MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κόλιν Φάρελ: Πώς εξηγεί τις κρίσεις πανικού που βίωνε στα γυρίσματα της ταινίας «Thirteen Lives»;

Ο Ιρλανδός ηθοποιός, δήλωσε, σε συνέντευξη του, ότι κατά τη διάρκεια των απαιτητικών γυρισμάτων κάτω από το νερό για τη νέα ταινία του Ρον Χάουαρντ,«Thirteen Lives», υπέφερε από κρίσεις πανικού.

Φωτογραφία: Gage Skidmore/Από wikimedia
Monopoli Team

Η νέα ταινία του Ρον Χάουαρντ, «Thirteen Lives», μια, όπως όλα δείχνουν, από τις πιο ακριβείς προσπάθειες του Χόλυγουντ να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την πιο επικίνδυνη αποστολή διάσωσης του 21ου αιώνα, φαίνεται να αποτέλεσε μια αρκετά τρομακτική εμπειρία για τον πρωταγωνιστή της Κόλιν Φάρελ. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία διάσωσης δώδεκα εφήβων μιας ποδοσφαιρικής ομάδας και του προπονητή τους, όταν και παγιδεύτηκαν στο σπήλαιο Tham Luang, στην Ταϊλάνδη, το 2018.

Πώς περιέγραψε ο ηθοποιός την εμπειρία του από τα απαιτητικά γυρίσματα

Το σχέδιο της παραγωγής να προχωρήσει σε μια λεπτομερή αναπαράσταση του σπηλαίου, ήταν τόσο ακριβές, που έκανε τον Κόλιν Φάρελ να δηλώνει, σε συνέντευξη του στο Entertainment Tonight, «Τρομοκρατημένος. Με μια λέξη τρομοκρατημένος». Συγκεκριμένα ο Ιρλανδός ηθοποιός είπε: «Ήταν πραγματικά τρομακτικό. Δεν είμαι και πολύ καλός κολυμβητής έτσι και αλλιώς, όχι ότι κολυμπούσαμε, όχι ότι περπατούσαμε στο νερό, έπρεπε να παραμείνουμε στην επιφάνεια, ωστόσο, έκτισαν ένα πραγματικά εντυπωσιακό δίκτυο σπηλιών, ήταν τέσσερις ή πέντε διαφορετικές σπηλιές, βασισμένες στην τοπογραφία των υπαρχουσών, του Tham Luang της Ταϊλάνδης, και τις γέμισαν με νερό και κατεβαίναμε κάτω και δεν υπήρχε άνοδος».

Ο Κόλιν Φάρελ εξήγησε ότι έτσι όπως είχε δημιουργηθεί το σκηνικό της ταινίας, οι σκηνές κάτω από το νερό γυρίζονταν σε κλειστούς χώρους μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, προσθέτοντας ότι δεν ήταν τόσο το νερό που τον φόβιζε όσο το γεγονός ότι δεν μπορούσε να δει που τελείωνε: «Έχουν ειπωθεί πολλά για το να μπορείς να έχεις οπτική της επιφάνειας του νερού κοιτώντας προς τα πάνω», σχολίασε, «Όταν, λοιπόν, δεν έχεις και αυτό που υπάρχει πάνω από το κεφάλι σου είναι μια οροφή, και δεν υπάρχει καθόλου αέρας, με τάραξε πολύ».

Ακόμη και με τη βοήθεια μιας επιτυχημένης ομάδας ασφαλείας και πολυάριθμων συμβούλων που συμμετείχαν στην πραγματική διάσωσή, ο Φάρελ βρέθηκε να παθαίνει κρίσεις πανικού: «Είχαμε τρομερούς βοηθούς», συνέχισε, «Είχαμε τους Rick Stanton και Jason Mallinson, δύο από τους πέντε διασώστες που οδήγησαν την ομάδα εκτός σπηλαίου, όμως, κάτω από το νερό πάθαινα κρίσεις πανικού, αυτό ήταν μια νέα εμπειρία. Κρίσεις πανικού κάτω από το νερό ήταν μια νέα εμπειρία για εμένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ για την εβδομάδα 1 – 7 Αυγούστου12.09.2018

Ενώ πρόσθεσε: «Φυσικά είχαμε μια υπέροχη ομάδα καταδυτών, ωστόσο, όταν ρώτησα έναν από αυτούς “Σε πόσες ταινίες έχεις συμμετάσχει”, και ο δύτης απάντησε, “Σε περίπου 20”, τότε του είπα “Ποια ήταν η πιο επικίνδυνη”- και ήξερα προς τα που θα πάει η κουβέντα- εκείνος αποκρίθηκε “Αυτή εδώ”».

Πηγή: Indiewire

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b