MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Ellen Pompeo: Η 19η σεζόν του «Grey’s Anatomy» θα έχει λιγότερη Meredith Grey

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Ellen Pompeo, αποφάσισε να μειώσει δραστικά τον χρόνο συμμετοχής της στην επερχόμενη 19η σεζόν του «Grey’s Anatomy», κάνοντας ταυτόχρονα ένα νέο βήμα στην καριέρα της μετά από 18 χρόνια ως Meredith Grey.

Ellen Pompeo: Η 19η σεζόν του «Grey's Anatomy» θα έχει πολύ λιγότερη Meredith Grey
Monopoli Team

Μετά από 18 ολόκληρες σεζόν, η Ellen Pompeo φαίνεται πως αποφάσισε να μειώσει δραστικά τον χρόνο συμμετοχής της στο «Grey’s Anatomy», σύμφωνα με το Entertainment Weekly. Η 52χρονή ηθοποιός θα εμφανιστεί μόνο σε 8 επεισόδια της επερχόμενης 19ης σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, ωστόσο, θα εξακολουθεί να εκτελεί χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

H ηθοποιός αλλάζει σελίδα στην καριέρα της

Η Pompeo δείχνει έτοιμη να προχωρήσει παρακάτω αναλαμβάνοντας και νέα πρότζεκτ. Πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια καινούρια μίνι σειρά του Hulu για ένα ζευγάρι που υιοθέτησε ένα ορφανό το οποίο πιστεύουν ότι παρουσιάζει μια σπάνια μορφή νανισμού ωστόσο τους μπαίνει στο μυαλό η ιδέα πως η νέα τους κόρη δεν είναι το 8χρονό που ισχυρίζεται η ίδια.

Η σειρά αυτή βασίζεται στην αληθινή ιστορία ενός ζευγαριού Αμερικανών, των Kristine και Michael Barnett, που όπως λέγεται εγκατέλειψαν τη θετή τους κόρη Natalia, ισχυριζόμενοι πως στην πραγματικότητα επρόκειτο για μια «ενήλικη κοινωνιοπαθή».

Η Ellen Pompeo, η οποία του χρόνου θα αποκτήσει το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, θα συμμετέχει και ως εκτελεστικός παραγωγός στο νέο πρότζεκτ 8 επεισοδίων από τη δημιουργό και σεναριογράφο Katie Robbins. Η σειρά αυτή θα σηματοδοτήσει τον πρώτο της μεγάλο ρόλο από όταν ξεκίνησε το ιατρικό δράμα «Grey’s Anatomy» το 2005.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Veil: Νέα σειρά για τον δημιουργό του «Peaky Blinders» με πρωταγωνίστρια την Ελίζαμπεθ Μος12.09.2018

Η νέα σεζόν του «Grey’s Anatomy»

Η 19η σεζόν του «Grey’s Anatomy» θα περιλαμβάνει μια νέα σοδειά «ειδικευόμενων», ωστόσο, δεν είναι σαφές πως οι καινούριοι χαρακτήρες θα ενταχθούν στην ιστορία, καθώς το φινάλε της 18ης σεζόν είδε το νοσοκομείο Grey Sloan να χάνει το πρόγραμμα ειδικοτήτων του. Τα γυρίσματα της νέας σεζόν ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα και η πρεμιέρα αναμένεται για τις 6 Οκτωβρίου.

Πηγή: Entertainment Weekly

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b