MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πρεμιέρα για το «The Sandman» στο Netflix – Δείτε το trailer

Το «The Sandman» κάνει παγκόσμια πρεμιέρα και αποτελεί ένα πλούσιο, βασισμένο σε χαρακτήρες, αμάγαλμα μύθου και σκοτεινής φαντασίας – Τα 10 επεισόδια υπογράφει ο Νιλ Γκέιμαν ως παραγωγός.

Πηγή: Netflix
Monopoli Team

Παγκόσμια πρεμιέρα κάνει σήμερα η πολυαναμενόμενη νέα τηλεοπτική σειρά «The Sandman» στο Netflix και οι θαυμαστές των κόμιξ του Νιλ Γκέιμαν, στα οποία βασίζεται, αναμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα. Το «The Sandman» αποτελεί ένα πλούσιο, βασισμένο σε χαρακτήρες, αμάγαλμα μύθου και σκοτεινής φαντασίας. Τα 10 επεισόδια υπογράφει ο Νιλ Γκέιμαν ως παραγωγός, ενώ ως showrunners συναντάμε τους Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ και Άλαν Χάινμπεργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Sandman: Όσα πρέπει να ξέρετε για την πολυαναμενόμενη σειρά του Netflix λίγο πριν την πρεμιέρα12.09.2018

O Νιλ Γκέιμαν δημιούργησε το πρώτο τεύχος του Sandman το 1989. Μάγοι και αλχημιστές προσπαθούν σε μία τελετή να αιχμαλωτίσουν τον θάνατο, ωστόσο κάνουν λάθος και πιάνουν τον Θεό των Ονείρων, τον Μορφέα. Εκείνος έπειτα από χρόνια αιχμαλωσίας καταφέρνει τη δεκαετία του 1980 να αποδράσει. Στόχος του είναι όχι μόνο να πάρει εκδίκηση, αλλά και να συνηθίσει στον μοντέρνο κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b