατιστικό στοιχείο για το στρατιωτικό πείραμα που δημιούργησε τον Ντέβιντ Κόλινς;

“Urban Legend” του Τζέιμι Μπανκς: Mega στις 2:10, Σάββατο 6/8

Οι σύγχρονοι αστικοί θρύλοι υπάρχουν για να μεταφέρουν κρυμμένα ηθικά διδάγματα. Ιστορίες, που κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα χωρίς ποτέ κανείς να είσαι σίγουρος ότι έχουν συμβεί πραγματικά. Μια σειρά δολοφονιών στο πανεπιστήμιο βάζει σε υποψίες την Νάταλι, μια νεαρή φοιτήτρια, η οποία αρχίζει να παρατηρεί πως σχετίζονται μεταξύ τους οι υποθέσεις. Η Νάταλι έχει τους δικούς της σκελετούς κρυμμένους στη ντουλάπα, που συνδέονται με τη δολοφονία μιας συμφοιτήτριάς της, που την αποκεφάλισαν ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της. Κανείς δεν την πιστεύει, μέχρι να είναι πολύ αργά…αφού ανακαλύπτει ότι εκείνη και οι συμφοιτητές της είναι μέρος του απόλυτου αστικού μύθου, ενός κατά συρροή δολοφόνου.

“Larry Crowne” του Τομ Χανκς: Ant1 στις 00:30, Σάββατο 6/8

Ο Λάρι Κράουν είναι ένας μέσος Αμερικανός, πωλητής σε πολυκατάστημα, που κάθε χρόνο βραβεύεται ως ο καλύτερος υπάλληλος. Μόνο που φέτος, αντί να του απονείμει βραβείο, η διεύθυνση θα τον απολύσει. Ο Λάρι βρίσκει ευκαιρία ν’ αλλάξει τη ζωή του ριζικά και να πάει στο Πανεπιστήμιο. Εκεί θα γνωρίσει την Τάλια, ένα «ελεύθερο πνεύμα» που θα τον οδηγήσει (με τη βέσπα της) στην απελευθέρωση και την Κυρία Μερσέντες Τεϊνό, τη δασκάλα του, που θα τον εμπνεύσει, για πρώτη φορά στη ζωή του, να ερωτευτεί.

“Crawl” του Αλεξάντερ Αζά: Σκάι 22:45, Σάββατο 6/8

Όταν ένας τεράστιος τυφώνας χτυπά τη Φλόριντα, η Χέιλι αγνοεί τις εντολές εκκένωσης για να αναζητήσει τον αγνοούμενο πατέρα της. Αφού τον εντοπίσει σοβαρά τραυματισμένο στο υπόγειο του πατρικού της, οι δυο τους θα παγιδευτούν από τα ορμητικά νερά που πλημμυρίζουν όλο και περισσότερο το σπίτι. Καθώς ο χρόνος που τους απομένει για να ξεφύγουν από την ισχυρή καταιγίδα εξαντλείται, η Χέιλι και ο πατέρας της ανακαλύπτουν ότι η ανερχόμενη στάθμη των υδάτων είναι το λιγότερο που πρέπει να φοβούνται.

“Red Sky” του Λάγια Γιούργου: Star στις 22:50, Κυριακή 7/8

Ο Άρης και ο Στέλιος, δύο νεαροί, που τους ενώνει μια στενή φιλία, επιχειρούν μια καινούρια αρχή στη ζωή τους: στήνουν ένα θερμοκήπιο μπανάνας σε ένα απομακρυσμένο σημείο της Νότιας Κρήτης, με θέα το Λιβυκό Πέλαγος. Διαφορετικοί αλλά και συμπληρωματικοί σαν χαρακτήρες, οι δυο νέοι κάνουν τη δουλειά να μοιάζει με παιχνίδι και όλα κυλούν ανέμελα… μέχρι τη στιγμή, που εμφανίζεται η Κόρντοβα. Η Γερμανίδα τουρίστρια με το ισπανικό όνομα, ξυπνά τον ερωτικό τους πόθο και τους προκαλεί πρωτόγνωρα συναισθήματα ενώ και αυτή με τη σειρά της, έλκεται από τους αντίθετους χαρακτήρες των δύο φίλων: ο ένας φλογερός και ρωμαλέος, ο άλλος ρομαντικός και καλλιεργημένος, διχάζουν τη νεαρή κοπέλα, που δεν μπορεί να διαλέξει ανάμεσά τους γιατί και οι δυο τους μαζί, κάνουν για εκείνη τον ιδανικό άντρα. Μια δυνατή φιλία δοκιμάζεται, ισορροπίες ανατρέπονται και τρεις ζωές μπλέκονται σε έναν ερωτικό ιστό κάτω απ’ τον κατακόκκινο ουρανό.

“Ξαναγύρισε ο μπαμπάς” του Σον Άντερς,: Cosmote Cinema 1 στις 22:50, Κυριακή 7/8

Το 2015 ο Γουίλ Φέρελ είχε να αντιμετωπίσει την επιστροφή του πατέρα των παιδιών της γυναίκας του, Μαρκ Γουόλμπεργκ. Μόλις οι δύο πατεράδες βρίσκουν τις ισορροπίες τους και μοιράζουν τους ρόλους τους ώστε οι δύο οικογένειες να συνυπάρχουν αρμονικά, καταφθάνουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων οι παππούδες, που δεν τους λες και τους πιο εύκολους και διακριτικούς ανθρώπους του κόσμου… Ο Μελ Γκίμπσον, σε ρόλο τσαμπουκά παππού με πολλά άλυτα θέματα με το γιο του (Μαρκ Γουόλμπεργκ) και στον αντίποδα ο αφελής Τζον Λίθγκοου που προσπαθεί να βρίσκει λύσεις σε όλα τα προβλήματα των άλλων, ξεχνώντας τα δικά του.

Online πλατφόρμες

“Wedding Season” του Tom Dey: Netflix

Το Wedding Season φαίνεται σαν η τέλεια rom-com για το καλοκαίρι -εξάλλου και το Netflix γιορτάζει ένα «καλοκαίρι αγάπης». Η πλοκή της ταινίας βρίσκει την Asha (Pallavi Sharda) και τον Ravi (Suraj Sharma) οι οποίοι πιεζόμενοι από τους γονείς τους να βρουν συζύγους προσποιούνται ότι βγαίνουν ραντεβού για να επιβιώσουν από ένα καλοκαίρι γάμων.

“Η Κατάρα Του Πράσινου Σκορπιού” του Woody Allen: Ertflix ως 15/8

Στη Νέα Υόρκη του 1940, ένας ισχυρογνώμων και ετοιμόλογος ντετέκτιβ ασφαλιστικής εταιρείας βάζει στο μάτι μια συνάδελφό του, η οποία είναι πρότυπο θηλυκής ενεργητικότητας και φυσικά δεν έχει σκοπό να του κάνει την «ερωτική» χάρη. Μια βραδιά, όμως, σε καμπαρέ, θα πέσουν θύμα υπνωτισμού με αποτέλεσμα ένα «κλικ» από τον μάγο να τους κάνει ερωτευμένους, αλλά και τον ντετέκτιβ δράστη των προσεχών του υποθέσεων.

“Ο Πράσινος Ιππότης” του Ντέιβιντ Λόουερι: Cosmote Cinema 2 στις 22:00, Σάββατο 6/8

Ένα χρόνο μετά τη νικηφόρα μονομαχία του με τον Πράσινο Ιππότη, ο νεαρός Γκάουεν, ανιψιός του βασιλιά, πρέπει να τηρήσει την υπόσχεσή του και να ξεκινήσει ένα ταξίδι γεμάτο επικίνδυνες δοκιμασίες για να τον αντιμετωπίσει ξανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBanshees of Inisherin: Κόλιν Φάρελ και Μπρένταν Γκλίσον είναι δύο φίλοι σε ρήξη στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Μάρτιν ΜακΝτόνα12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b